DIT IS MIJN DAG MET FIBROMYALGIA

Vandaag is de moeilijkste dag nadat ik met Fibromyalgie begon te leven en dat ik dagen heb geverfd van degenen die het moeten vergeten. Alles doet pijn, en als ik alles zeg, wil ik alles zeggen.

Gisteren was een zware dag vol gebeurtenissen, te veel spanning, teveel dosis realiteit zonder blinddoeken, te veel verduidelijkingen voor iemand die ze al veel eerder verdiende en waarvan ik dacht dat ze die oprecht en duidelijk gaven. 
Vandaag, vandaag is de dag na zoveel negatieve emotie, zoveel uitbarsting, dat je zag dat je wereld uit elkaar viel en dat er geen oplossing is, om te zien dat alles een farce was die je voor je ogen creëerde omdat de realiteit op dat moment erg pijnlijk; maar het moet zo zijn dat nu mijn lichaam, mijn geest en mijn gevoelens klaar zijn om de realiteit te zien en onder ogen te zien.

Ik weet niet waar ik moet beginnen, hoe ik iemand moet uitleggen die niet de pijn voelt die fibromyalgie voelt wat er in ons lichaam gebeurt als de stoomwals besluit er overheen te stappen en erop staat elke hoek van uw lichaam te slopen en geest.

Nou, ik ga het proberen. Ik stond op nadat ik een nacht eerder een beetje had geslapen. Hij had niet veel dankbaar aan gisteren, hoewel het niet helemaal waar is, hij had niet zo veel gerust als bijna elke nacht. Het was moeilijk voor me om op te staan ​​en rechtop te blijven tot ik de begane grond bereikte waar de keuken is.

Echt al laag zou zijn en zonder enige wens om te praten, lachen, uitleggen of wat dan ook; wil je gewoon ontbijten, neem je medicijnen en ga je op de bank liggen zodat de Dolores erdoorheen gaan. Het probleem hiermee is coëxistentie, want dan vragen ze je hoe gaat het en natuurlijk wil je niet het gebruikelijke beantwoorden, dan zeg je iets als “moe en enigszins pijnlijk”, maar het probleem is al opgedoken, het is al geweest gegenereerd omdat je expressie, je gezicht, je gebaren, uw gebrek aan aandacht niet eens is met het antwoord dat u hebt gegeven en dan beginnen met een aantal mooie weer op tafel te creëren.

Wanneer die test van vuur eindigt, sta je moeizaam op en neem je de medicatie om te zien of het ergens mee helpt. Je gaat terug naar boven en trekt je pyjama uit om af te koelen, stapt uit en gaat op de bank liggen om te kijken of er dingen gebeuren. Op dat moment deden mijn voeten, benen, taille en rug pijn. De ogen beginnen te branden en je voelt je erg ongemakkelijk. Het is een feit dat je je niet alleen ongemakkelijk voelt om wat je pijn doet, je je ongemakkelijk voelt omdat je vandaag aquarunning hebt gehad en je niet kunt gaan, omdat je dingen had willen doen en je niets kon doen; Je wordt onderworpen aan de gebruikelijke stoel zonder zelfs maar naar buiten te kunnen gaan om de lucht naar het terras te nemen.

Mijn vier jaar oude dochter staat erop met me naar bed te gaan in de leunstoel, dus na een tijdje begin ik me al ongemakkelijk te voelen over haar bewegingen en omdat ze met me wil spelen. Wat anders zou ik vandaag willen !!!! Maar ik begrijp niet wat je zegt, de tv aan, Pablillo vraagt ​​om de omslag van het doek, ze praat tegen me; Het is teveel voor mij, mijn geest is helemaal niet helder, mijn vaardigheden zijn minder dan 20% en ik begin te wanhopen, om nutteloos te voelen, om te voelen dat ik niets waard ben, om te begrijpen dat ik niemand iets positiefs geef en dat Ik heb wat ik verdien.

Daarna besluit ik voordat ik naar beneden ga, besluit naar boven te gaan om in mijn kamer te slapen, voor zover mijn dochter me achtervolgt en me een ontmoeting met mijn man geeft om zich aan te kleden. Dan vraagt ​​hij me hoe ik verder ga en wat als ik daar naar bed ga. Ik leg uit hoe ik ben, ongeacht of de Dolores zo ondraaglijk zijn dat het eruit springt en ik zeg ja, ik ga naar bed in de kamer om te proberen te rusten. Dat is wanneer ik meer hallucineer dan ik dacht dat ik ooit zou hallucineren, mijn man vraagt ​​me uit te leggen wat de dwerg gevraagd had als een geschenk van koningen om erop uit te gaan en het te kopen.

Mijn gezicht moet hebben laten zien wat ik op dat moment echt voelde, woede, frustratie, verlatenheid; Ik vroeg hem of hij me zo zou verlaten en met de kinderen thuis. Zijn antwoord was meer verhelderend dan zijn houding gedurende al die jaren. Ja, ik dacht om gebruik te maken van de tijd, de kinderen zullen je niet storen en de honden minder. De kinderen zullen je niet lastig vallen; mijn vier jaar oude dochter zal me niet storen, maar ze begrijpt niet hoe ik me voel, ze draait nu in het bed waar ik lig en zelfs haar beweging veroorzaakt me een absoluut onbeschrijfelijke pijn.

Omdat het niet is dat het meisje me stoort, is het dat ze een meisje is en je haar niet kunt vragen me niet te leren hoe het rad in bed te doen en me per ongeluk te laten bewegen of op me te slaan of gewoon de matras te verplaatsen dat mijn lichaam trilt van een scherpe pijn die me veel heeft gekost om te herstellen.

Ik voelde me eenzaam, verlaten, maar toen begreep ik het snel; Het is geen verlating, het is gewoon onbegrip. Hij was aan het hallucineren toen ik hem vertelde dat mijn eerste man me een crisis achterliet en hij op reis ging om de kinderen naar zijn ouders te laten gaan, niet nu

13 thoughts on “DIT IS MIJN DAG MET FIBROMYALGIA

 1. Great beat ! I wish to apprentice at the same
  time as you amend your web site, how can i subscribe
  for a weblog website? The account helped me a acceptable deal.

  I have been tiny bit familiar of this your broadcast provided vibrant transparent
  concept

 2. each time i used to read smaller posts that also clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I
  am reading here.

 3. Hi, I do believe this is a great site. I stumbledupon it 😉 I may
  return yet again since I book marked it. Money and freedom is
  the best way to change, may you be rich and continue to guide other people.

 4. Wonderful goods from you, man. I have have in mind your stuff prior to
  and you’re simply too magnificent. I actually like what you have bought right here,
  really like what you’re saying and the way during which you assert it.
  You’re making it enjoyable and you continue to take care of to stay it wise.
  I cant wait to learn much more from you. This is actually a wonderful web site.

 5. I’m extremely impressed with your writing abilities as neatly as with the layout to your blog.
  Is that this a paid topic or did you modify it yourself?
  Anyway keep up the nice quality writing, it’s uncommon to see a
  nice blog like this one these days..

 6. Excellent article. Keep writing such kind of info on your page.

  Im really impressed by your blog.
  Hello there, You have performed a great job. I will definitely digg
  it and in my opinion suggest to my friends. I am confident they’ll be benefited from this site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *