Lady Gaga deelt haar terugkeer voor mensen die fibromyalgie ter discussie stellen

Terwijl elke persoon met   fibromyalgie   de ziekte anders ervaart, is één ding dat de meeste fibro-krijgers gemeen hebben, de twijfel van anderen te bestrijden dat fibro een “echte” aandoening is. Lady Gaga, die     vorig jaar openstond voor fibromyalgie bij het promoten van haar documentaire “Gaga: Five Foot Two”, onthulde precies wat ze zou zeggen tegen diegenen die haar pijn in twijfel trekken.

Gaga verscheen op de MTV Movie and TV Awards om ‘Five Foot Two’ aan te kondigen, die de Best Documentary Award won en ‘Black Panther’ de Beste Film Award presenteerde, en   sprak   zaterdag achter de schermen. zijn ziekte en gevoelig voor de aandoening.

“Ik besloot al heel vroeg dat ik wilde dat Chris [Moukarbel, de regisseur van de film] volledige toegang had tot mij en mijn leven. Ik heb net de camera’s geblokkeerd zodat ze de realiteit van mijn leven konden vastleggen, “zei ze.

Van haar fibromyalgie heeft ze toegevoegd:

“Aan iedereen die niet in fibromyalgie gelooft: ik daag je uit om op een dag vijf minuten in mijn lichaam door te brengen als ik lijd en probeer het dan te herhalen.

In januari werd Gaga’s wereldtournee, “Joanne”,   onderbroken   vanwege haar intense pijn.

“Ik ben zo verwoest dat ik niet weet hoe ik het moet beschrijven. Ik weet alleen dat als ik het niet doe, ik niet naast de woorden of de betekenis van mijn muziek sta. Mijn medisch team ondersteunt de beslissing om thuis te herstellen, “zei ze toen.

Gaga   debuteerde   in  cinema  in “A Star Is Born” in oktober. Het begint ook een   residency   in Las Vegas in het MGM Park Theater in december.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *