Morgan Freeman’s Upsets Pharma: Marihuana is “De verlichting van fibromyalgie”

In een interview met het Daily Beast dat verondersteld werd te gaan over zijn recente film, 5 Flights Up, begon acteur Morgan Freeman in plaats daarvan het onderwerp marihuana te bespreken. De Oscar-winnende acteur vertelde het online magazine dat marihuana hem medisch helpt de pijn te bestrijden.

“Marihuana heeft   veel   nuttige toepassingen,” zegt hij. “Ik heb last van fibromyalgie in deze arm en het   enige   dat verlicht, is marihuana. Ze praten over kinderen met grand mal-aanvallen en ontdekten dat marihuana het risico op leven voor deze kinderen vermindert. Voor mij zegt het: “Legaliseer het op alle niveaus!” ”  
” En welke negatieve gevolgen heeft het? “Freeman gaat verder. “Kijk naar Woodstock 1969. Ze zeiden: ‘We zullen hen niet storen of praten over het roken van marihuana’, en geen enkel probleem of gevecht. Kijk dan naar wat er in 1999 is gebeurd, “zegt hij, verwijzend naar het minder dan 30-jarige marihuana-evenement, dat leidde tot rellen en arrestaties.

In de onderstaande video wordt Freeman gevraagd waar hij al zijn energie stopt in de schijnbaar eindeloze stroom van films die hij uitzendt. Freeman lacht licht voordat hij inziet dat hij “veel marihuana rookt”. 
Farmaceutische bedrijven blijven campagnes financieren om hun legalisatie-inspanningen te beëindigen. Mensen zoals Freeman blijven hun lobbyactiviteiten ondermijnen wanneer zij de waarheid vertellen. Pharma verliest waarschijnlijk miljarden in de analgetische markt ten gunste van dit natuurlijke alternatief.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *