Ik ben het zat om ziek te worden van fibromyalgie

Ik ben het zat om ziek te worden van fibromyalgie

Het hebben van een chronische aandoening zoals fibromyalgie is een probleem voor jou, vooral als je veel andere dingen hebt zoals de mijne. Het groeit en krimpt, maar het verdwijnt nooit, het past me tenminste niet. Voorlopig moet ik zeggen dat het zo serieus is als altijd. Mijn niveau van pijn

Vanwege fibromyalgie heb ik zoveel verminderd dat zelfs mijn positieve houding lijdt. Ik heb er genoeg van om ziek te worden van fibromyalgie. Mijn enige ontsnapping is de droom dat ik slaap, maar nu vervormt de pijn van fibromyalgie mijn dromen en nu kan ik niet eens ontsnappen. Ik word zo erg wakker dat ik wil schreeuwen om te bewegen. Ik ben zo moe toen ik opstond en naar bed ging. Het reliëf lijkt me tegenwoordig te ontlopen.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Krijg meer lichaamsbeweging, dat is wat ze zeggen. Ze weten niet hoe moeilijk het is te doen bij elke beweging maakt je wilt om te zonnen met pijn veroorzaakt door fibromyalgie. Wanneer je een bepaalde afstand loopt, voelt de wervelkolom alsof het ineenstort en uiteenvalt. Ik doe wat ik kan, ik loop korte afstanden, hef ik mijn benen in de stoel, maar het is moeilijk. Ik zou graag willen dat anderen begrijpen hoe moeilijk het is om af te vallen. Ik probeer het echt. Zonder zo actief te zijn als je wilt, is het heel moeilijk om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, genomen na ziek worden, het erger maakt. Het verergert ook mijn zelfbeeld, wat de dingen niet helpt. Ik wou dat ik het kon verliezen en ik doe mijn best.

Neem je medicijnen in. Ik doe het, ik beloof het, zoals ze me vertelden, maar het helpt me niet genoeg. Ik mis ze en had het geluk de dag niet in een bal op de grond door te brengen, dus ik weet dat ze helpen, maar ze doen niet genoeg. Er moet iets zijn om me te helpen mijn leven terug te krijgen. Depressie? Natuurlijk ben ik tegen depressie aan het vechten. Als geen enkel deel van uw lichaam de hele tijd pijn doet, kunt u ook depressief zijn. Ik denk dat degenen onder ons die daarmee werken veel sterker zijn dan mensen ons vertellen.

Ik kan niet eens eten zonder symptomen te ervaren. Ik eet iets, laat me naar de badkamer rennen. Er is geen enkel aspect van het leven dat fibromyalgieziekte of de veelheid van naast elkaar bestaande aandoeningen niet aanraken. Je noemt dat, er is een slecht effect dat daarmee gepaard gaat. De symptomen voeden zich met elkaar en elk verergert de anderen. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat het zal gebeuren en ik zal me beter voelen, maar zelfs dan zal ik me niet goed voelen. Ik heb geluk, maar er is nog steeds pijn bij fibromyalgie, depressie, maagproblemen, etc. Er zijn echter betere tijden wanneer ik meer kan doen en meer kan genieten, maar wat moet ik in de tussentijd doen? Ik ben fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput. Ik verlies de hoop dat goede dagen zullen komen en er zal verlichting worden gevonden. Ik hoef het niet zo te laten, ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar voor nu is het moeilijk. Ik moet het idee houden dat dit ook zal gebeuren. Ik hoop alleen dat het snel gaat.

19 thoughts on “Ik ben het zat om ziek te worden van fibromyalgie

 1. What’s up colleagues, how is all, and what you wish for to say regarding this paragraph,
  in my view its really amazing designed for me.

 2. Excellent post. I was checking continuously this blog and I’m impressed!
  Extremely helpful information specifically the last part 🙂
  I care for such info much. I was seeking this certain information for a long time.

  Thank you and good luck.

 3. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say
  that I’ve really enjoyed surfing around your blog posts.

  After all I will be subscribing to your rss feed and I hope you
  write again soon!

 4. Hey there! Quick question that’s totally off topic.
  Do you know how to make your site mobile friendly?
  My blog looks weird when browsing from my iphone 4.
  I’m trying to find a theme or plugin that might
  be able to correct this problem. If you have any recommendations, please share.
  Cheers!

 5. Hello! I’ve been following your site for a long time now and finally got the bravery to go ahead
  and give you a shout out from Houston Texas!
  Just wanted to tell you keep up the good job!

 6. I’m not sure why but this website is loading very slow for
  me. Is anyone else having this issue or is it a problem on my end?
  I’ll check back later on and see if the problem still exists.

 7. First off I want to say fantastic blog! I had a quick question that I’d like to ask if you don’t mind.
  I was curious to know how you center yourself and clear your thoughts before writing.
  I’ve had trouble clearing my thoughts in getting my thoughts out.
  I truly do enjoy writing but it just seems like the first 10 to 15 minutes are generally wasted just trying to figure out how to begin. Any recommendations or tips?
  Thanks!

 8. Hello my family member! I wish to say that this article is amazing, great written and include approximately all important infos.
  I would like to look more posts like this .

 9. Thank you for the good writeup. It in fact was a amusement account it.
  Look advanced to far added agreeable from you!
  By the way, how could we communicate?

 10. Good post. I learn something new and challenging on sites I
  stumbleupon everyday. It’s always exciting to read through
  content from other writers and use a little something
  from other sites.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *