Ik ben het zat om ziek te worden van fibromyalgie

Ik ben het zat om ziek te worden van fibromyalgie

Het hebben van een chronische aandoening zoals fibromyalgie is een probleem voor jou, vooral als je veel andere dingen hebt zoals de mijne. Het groeit en krimpt, maar het verdwijnt nooit, het past me tenminste niet. Voorlopig moet ik zeggen dat het zo serieus is als altijd. Mijn niveau van pijn

Vanwege fibromyalgie heb ik zoveel verminderd dat zelfs mijn positieve houding lijdt. Ik heb er genoeg van om ziek te worden van fibromyalgie. Mijn enige ontsnapping is de droom dat ik slaap, maar nu vervormt de pijn van fibromyalgie mijn dromen en nu kan ik niet eens ontsnappen. Ik word zo erg wakker dat ik wil schreeuwen om te bewegen. Ik ben zo moe toen ik opstond en naar bed ging. Het reliëf lijkt me tegenwoordig te ontlopen.

d70940ed7a55572f684ea451a8a08f84

Krijg meer lichaamsbeweging, dat is wat ze zeggen. Ze weten niet hoe moeilijk het is te doen bij elke beweging maakt je wilt om te zonnen met pijn veroorzaakt door fibromyalgie. Wanneer je een bepaalde afstand loopt, voelt de wervelkolom alsof het ineenstort en uiteenvalt. Ik doe wat ik kan, ik loop korte afstanden, hef ik mijn benen in de stoel, maar het is moeilijk. Ik zou graag willen dat anderen begrijpen hoe moeilijk het is om af te vallen. Ik probeer het echt. Zonder zo actief te zijn als je wilt, is het heel moeilijk om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, genomen na ziek worden, het erger maakt. Het verergert ook mijn zelfbeeld, wat de dingen niet helpt. Ik wou dat ik het kon verliezen en ik doe mijn best.

Neem je medicijnen in. Ik doe het, ik beloof het, zoals ze me vertelden, maar het helpt me niet genoeg. Ik mis ze en had het geluk de dag niet in een bal op de grond door te brengen, dus ik weet dat ze helpen, maar ze doen niet genoeg. Er moet iets zijn om me te helpen mijn leven terug te krijgen. Depressie? Natuurlijk ben ik tegen depressie aan het vechten. Als geen enkel deel van uw lichaam de hele tijd pijn doet, kunt u ook depressief zijn. Ik denk dat degenen onder ons die daarmee werken veel sterker zijn dan mensen ons vertellen.

Ik kan niet eens eten zonder symptomen te ervaren. Ik eet iets, laat me naar de badkamer rennen. Er is geen enkel aspect van het leven dat fibromyalgieziekte of de veelheid van naast elkaar bestaande aandoeningen niet aanraken. Je noemt dat, er is een slecht effect dat daarmee gepaard gaat. De symptomen voeden zich met elkaar en elk verergert de anderen. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat het zal gebeuren en ik zal me beter voelen, maar zelfs dan zal ik me niet goed voelen. Ik heb geluk, maar er is nog steeds pijn bij fibromyalgie, depressie, maagproblemen, etc. Er zijn echter betere tijden wanneer ik meer kan doen en meer kan genieten, maar wat moet ik in de tussentijd doen? Ik ben fysiek, mentaal en emotioneel uitgeput. Ik verlies de hoop dat goede dagen zullen komen en er zal verlichting worden gevonden. Ik hoef het niet zo te laten, ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar voor nu is het moeilijk. Ik moet het idee houden dat dit ook zal gebeuren. Ik hoop alleen dat het snel gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *