30 dingen om te stoppen met doen als je fibromyalgie hebt

Zoals Maria Robinson ooit zei: “Niemand kan teruggaan en een nieuw begin beginnen, maar iedereen kan vandaag beginnen en een nieuw einde maken.” Er is niets dat dichter bij de waarheid zou kunnen staan. Maar voordat u met deze transformatieprocedure kunt beginnen, moet u stoppen met de dingen te doen die u hebben teruggedrongen. Ze kon het niet laten om te bedenken hoe waar velen van hen zijn en de bijzonderheden zijn vooral geschikt voor degenen onder ons die lijden aan het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en andere verwoestende omstandigheden.

En wanneer je stopt met het achtervolgen van de verkeerde dingen, geef je de juiste dingen de kans om je te vangen.

Hier zijn enkele ideeën om te starten:

1 . Stop met tijd doorbrengen met de verkeerde mensen. – Het leven is echt te kort om tijd door te brengen met mensen die het geluk van jou elimineren. En als iemand jou in zijn leven wil, zullen ze ruimte voor je creëren. Je hoeft nooit voor een plek te vechten. Nooit, ga nooit in contact met iemand die voortdurend je waarde over het hoofd ziet. En vergeet nooit dat het niet de mensen zijn die aan uw zijde staan ​​wanneer u op uw best bent, maar degenen die aan uw zijde staan, zelfs wanneer u op uw slechtst bent en die uw ware vrienden zijn.

2 . Stop met rennen voor uw problemen.- Nee, het zal nooit gemakkelijk zijn om uw problemen onder ogen te zien. Er is niemand in de wereld die in staat is om elke slag die op hen wordt geworpen perfect af te handelen. Het is niet de bedoeling dat we problemen meteen kunnen oplossen. Dit is niet hoe ze ons gemaakt hebben. Eigenlijk hebben ze ons gewoon teleurgesteld, gekwetst, verdrietig, struikelend en vallen. Omdat dat het ware doel van het leven is: leren, problemen onder ogen zien, aanpassen en oplossen in de tijd. Dit is wat ons uiteindelijk in de persoon werpt die we worden.

3 . Stop met tegen jezelf te liegen. – Zelfs als je tegen iemand in de hele wereld kunt liegen, maar je kunt niet tegen jezelf liegen. Ons leven gaat alleen vooruit als we een risico nemen en de eerste en moeilijkste kans die we kunnen nemen is om eerlijk te zijn tegen onszelf.

4 . Stop met het stellen van uw eigen behoeften op een laag pitje. – Jezelf verliezen in het proces van iemand te veel liefhebben, en vergeten dat je ook speciaal bent, is het meest pijnlijke. Help anderen, maar help jezelf ook. In het geval dat er een tijd is om je wensen te volgen en iets te doen dat echt belangrijk voor je is, dan is dat moment nu.

5 . Stop met proberen iemand te zijn die je niet bent. – Jezelf zijn in een wereld die je probeert te maken zoals iedereen, is een van de grootste uitdagingen in het leven. Iemand zal altijd aantrekkelijker zijn, iemand zal altijd slimmer zijn en iemand zal altijd jonger zijn, maar jij kunt het nooit zijn. Verander daarom niet zodat mensen het leuk vinden. Wees gewoon jezelf en de juiste mensen zullen altijd van de echte jij houden.

6 . Stop met proberen vast te houden aan het verleden. – U kunt het volgende hoofdstuk van uw leven niet starten als u de laatste hoofdstuk opnieuw blijft lezen.

7 . Stop met bang te zijn om een ​​fout te maken. – Iets verkeerd doen is minstens tien keer productiever dan niets doen. Elk succes heeft een spoor van catastrofes achter zich en elke mislukking leidt tot succes. Uiteindelijk betreur je de dingen die je niet veel meer hebt gedaan dan de dingen die je deed.

8 . Stop met uitschelden voor oude fouten. – Misschien houden we de verkeerde persoon en huilen om de verkeerde dingen, maar maakt niet uit hoe de dingen verkeerd gaan, één ding is altijd zeker dat er fouten ons helpen de persoon en de dingen die goed voor ons zijn te vinden. We hebben allemaal problemen, we maken fouten en we hebben zelfs spijt van de dingen in ons verleden. Maar we zijn niet onze fouten, we zijn niet onze strijd, en we zijn hier met de autoriteit om onze dag en onze toekomst vorm te geven. Omdat alles wat ons in ons leven is overkomen ons voorbereid op een moment dat nog moet komen.

9 . Stop met proberen geluk te kopen. – Veel dingen die we willen zijn duur. Maar in werkelijkheid zijn de dingen die ons echt bevredigen eigenlijk helemaal gratis: geluk, plezier, liefde en werken in onze verlangens.

10 . Stop met exclusief naar anderen op zoek te gaan naar geluk. – Als u niet tevreden bent met wie u bent, zult u niet gelukkig zijn in een langdurige relatie met iemand anders. Je moet eerst de standvastigheid in je eigen leven vaststellen, voordat je het met een andere persoon kunt delen.

11 . Stop met inactief te zijn – Denk niet te veel na, anders creëer je een probleem dat er in de eerste plaats niet was. Evalueer situaties en neem beslissende maatregelen. Je kunt niet veranderen wat je weigert onder ogen te zien. Vooruitgang brengt risico’s met zich mee. Periode! Je kunt niet op de eerste plaats naar het tweede honk komen met je voet.

12 . Stop met denken dat je er niet klaar voor bent. – Niemand is helemaal klaar als een gelegenheid zich voordoet. Omdat de meeste van de grote kansen in het leven ons dwingen verder te groeien dan onze comfortzones, wat betekent dat je je in het begin niet helemaal op je gemak zult voelen.

13 . Stop met betrokkenheid bij relaties om de verkeerde redenen. – Elke relatie moet op een intelligente manier worden gekozen. Het is beter om alleen te zijn dan om in slecht gezelschap te zijn. U hoeft helemaal niet te haasten. Als iets bedoeld is, zal het uiteindelijk gebeuren – op het juiste moment, met de juiste persoon en met de beste reden. Je moet verliefd worden als je er klaar voor bent, en niet als je alleen bent.

14 . Stop met het afwijzen van nieuwe relaties, alleen omdat de oude niet werkten. – In het echte leven zul je je realiseren dat er altijd een doel is voor iedereen die je ooit kende. Sommigen zullen je alleen maar bewijzen, anderen zullen je gebruiken en anderen zullen je zeker leren. Maar het belangrijkste is dat sommigen het beste uit u zullen halen.

15 . Stop met proberen te concurreren tegen alle anderen. – Je hoeft je geen zorgen te maken over wat anderen beter doen dan jij. Overweeg elke dag je eigen records te verslaan. Succes is slechts een strijd tussen jou en jezelf.

16 . Stop met jaloers zijn op anderen. – Jaloezie is gewoon de kunst om de zegeningen van een andere persoon op te nemen in plaats van de jouwe. Stel jezelf de vraag dat wat ik heb dat iedereen wil.

17 . Stop met klagen en heb medelijden met jezelf. – De gebogen bollen van het leven worden met reden gegooid – om je pad te veranderen in een richting die voor jou is bedoeld. Je ziet of begrijpt niet alles op het moment dat het gebeurt, en het kan moeilijk zijn. Maar reflecteer opnieuw op de negatieve curve-ballen die je in het verleden bent gegooid. Je zult vaak zien dat ze je uiteindelijk naar een betere plek, persoon, gemoedstoestand of situatie brachten. Lach dan! Laat iedereen weten dat je vandaag veel sterker bent dan gisteren, en dat zul je ook zijn.

18 . Stop met wrok koesteren – Leef je leven met alleen liefde in je hart. Anders krijg je uiteindelijk meer schade aan jezelf dan de mensen die je gewoon haat. Zeggen dat je het me hebt aangedaan is prima, het betekent niet dat je vergeving hebt gekregen. Het betekent dat ik niet zal toestaan ​​dat wat je mij hebt aangedaan mijn geluk en vreugde voorgoed verwoesten. Vergeving is het antwoord … vrede vinden, loslaten, laat jezelf gaan! En vergeet niet dat vergeving niet alleen voor andere mensen is, maar ook voor jou. Als je jezelf moet vergeven, ga je gang en probeer het de volgende keer goed te doen.

19 . Stop met anderen naar hun niveau te laten gaan. – Weigert om hun waarden te verlagen voor degenen die weigeren de hunne te verhogen.

20 . Stop met het verspillen van tijd aan anderen uitleggen. – Je vrienden hebben het nooit nodig en je vijanden zullen het in geen geval geloven. Volg gewoon je hart en geloof dat wat je weet in je hart juist is.

21 . Stop met dezelfde dingen steeds opnieuw te doen zonder een pauze te nemen. – Het juiste moment om diep in te ademen is wanneer je er geen tijd voor hebt. Als u blijft doen wat u normaal doet, blijft u ontvangen wat u altijd krijgt. En soms moet je afstand nemen om dingen duidelijk te zien.

22 . Stop met kijken naar de schoonheid van de kleine momenten. – Geniet altijd van de kleine dingen, want zij zijn degenen die er echt toe doen, en op een dag kun je terugkijken en ontdekken dat ze grote dingen waren. Het beste deel van je leven zullen de kleine naamloze momenten zijn die je besteedt aan het lachen met iemand om wie je geeft.

23 . Stop met proberen dingen perfect te maken. – De echte wereld beloont nooit de perfectionisten, belonen alleen de mensen die dingen doen.

24 . Stop met het volgen van het pad met de minste weerstand. – Het leven zal nooit gemakkelijk zijn, vooral als je van plan bent om iets de moeite waard te krijgen. Neem daarom niet de gemakkelijke uitweg. Doe iets geweldigs.

25 . Stop met doen alsof alles in orde was als dat niet zo was. – Het is goed om een ​​moment uit elkaar te vallen. Je hoeft niet altijd te doen alsof je sterk bent en het is niet nodig om continu te bewijzen dat alles goed werkt. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat andere mensen goed vinden – huil als je wilt – het is gezond om te huilen. Hoe eerder je het doet, hoe sneller je weer kunt lachen.

26 . Stop met anderen te beschuldigen voor je problemen. – De mate waarin je je dromen kunt bereiken, hangt alleen af ​​van de mate waarin je verantwoordelijkheid neemt voor je leven. Wanneer je anderen de schuld geeft van wat je doormaakt, ontken je verantwoordelijkheid. Je geeft alleen maar macht aan anderen in dat deel van je leven.

27 . Stop met proberen alles voor iedereen te zijn. – Het is onmogelijk om het te doen, en proberen zal je alleen maar pijn doen. Maar alleen maar iemand glimlachen kan de wereld veranderen. Misschien niet iedereen, maar hun wereld. Dus je focus verkleinen.

28 . Maak je geen zorgen meer. – De zorg zal morgen niet van zijn lasten wegnemen, het zal vandaag alleen zijn vreugde ontnemen. Een manier om ervoor te zorgen dat als iets de moeite waard is om na te denken deze vraag stelt: “Wordt dit een vraag in een jaar? 3 jaar? Vijf kunnen zijn? “Zo niet, dan verdient het geen angst.

29 . Stop met verwijzen naar wat je niet wilt. – wijs altijd naar wat je wilt laten gebeuren. Positief zijn is de voorhoede van elk glorieus succesverhaal. Als je elke ochtend wakker wordt met het idee dat er iets geweldigs gaat gebeuren in je leven van vandaag, dan let je op, vaak zul je merken dat je gelijk hebt.

30 . Wees niet langer ondankbaar – Ondanks hoe waardig of meedogenloos je het hebt, moet je elke dag dankbaar voor je leven wakker worden. Ergens vecht iemand wanhopig voor hun leven. In plaats van na te denken over wat je mist, probeer na te denken over wat je hebt.

26 thoughts on “30 dingen om te stoppen met doen als je fibromyalgie hebt

 1. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering
  the following. unwell unquestionably come further formerly
  again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 2. Undeniably believe that which you said. Your favourite justification seemed to be at the net the simplest factor to take
  into accout of. I say to you, I certainly get annoyed while
  other people think about concerns that they just don’t realize about.
  You controlled to hit the nail upon the highest and also defined out
  the entire thing with no need side-effects , other people could take a signal.
  Will likely be again to get more. Thanks

 3. I like the valuable information you provide in your articles.

  I will bookmark your weblog and check again here frequently.
  I’m quite certain I’ll learn plenty of new stuff right here!
  Best of luck for the next!

 4. Its like you read my mind! You appear to know a lot about this, like you wrote the book in it or something.

  I think that you can do with some pics to drive the message home a bit, but instead of that, this
  is excellent blog. A fantastic read. I will certainly be
  back.

 5. Today, I went to the beachfront with my kids.
  I found a sea shell and gave it to my 4 year old daughter and said
  “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She put the shell to her ear
  and screamed. There was a hermit crab inside and it pinched her ear.
  She never wants to go back! LoL I know this is completely off topic but I had to tell someone!

 6. My spouse and I absolutely love your blog and find a lot of your post’s to be just what
  I’m looking for. Does one offer guest writers to
  write content to suit your needs? I wouldn’t mind creating a post or elaborating on most of the subjects you write in relation to here.

  Again, awesome blog!

 7. When I initially left a comment I seem to have clicked on the -Notify me
  when new comments are added- checkbox and now whenever a comment is added I get 4 emails
  with the exact same comment. There has to be a way you are able to remove
  me from that service? Thank you!

 8. Terrific work! That is the type of info that are meant to
  be shared across the net. Shame on the search engines for not positioning this submit higher!
  Come on over and discuss with my site . Thanks =)

 9. Hello, I think your website might be having browser compatibility issues.
  When I look at your website in Opera, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it has some overlapping.

  I just wanted to give you a quick heads up! Other then that, superb blog!

 10. For the reason that the admin of this website is working, no hesitation very rapidly it will be
  well-known, due to its quality contents.

 11. I have to thank you for the efforts you’ve put in penning this site.
  I really hope to view the same high-grade content by you in the future as well.
  In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my own website now 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *