30 dingen om te stoppen met doen als je fibromyalgie hebt

Zoals Maria Robinson ooit zei: “Niemand kan teruggaan en een nieuw begin beginnen, maar iedereen kan vandaag beginnen en een nieuw einde bereiken.” Er is niets dat dichter bij de waarheid staat. Maar voordat u met deze transformatieprocedure kunt beginnen, moet u stoppen met de dingen te doen die u hebben teruggedrongen. Ze kon het niet laten om te denken hoe waar het is dat velen van hen en die specifiek zijn vooral geschikt voor degenen onder ons die lijden aan chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie en andere verwoestende omstandigheden.

En wanneer u stopt met zoeken naar de verkeerde dingen, geeft u de juiste dingen een kans om u te vangen.

Hier zijn enkele ideeën om te beginnen:

1. Stop met tijd doorbrengen met de verkeerde mensen . – Het leven is echt te kort om tijd door te brengen met mensen die je geluk wegnemen. En als iemand jou in zijn leven wil, zullen ze een plaats voor je creëren. Je hoeft nooit voor een plaats te vechten. Nooit, nooit een compromis sluiten met iemand die voortdurend je waarde over het hoofd ziet. En vergeet nooit dat het niet mensen zijn die aan uw zijde staan ​​wanneer u op uw best bent, maar degenen die aan uw zijde staan, zelfs wanneer u op uw slechtste moment bent en dat zijn uw ware vrienden.

2. Stop met het ontvluchten van je problemen. – Nee, het zal nooit gemakkelijk zijn om uw problemen onder ogen te zien. Er is niemand in de wereld die perfect in staat is om elke slag te verwerken. Het is niet de bedoeling dat we problemen meteen oplossen. Dit is niet hoe we zijn gemaakt. Sterker nog, ze lieten ons teleurstellen, pijn doen, bedroeven, struikelen en vallen. Omdat dat het ware doel van het leven is: leren, problemen onder ogen zien, aanpassen en in de loop van de tijd oplossen. Dit is wat ons uiteindelijk de persoon maakt die we worden.

3. Stop met tegen jezelf te liegen. –  Zelfs als je tegen iemand anders in de hele wereld kunt liegen, maar je kunt niet tegen jezelf liegen. Onze levens vorderen alleen als we risico’s nemen en de eerste en moeilijkste kans die we kunnen nemen is om eerlijk te zijn tegen onszelf.

4. Stop met het plaatsen van je eigen behoeften op de achtergrond. –  Jezelf verliezen in het proces van iemand te veel liefhebben, en vergeten dat je ook speciaal bent, is het meest pijnlijke. Help anderen, maar help jezelf ook. Als er ooit een tijd is om je wensen te volgen en iets te doen dat echt belangrijk voor je is, dan is dat moment nu.

5. Stop met proberen iemand te zijn die je niet bent. –  Jezelf zijn in een wereld die je probeert te maken zoals iedereen is een van de grootste uitdagingen in het leven. Iemand zal altijd aantrekkelijker zijn, iemand zal altijd slimmer zijn en iemand zal altijd jonger zijn, maar jij kunt het nooit zijn. Verander dan niet zodat mensen van je houden. Wees gewoon jezelf en de juiste mensen zullen altijd van de echte jij houden.

6. Stop met proberen vast te houden aan het verleden. –  Je kunt het volgende hoofdstuk van je leven niet starten als je je laatste hoofdstuk opnieuw leest.

7. Stop met bang te zijn om een ​​fout te maken. –  Iets verkeerd doen is minstens tien keer productiever dan niets doen. Elk individueel succes heeft een spoor van catastrofes achter zich en elke mislukking leidt tot succes. Uiteindelijk betreur je de dingen die je niet veel meer hebt gedaan dan de dingen die je deed.

8. Stop met schelden voor oude fouten. –  Misschien houden we van de verkeerde persoon en huilen we over de verkeerde dingen, maar hoe de dingen ook verkeerd gaan, er zal altijd een ding zeker zijn dat fouten ons zullen helpen de persoon en de dingen te vinden die goed voor ons zijn. We hebben allemaal problemen, we maken fouten en we hebben zelfs spijt van de dingen in ons verleden. Maar we zijn niet onze fouten, we zijn niet onze strijd, en we zijn hier met de autoriteit om onze dag en onze toekomst vorm te geven. Omdat alles wat ons in ons leven is overkomen ons voorbereid op een moment dat nog moet komen.

9. Stop met proberen geluk te kopen. –  Veel dingen die we willen zijn duur. Maar in werkelijkheid zijn de dingen die ons echt bevredigen eigenlijk helemaal gratis: geluk, lachen, liefde en werken aan onze verlangens.

10. Stop met uitsluitend naar anderen te kijken voor geluk. –  Als u niet tevreden bent met wat u vanbinnen bent, zult u ook niet gelukkig zijn in een langdurige relatie met iemand anders. Je moet alleen maar standvastigheid in je eigen leven instellen voordat je het met iemand anders kunt delen.

11. Stop met inactief te zijn. –  Denk niet te veel na, anders creëer je een probleem dat er in de eerste plaats niet was. Evalueer situaties en neem beslissende actie. Je kunt niet veranderen wat je weigert onder ogen te zien. Vooruitgang brengt risico’s met zich mee. Periode! Je kunt niet eerst naar het tweede honk met je voet.

12. Stop met denken dat je niet klaar bent. –  Niemand is volledig voorbereid wanneer een kans zich voordoet. Omdat de meeste van de grote kansen in het leven ons dwingen verder te groeien dan onze comfortzones, wat betekent dat we ons in het begin niet helemaal op ons gemak zullen voelen.

13. Stop met het betrekken van relaties om de verkeerde redenen. –  Elke relatie moet op een intelligente manier worden gekozen. Het is beter om alleen te zijn dan om in slecht gezelschap te zijn. U hoeft helemaal niet te haasten. Als iets voorbestemd is om te gebeuren, zal het uiteindelijk gebeuren, op het juiste moment, met de juiste persoon en om de beste reden. Je moet verliefd worden wanneer je klaar bent, en niet wanneer je je eenzaam voelt.

14. Stop met het afwijzen van nieuwe relaties, alleen omdat de oude niet werkten. –  In het echte leven zul je je realiseren dat er altijd een doel is voor iedereen die je ontmoet. Sommigen zullen u testen, anderen zullen u gebruiken en anderen zullen u zeker leren. Maar het belangrijkste is dat sommigen het beste in jou naar boven halen.

15. Stop met proberen te concurreren tegen alle anderen. –  Je hoeft je geen zorgen te maken over wat anderen beter doen dan jij. Overweeg elke dag je eigen records te verslaan. Succes is slechts een strijd tussen u en uzelf.

16. Stop met jaloers zijn op anderen. –  Jaloezie is alleen de kunst om de zegeningen van een andere persoon op te nemen in plaats van de jouwe. Vraag jezelf dit is iets dat ik heb dat iedereen wil.

17. Stop met klagen en heb medelijden met jezelf. –  De gebogen bollen van het leven worden met een reden gegooid: om je pad te veranderen in de richting die je wordt gegeven. Je kunt niet alles zien of begrijpen op het moment dat het gebeurt, en het kan moeilijk zijn. Maar denk eens aan die negatief gebogen ballen die je in het verleden hebt gegooid. Je zult vaak zien dat ze je uiteindelijk naar een betere plek, persoon, mentale toestand of situatie leiden. Dan SMILE! Laat iedereen weten dat je vandaag veel sterker bent dan gisteren en dat zul je ook zijn.

18. Stop met wrok koesteren. –  Leef je leven met alleen liefde in je hart. Anders zul je jezelf meer pijn doen dan de mensen die je haat. Door te zeggen dat je het bij mij hebt gedaan, is prima, het betekent niet dat je vergeving hebt gekregen. Het betekent dat ik niet zal toestaan ​​dat wat je deed mijn geluk en mijn vreugde voor altijd vernietigde. Vergeving is het antwoord … vrede vinden, jezelf laten gaan, laat jezelf gaan! En vergeet niet dat vergeving niet alleen voor andere mensen is, maar ook voor jou. Als je jezelf moet vergeven, ga je gang en probeer het de volgende keer goed te doen.

19. Stop met anderen te laten zakken naar hun niveau. –  Weiger je waarden te verlagen voor diegenen die weigeren de hun te uploaden.

20. Stop met het verspillen van tijd aan anderen uitleggen. –  Je vrienden hebben het nooit nodig en jouw vijanden zullen het in geen geval geloven. Volg eenvoudig je hart en geloof dat wat je in je hart weet juist is.

21. Stop met dezelfde dingen steeds opnieuw te doen zonder een pauze te nemen. –  Het juiste moment om diep te ademen is wanneer je geen tijd hebt om het te doen. Als u blijft doen wat u normaal doet, blijft u ontvangen wat u altijd krijgt. En soms moet je afstand nemen om dingen duidelijk te zien.

22. Stop met het overzien van de schoonheid van de kleine momenten. –  Geniet altijd van de kleine dingen, want zij zijn degenen die er echt toe doen, en op een dag kun je terugkijken en ontdekken dat het geweldige dingen waren. Het beste deel van je leven zijn de kleine naamloze momenten die je besteedt aan het lachen met iemand om wie je geeft.

23. Stop met proberen dingen perfect te maken. –  De echte wereld beloont nooit de perfectionisten, belonen alleen de mensen die dingen doen.

24. Stop met het volgen van het pad van de minste weerstand. – Het  leven zal nooit gemakkelijk zijn, vooral als je van plan bent om iets de moeite waard te krijgen. Dus, doe niet de gemakkelijke weg. Doe iets geweldigs.

25. Stop met handelen alsof alles in orde is als dat niet zo is. –  Het is goed om even uit elkaar te vallen. Je hoeft niet altijd te doen alsof je sterk bent, en het is niet nodig om continu te bewijzen dat alles goed werkt. Je hoeft je geen zorgen te maken over wat andere mensen denken, te huilen als je wilt, het is gezond om te huilen. Hoe eerder je het doet, hoe sneller je weer kunt lachen.

26. Stop met het beschuldigen van anderen voor uw problemen. –  De mate waarin je je dromen kunt bereiken, hangt af van de mate waarin je de verantwoordelijkheid opneemt voor je leven. Wanneer je anderen de schuld geeft van wat er gebeurt, ontken je je verantwoordelijkheid. Je geeft alleen anderen macht over dat deel van je leven.

27. Stop met proberen alles voor iedereen te zijn. –  Het is onmogelijk om het te doen, en probeer jezelf pijn te doen. Maar alleen maar iemand laten glimlachen kan de wereld veranderen. Misschien niet de hele wereld, maar hun wereld. Dus beperk je focus.

28. Maak je geen zorgen meer. –  Zorg maakt morgen niet uit van je lasten, het zal je vandaag alleen je vreugde ontnemen. Een manier om ervoor te zorgen dat als iets de moeite waard is om na te denken, deze vraag jezelf afvraagt: “Is dit van belang in een jaar? 3 jaar? Vijf kunnen zijn? “Zo niet, dan verdient het geen angst.

29. Stop met wijzen naar wat je niet wilt. –  wijs altijd naar wat je wilt laten gebeuren. Positief zijn is de voorhoede van elk glorieus succesverhaal. Als je elke ochtend wakker wordt met de gedachte dat er iets moois gaat gebeuren vandaag in je leven, let dan goed op, je zult vaak merken dat je gelijk hebt.

30. Wees niet langer ondankbaar. –  Ondanks hoe waardig of meedogenloos je het hebt, moet je elke dag dankbaar voor je leven wakker worden. Ergens vecht iemand wanhopig voor hun leven. In plaats van na te denken over wat je mist, probeer na te denken over wat je hebt. – door Dr. Muniba, MD MBBS, FUMDC.?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *