Wat ik lijd aan een vrouw met fibromyalgie

In het voorjaar van 2010 werd ik een gediplomeerd medisch assistent. Ik was erg opgewonden en wilde graag met patiënten werken. Ik heb stage gelopen bij een medische familiepoli en een praktijk voor verloskunde en gynaecologie. Ik wilde werken op het gebied van gezondheid sinds ik een student op de middelbare school was. Zodra mijn symptomen verslechterden en ik mijn diagnose kreeg, wel, die droom stierf een pijnlijke dood. 

Aanvankelijk, toen ik zoveel tijd in bed doormaakte vanwege ernstige en slopende vermoeidheid, begreep mijn man het niet en was het niet erg meelevend. Hij kwam eindelijk aan en zijn empathie bloeide als een zeldzame bloem. Hij gebruikte zijn geschenk om voor me te zorgen. Helaas leidde dit er uiteindelijk toe dat we geduldiger en zorgvoller waren dan man en vrouw. Dat brak mijn hart!

Het houden van vriendschappen is een uitdaging. Aangezien ik niet meer rijd en ik niet altijd in bedrijf ben, gaan de meeste van mijn vrienden door met hun leven. Ik blijf gewoon een stipje op hun radar. Ik weet dat velen van jullie zich kunnen verhouden. Eenzaamheid is niet iets dat iemand van ons zou hebben gekozen. We moesten in een gemeenschap zijn.

Ik heb dit allemaal en meer bedroefd, zoals:

 • Mijn verzwakte spieren die me ervan weerhouden lange wandelingen te maken.
 • De vermoeidheid die me bijna in bed houdt.
 • Mijn onvermogen om in en uit een badkuip te komen, waardoor ik niet lang kan douchen.
 • De mist van de hersenen die aanneemt wanneer ik het het minst verwacht.
 • Wordt beroofd van de vreugde van het koken.
 • Het niet kunnen zitten voor lange tijd vanwege pijn in het stuitbeen.

Soms moet ik mezelf een goede huilbui gunnen omdat de verliezen zich ophopen en moeten worden vrijgegeven als een roestige oude klep. Jij en ik kunnen op verschillende manieren spijt hebben van verschillende dingen die we tijdens deze reis onderweg zijn kwijtgeraakt, maar ik ben dankbaar voor de kameraadschap die we hier kunnen vinden. 

Het is een eer om deze reis samen met jou te maken!

Loading...

28 thoughts on “Wat ik lijd aan een vrouw met fibromyalgie

 1. Hi I am so happy I found your webpage, I really found
  you by error, while I was looking on Digg for
  something else, Anyways I am here now and would just like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it
  all at the minute but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more,
  Please do keep up the excellent job.

 2. Do you have a spam issue on this blog; I also am a blogger, and I was wondering your situation; we have created some nice procedures and we are looking to trade techniques with others,
  please shoot me an e-mail if interested.

 3. I was curious if you ever considered changing the page layout of your blog?
  Its very well written; I love what youve got to say.
  But maybe you could a little more in the way of
  content so people could connect with it better.

  Youve got an awful lot of text for only having one or two images.
  Maybe you could space it out better?

 4. With havin so much content do you ever run into any issues of
  plagorism or copyright infringement? My website has a lot of exclusive
  content I’ve either created myself or outsourced but it looks like a lot of it is popping it up
  all over the internet without my authorization. Do you know any techniques to help prevent content from being stolen?
  I’d certainly appreciate it.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *