De verschillende stadia van fibromyalgie (6 is zo eng …!)

Velen van ons komen samen op deze site en anderen … omdat we allemaal één ding gemeen hebben … FIBROMYALGIA … FIBRO-MY-ALGIA, op een bepaald moment in ons verleden, recent of later … We zijn zei dat we fibromyalgie hadden. Fibromyalgie is een syndroom waarbij de persoon op de lange termijn pijn en gevoeligheid ervaart in de gewrichten, spieren, pezen en andere zachte weefsels. BLAB BLAH BLAH, jij kent de rest … in godsnaam, we leven het elke dag … we zijn meer dan een diagnose, en we zouden niet allemaal gegroepeerd moeten zijn, er moeten stadia zijn, en dat is waarom …

Stap 1:

Fibromyalgie moet gericht zijn op mensen die onlangs hebben ontdekt dat ze meer pijn en vermoeidheid ervaren dan voorheen, je weet niet zeker wat er gebeurt maar je hebt jezelf pijn gedaan en je vermoeidheid .. je kunt nog steeds gaan op het werk kun je het nog steeds de hele dag doen, maar je weet dat er iets mis is … dus je zult erover praten tijdens je volgende routine afspraak.

Stap 2:

Je voelt je veel pijn, soms het nemen van een Advil, ibuprofen of wat je hebt … je hebt een beetje opluchting, heb je al gediagnosticeerd met fibromyalgie en u keurde het feit dat je zal moeten leven met deze ziekte. je voelt veel pijn en je bent uitgeput bijna elke dag … maar meestal ga je en houden van een baan, kun je nog steeds naar gebeurtenissen, tijd doorbrengen met vrienden en familie … en breng wat goede tijd …

Stap 3:

Je constant te lijden, je constant moe vaker … je je afvraagt ​​of je in staat zijn om normaal meer functioneert … denk je misschien niet werken omdat u niet langer de energie die je al gehad hebt. je thuiskomt van het werk en alles wat je kunt doen is ontspannen … vrienden noemen en moet u de uitnodigingen uit te schakelen … heb je meer energie en je zal moeten rusten voor morgen terug … op dit punt beginnen te voelen meer alleen .. en meer en meer mensen beginnen te denken dat je kreunen veel. En deze stap kan lang duren, zelfs jaren …

Stap 4:

Je hebt de hele tijd pijn, zonnige dagen zijn zeldzaam … je werk is zieker dan je aankomst … je bent een goed deel van je dag in bed … als je een goede dag hebt, geniet je ervan en doe je alles wat je kunt, alles wat je in de afgelopen paar weken hebt achtergelaten, is je dag vol rommel … wetende dat je morgen ervoor zult betalen … misschien wel een maand … maar toch … omdat je je zult je eindelijk goed genoeg voelen om iets te doen! Op dit moment doen je vrienden projecten zonder jou, ze kennen je excuses al en zijn voor 99% positief, je zegt het nee … dus ze vragen niet om meer … je familie begint te denken dat je fibromyalgie gebruikt als een excuus om dingen niet te doen .. omdat je met 1-3 stappen een aantal van deze dingen kunt doen, zelfs met fibromyalgie, kun je het nu niet doen. Dus je gebruikt je diagnose om eruit te komen … je voelt je alleen, geïsoleerd, bezorgd … emotioneel, verdrietig en goed. Heb ik al gezegd dat je je eenzaam voelt? Deze fase kan ook jaren duren.

Stap 5:

Ben je ooit ontslagen of heb je ontslag genomen, vraag je naar blijvende invaliditeit en de tijd die het kost … verwacht je dat de meeste mensen 3 tot 6 maanden zullen zeggen … integendeel, je bent bang voor horrorverhalen die jarenlang ontkennen en jaren duren … je hebt moeite om rond te komen … misschien heb je iemand verplaatst om te helpen of woon je met iemand om geld te sparen … je brengt veel tijd door in bed … zelfs als je van tijd tot tijd nog steeds een goede dag hebt … je hebt pijn, heel erg … je huilt veel … je voelt je gevangen zitten … deze keer, jij heb je vrienden uitgelegd dat het altijd goed is om uitgenodigd te worden,zelfs als je het niet bent … ze nodigen je volgende week uit voor een aantal dingen en dan komen de dingen weer normaal … in bed liggen huilen … eenzaam voelen … je verlaten voelen … verkeerd begrepen … en je vond dat de enige die je kunt zien, is dat bij andere mensen de diagnose fibromyalgie is gesteld … een aangenaam gevoel. Niet eenzaam … en je wilt dat je vrienden en familie zien wat dit werkelijk is … deze fase kan ook jaren duren. jaar.niet meer alleen … en u wilt dat uw vrienden en familie zien wat het werkelijk is … deze fase kan ook jaren duren.niet meer alleen … en u wilt dat uw vrienden en familie zien wat het werkelijk is … deze fase kan ook jaren duren.

Stap 6:

hoe tv te kijken … je probeert op de hoogte te blijven van al het nieuws over fibromyalgie in de hoop dat ze dichter bij het vinden van een remedie zijn … de meeste van je vrienden zijn er niet meer … ze hebben dingen te doen … en jij? Nou … je moet rusten, want je zuigt gewoon! Het is gemakkelijk om je overweldigd te voelen op dit punt, omdat de dingen om je heen stapelen … rekeningen, was, vaat, enz. … je doet een beetje elke dag … je probeert niet te voelen dat je dag in bed is verwend … schuldig … erg schuldig … je weet meer zelf je eigen gewicht te trekken .. je kinderen, je partner of lid van je familie krijgt dingen voor je meer dan ooit … stoffen, iets kouds om te drinken, maaltijden,

we vechten in dezelfde strijd. we willen allemaal dezelfde cura.nós moeten proberen positief te blijven om anderen te helpen tijdens de slechte dagen, dan zullen ze de gunst teruggeven als we onze slechte dagen hebben … liefde heeft een lange weg .. wees niet bang voor hou van iemand met fibromyalgie … we hebben enkele van de grootste harten .. omdat we allemaal precies weten hoe het is om verkeerd begrepen te worden …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *