Ik ben in fase 7 van de Fibromyalgie en kan je me zoveel pijn bezorgen in je gebedenlijst?

Verschillende stadia van fibromyalgie, patiënten kunnen zich niet bewust zijn

Verschillende stadia van fibromyalgie, patiënten kunnen zich niet bewust zijn

informatie over fibromyalgia stadia:

informatie over fibromyalgia stadia. Fase 1:   I n dit fibromyalgie stadium je begon te ervaren pijn en vermoeidheid meer dan voorheen, u niet precies weet wat er gaande is, maar je pijn en je bent tired.You kan een baan te houden, kun je het maken door uw dag, maar je weet dat er iets niet klopt … dus het is iets dat je gaat onderzoeken.

informatie over fibromyalgie  Fase 2:  I n deze fase u pijn veel, soms het nemen van een anti-inflammatoire geneesmiddelen of wat you.You niet veel hulp te krijgen, en u het feit dat dit hebben aanvaard is iets wat je gaat hebben voor een tijdje. je voelt veel pijn en je bent bijna elke dag uitgeput, maar voor het grootste deel. Blijf je doorgaan en hou je een baan, kan je nog steeds naar evenementen gaan, tijd doorbrengen met je vrienden en geliefden, en een goede tijd hier en daar.

informatie over fibromyalgie  Stadium 3:  Je hebt constant pijn, je bent constant moe, je vraagt ​​je af of je ooit weer normaal zult kunnen functioneren. Je overweegt niet te werken, omdat je niet meer de energie hebt die je ooit had, je komt thuis van het werk en alles wat je kunt doen is rust. Je moet uitnodigingen afwijzen, je hebt geen energie meer en je moet rusten om morgen terug te gaan. In deze fase van de ziekte van Fibromyalgie begin je je meer alleen te voelen, en meer en meer mensen beginnen te denken dat je te veel zeurt . Deze fase van fibromyalgie kan een lange tijd duren, misschien wel jaren.

informatie over fibromyalgie  Fase 4: Je hebt voortdurend last van pijn, goede dagen zijn zeldzaam .  Je bent meer ziek ziek dan je er zelf in slaagt. Je ligt een groot deel van je dag in bed. Je familie begint te denken dat je de Fibromyalgia-ziekte gebruikt als excuus om geen dingen te doen, omdat Fibromyalgia Stages 1-3 je veel van wat je nu niet kunt doen kunt doen. Ze denken dat je je ziekte als een excuus gebruikt, jij zich alleen voelen, geïsoleerd, bezorgd, emotioneel, verdrietig. Dit is stadium 4 van Fibromyalgia Disease Stages.

informatie over fibromyalgie stadium  5:  u worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen. Misschien heb je iemand die voor je zorgt. Je brengt veel van je dag door in bed, hoewel je af en toe nog eens van die ene goede dag profiteert. Je bent pijnlijk, erg pijnlijk, je huilt veel, je voelt je als een gevangene in je eigen lichaam. Door deze keer heb je je vrienden al uitgelegd dat het nog steeds goed voelt om uitgenodigd te worden, zelfs als je niet gaat.

informatie over fibromyalgie  Stadium 6: het  is gemakkelijk om je overweldigd te voelen in deze fase, omdat de dingen zich rondom je opstapelen: rekeningen, wasserette, gerechten. Je doet een beetje elke dag, je duwt jezelf, zodat je niet het gevoel hebt dat je dag verspild is bed, je voelt je schuldig dat je niet langer je eigen gewicht in huis neemt. Dit zijn veel voorkomende Fibromyalgia-ziektestadia.

informatie over fibromyalgie Stadium 7: Dus stadium zeven voor mensen met fibromyalgie is acceptatie. Acceptatie betekent niet opgeven. Het betekent je ziekte onder ogen zien met een nieuw perspectief. Je vindt vrede met die acceptatie. Woede, angst, hopeloosheid verdwijnen bijna allemaal. Je stopt met het gevoel dat je een waardeloos mens bent en je vindt een bepaald doel in je leven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *