Gevaarlijk fibromyalgie-medicijn is een doodvonnis voor nieuwe hersensynapsen

Neurontin en zijn nieuwe meest krachtige versie, Fibromyalgia Pain Relief Lyrica Drug, worden veel gebruikt voor off-label indicaties die een flagrant gevaar voor het publiek vormen.
Deze bestverkopende medicijnen zijn goedgekeurd voor gebruik, hoewel de FDA geen idee had wat ze feitelijk in de hersenen deden.
Een schokkende nieuwe studie laat zien dat ze de vorming van nieuwe hersenensynapsen blokkeren, waardoor het potentieel voor verjonging van hersenplasticiteit drastisch wordt verminderd – wat betekent dat deze medicijnen sneller hersenafwijkingen veroorzaken dan welke stof dan ook die de mensheid kent.
Het probleem van deze medicijnen wordt nog verergerd door flagrante illegale marketing. Neurontin werd in 1994 door de FDA goedgekeurd voor epilepsie.
Fibromyalgia pijnbestrijding medicijn leed enorme illegale off-label promotie die Warner-Lambert $ 430 miljoen kostte (de eerste grote boete voor off-label promotie).
De pijnstillers voor fibromyalgie zijn nu in handen van Pfizer. Pfizer is ook eigenaar van Lyrica, een super krachtige versie van Neurontin.
Het is door de FDA goedgekeurd voor verschillende soorten pijn en fibromyalgie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *