Hyperbare zuurstoftanks die worden gevonden om fibromyalgie te behandelen en te genezen

Gedurende de geschiedenis van fibromyalgie is het vreemd genoeg moeilijk geweest om deze ziekte te identificeren en te analyseren op basis van het feit dat het op het eerste gezicht iets anders lijkt te zijn. Misschien zijn uw symptomen, zoals musculoskeletale pijn, vermoeidheid, stemmingswisselingen en geheugenverlies, heel gewoon. 
Om een ​​mening te geven, 1 op de 70 mensen, bijna vrouwen, in de VS. UU. Ze hebben echt fibromyalgie.

Er is echter verbazingwekkend nieuws voor ons allemaal. Voor degenen die deze vreselijke aandoening hebben, heeft de behandeling met hyperbare zuurstof een afwijking in de geneeskunde ondergaan. Vrouwen die hyperbare zuurstofbehandelingen probeerden, konden hun pijnstillende behoeften verminderen of volledig elimineren, vonden onderzoekers van de Universiteit van Tel Aviv.

Volgens de onderzoekers is de belangrijkste oorzaak van fibromyalgie een wijziging van de cerebrale mechanismen die verantwoordelijk zijn voor pijnverwerking.

“Voor mij als arts is de belangrijkste bevinding dat 70 procent van de patiënten kon herstellen van hun fibromyalgiesymptomen. Voor de onderzoekswereld is de meest verrassende bevinding echter dat we in staat waren om de defecte hersenregio’s die verantwoordelijk zijn voor het syndroom in kaart te brengen … De inname van [de medicatie voor de pijn die ze hadden] zorgde voor pijn, maar deed de aandoening niet achteruit. Maar hyperbare zuurstoftherapieën keren de toestand echt terug …

Loading...

Hyperbare zuurstofbehandelingen zijn ontworpen om de echte reden van fibromyalgie, de hersenpathologie die verantwoordelijk is voor het syndroom, aan te pakken.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *