Marihuana-eetwaren zouden het antwoord kunnen zijn voor fibromyalgie

Van cannabis afgeleide producten zijn naar mijn mening de best beschikbare behandeling voor pijnbestrijding. Ik heb gewerkt met mensen en dieren met chronische pijn, en cannabis is de meest effectieve behandeling die ik heb gevonden. De natuur voorzag ons van een supermedicijn en het is jammer dat meer mensen er geen toegang toe hebben voor pijnverlichting.

marihuana eetwaren

De potentiële medicinale voordelen van cannabisproducten zijn te veelbelovend en te groot om het gebruik ervan niet aan te moedigen. Als voorstander van de legalisering van cannabis, inclusief  gelegaliseerde medische marihuana , geloof ik dat het een misdaad is dat deze plant verboden terrein heeft voor de mensen die het het hardst nodig hebben. Daarom  vroeg de editor van Fibromyalgia Treating me om dit artikel te schrijven. Hij nodigde me in het bijzonder uit om te praten over één vorm van cannabisproducten die ideaal is voor pijn- en fibro-management: marihuana-eetwaren.

Voor degenen die cannabis nieuw voor pijnbestrijding gebruiken, is er een kleine hoeveelheid essentiële kennis die het waard is om te bezitten. Ten eerste denk ik dat het belangrijk is dat mensen weten wat twee chemicaliën in cannabis helpen de pijn bij patiënten te verminderen of te elimineren. Deze twee verbindingen hebben verschillende effecten op het lichaam. Ten tweede is het belangrijk om te weten wat te verwachten van elk van deze chemicaliën en waarom sommige de voorkeur geven aan elkaar.

CBD versus THC

Laten we eerst praten over cannabidiol, ook bekend als CBD. Patiënten die op zoek zijn naar effectieve pijnverlichting zonder het gevoel “high” te zijn van cannabisbereik voor CBD. Sommige patiënten ervaren ook verminderde angst en verhoogde eetlust bij het gebruik van CBD, terwijl anderen mogelijk niet de aanvullende therapeutische effecten krijgen. Bovendien kunnen CBD-producten zoals  CBD Oil  ook worden gebruikt om psychoactieve effecten te voorkomen.

Ten tweede is het cruciaal om THC te bespreken in marihuana-producten. Gebruikers van THC, in tegenstelling tot CBD alleen, profiteren traditioneel van verhoogde pijnverlichting, waardoor cannabisproducten met THC veelbelovende behandelingsopties zijn voor fibro-patiënten en andere chronische pijnpatiënten. THC-gebruikers kunnen ook veel gunstige bijwerkingen ervaren, zoals slaap helpen, stemmingsverbetering en een verhoogde eetlust. Sommige cannabissoorten kunnen de angst verlichten. Omgekeerd kan het tegenovergestelde ook kloppen, dus het is het beste om een ​​professionele buddy of arts te vragen om de  beste cannabissoorten voor fibromyalgie te vinden . THC zal gebruikers waarschijnlijk hoog krijgen, wat betekent dat gebruikers zich op die effecten moeten voorbereiden.

Marihuana-eetwaren zijn in te nemen cannabis-afgeleide producten die verkrijgbaar zijn in talloze vormen, zoals chocolaatjes, harde snoepjes, lolly’s, dranken, cakes, tincturen en gummies. Van alle cannabisproducten die recreatief en medisch worden gebruikt, duren de effecten van marihuana edibles het langst en zijn het gemakkelijkst te gebruiken, en het is vanwege die twee kwaliteiten die zoveel chronische pijnpatiënten bereiken voor verteerbare marihuana vóór andere vormen.

Het belangrijkste voordeel van marihuana-eetwaren ten opzichte van andere vormen van cannabis is de duur van het effect. Voor patiënten met chronische pijn kan dit een leven-wisselaar zijn. Terwijl gerookte marihuana voor een korte periode van een uur verlichting zal bieden, bieden cannabisgeuren routinematig minder pijn gedurende acht uur of langer. Het verminderen van het aantal keren dat mensen pijn moeten verzachten, kan vooral de kwaliteit van hun leven aanzienlijk beïnvloeden, waardoor het gemakkelijker wordt om het huis te verlaten, deel te nemen aan gezinsactiviteiten en zelfs een optie voor die kinderen te maken. wiens pijn ze anders zou beperken.

Alle hierboven genoemde producten, van chocolaatjes tot tincturen, bieden verlichting op de langere termijn dan het roken van cannabisproducten, maar het zijn de chocolaatjes, snoepjes en cakes die het best presteren. Met dat gezegd, zorgen tincturen voor een snellere verlichting, waardoor ze een aantrekkelijke keuze zijn voor mensen met plotseling optredende pijn.

Voor degenen die bekend waren met cannabis uit hun jongere tijd, lang voordat ingestibles beschikbaar waren bij leveranciers, is het vermeldenswaard dat edibles merkbaar krachtiger zijn dan wat u waarschijnlijk gewend bent, en het gezegde “een beetje gaat een lange weg” is waar. Overweeg dat nog een andere reden waarom eetwaren perfect zijn voor fibro-patiënten. Voor extreme pijn kan de efficiëntie en werkzaamheid van THC en CBD in eetwaren het leven veranderen – op de juiste manier!

Cannabis edibles zijn beschikbaar met zowel CBD als THC. Producten die alleen CBD bevatten, kunnen acht tot twaalf uur meegaan, waarbij sommige mensen significant langere of kortere perioden van verlichting ervaren; hetzelfde geldt voor THC-producten.

Bij het besluit cannabisetende stoffen met THC te gebruiken, raad ik mensen aan te beginnen met een dosis van 5 mg, of de helft van een normale portie bij de meeste geautoriseerde cannabiszaken. Voor alle voedingsproducten kan het ongeveer dertig minuten tot twee uur duren voordat de pijnverlichting effect heeft. Tincturen kunnen in slechts vijftien minuten werken, maar anekdotisch bewijs suggereert dat een wachttijd van 30 minuten waarschijnlijker is.

Zodra de eetwaren van kracht worden, moeten patiënten gedurende enkele uren verlichting van pijn ervaren. Andere voordelen kunnen zijn, maar zijn niet beperkt tot, een verhoging van de eetlust, verbeterde slaap, een vermindering van spierkrampen en een verbeterde gemoedstoestand. Sommigen krijgen ook verlichting van misselijkheid, prikkelbaarheid en andere fibro-symptomen. Bij mannen kan cannabis ook iemands libido verhogen, hoewel overmatig gebruik kan leiden tot tijdelijke en omkeerbare erectiestoornissen. Al deze problemen zijn slechts het begin van de uitdagingen waar fibro-patiënten mee worden geconfronteerd, maar het feit dat één type geneesmiddel verlichting kan bieden voor verschillende symptomen van fibromyalgie, terwijl het de uitdagende bijwerkingen van traditioneel pijnmanagement vermijdt, is waarom zoveel fibro-patiënten de overschakelen van conventionele geneesmiddelen naar behandelingen op basis van cannabis.

Eetbare bijwerkingen van marihuana

Zoals bij alle geneesmiddelen kan een minderheid van de patiënten onaangename bijwerkingen krijgen, zoals:

 • Misselijkheid
 • loomheid
 • Angst en paranoia
 • Prikkelbaarheid
 • Geestelijke mistachtigheid
 • Overmatige slaperigheid
 • Moeilijkheden concentreren

Individueel kunnen dit al symptomen zijn waar fibromyalgie patiënten aan lijden, en het gebruik van cannabis kan deze problemen verergeren tot het punt dat CBD en THC geen geschikte behandelingsopties zijn. Al deze bijwerkingen zijn meer in verband gebracht met THC dan met CBD. Als angst zorgwekkend is, is het verstandig om te beginnen met CBD-producten voordat u die met THC probeert.

Voor velen overschaduwen de snelwerkende eigenschappen van ingeademde marihuana-rook het nut van eetwaren, maar dat betekent niet dat iedereen die lijdt aan fibromyalgie nog steeds niet kan profiteren van eetbaar gebruik. Als plotselinge pijn optreedt als een symptoom van uw fibromyalgie, zijn eetwaren nog steeds van onschatbare waarde. Na het roken van cannabis voor de bijna onmiddellijke verlichting, kunnen zowel professionele als ervaren gebruikers aanraden om dit na te volgen met een kleine dosis marihuana via edibles voor pijnvermindering op de langere termijn. Het gebruik van één type cannabisproducten mag op geen enkele manier het gebruik van anderen beperken. Bovendien, voor anderen, is ademhalingsmoeilijkheden een van de meer uitdagende aandoeningen die gepaard gaan met een fibro-diagnose, waardoor edibles de meest geschikte of enige keuze zijn.

Misschien is een van de beste “bijwerkingen” van cannabisproducten hun vermogen om mensen te helpen bij zowel vallen als blijven slapen, een andere prominente uitdaging met fibromyalgiepatiënten moet worden betwist. Traditioneel zijn eetwaren superieur aan geïnhaleerde cannabisopties voor een volledige nachtrust. Een dosis marihuana, ongeveer een uur voor het slapengaan, helpt veel mensen door de nacht in slaap te blijven, ondanks opvliegers, rusteloze benen, ondraaglijke rugpijn, overmatige jeuk en het algemene onvermogen om de hoognodige REM-slaap te krijgen die te ongrijpbaar is veel fibro-patiënten. Zelfs met fibro-patiënten voor wie pijn niet hun centrale strijd is, kunnen cannabisgeuren nog steeds een actieve vorm van behandeling zijn. Als slaaphulpmiddel kunnen zowel CBD als THC even effectief zijn.

Zoals elke doorgewinterde cannabisgebruiker je kan vertellen en welke popcultuur ons voortdurend herinnert, kan marihuana de munchies veroorzaken, of de intense wens om onze gezichten vol te gooien met zoveel mogelijk voedsel. Hoewel het niet de meest voorkomende strijd is die gepaard gaat met fibromyalgie, vechten sommige patiënten om hun eetlust te behouden, waardoor ze andere problemen krijgen, zoals langere perioden van fibro-mist, lethargie, spierkramp en meer. Als het houden van een gezond dieet als gevolg van gebrek aan eetlust een zorg voor u is, zijn cannabis-eetwaren vaak een optie om de eetlust en energieniveaus gedurende de dag te verbeteren. Als het gaat om het verbeteren van eetlust, is THC superieur aan CBD.

Als uw eetlust gezond is, kan THC (niet CBD) ook uw metabolisme verhogen, wat betekent dat zelfs als u meer eet als gevolg van het hebben van de munchies, er een kans is dat u gewicht zult verliezen. Omdat pijn en gebrek aan mobiliteit leidt tot gewichtstoename bij sommige fibro-patiënten (wat de symptomen over de hele linie erger maakt), kan THC een nuttig wapen in het arsenaal zijn voor het handhaven van een gezonde lichaamssamenstelling zonder revisie van het dieet of onhoudbare lichaamsbeweging.

Persoonlijke en anekdotische ervaringen vertellen me dat te veel THC niet leidt tot ongezond gewichtsverlies. Ons lichaam lijkt een aangeboren vermogen te hebben om te weten wat ons gezond gewicht is en om dat te bereiken, in dit geval met behulp van THC. Ik zag dat mijn man dertig pond verloor, plat op wat zijn arts een ‘ideaal gewicht’ noemde, bereikt zonder een dieet te volgen of meer te bewegen.

Marihuana-eetwaren voor de eerste keer gebruiken

Wanneer ik met mensen praat over het voor het eerst gebruiken van edibles, heb ik verschillende aanbevelingen die ik hier ga delen.

 • Begin met een lage dosis, 5 mg tot 10 mg, en wacht ten minste twee uur voordat u meer gaat innemen. Pijnstilling wordt routinematig bereikt bij lagere doses, ruim voordat ze hoog worden.
 • Plan om de volgende dag vrij te nemen van werk en andere verplichtingen. Sommige mensen (zoals mijn man) kunnen de volgende dag na de eerste paar eetbeurten of na een ongewoon grote behandeling (20 mg – 50 mg) een katerachtig effect ervaren.
 • Laat iemand nuchter in de buurt zijn of wie je kunt bellen als je een averechts effect hebt.
 • Rijd niet. Helemaal niet. Periode.
 • Houd CBD-bloem (werkelijke marihuana) om te roken als je teveel van het goede zou ervaren met THC. Van CBD is aangetoond dat het de hoge mensenvoelen van THC verlaagt zonder medicinale voordelen op te offeren.
 • Voordat u in slaap valt, dient u zich in een comfortabele houding te bevinden, omdat uw lichaam tijdens het slapengaan mogelijk niet veel beweegt. Niets is erger dan wakker worden met je lichaam verwrongen in onnatuurlijke rustposities.

Cannabis-eetwaren zijn een van de beste vormen van pijnmanagement op de planeet, en verantwoordelijk en slim gebruik van deze producten maakt cannabis veel veiliger dan opioïden, barbituraten en andere geneesmiddelen die door artsen worden voorgeschreven. Hoewel marihuana geen fysieke verslaving veroorzaakt, zijn sommige gebruikers gevoelig voor het ontwikkelen van een gewoonte van het gebruik van cannabis, met name roken. Het gebruik van eetwaren in plaats van roken moet het risico van het vormen van een gewoonte of psychologische verslaving beperken.

Alle vormen van cannabis en van cannabis afgeleide producten zijn een effectieve vorm van behandeling voor pijnmanagement. Gelukkig voor fibro-patiënten, zal de plant ook andere symptomen verlichten die vaak een degradatie van het leven veroorzaken. Hoewel dit niet de snelst werkende middelen voor pijnverlichting zijn, bieden cannabis-eetwaren de meest langdurige en best onderhouden verlichting met relatief weinig en gemakkelijk te beheersen bijwerkingen, en als ze op verantwoorde wijze worden gebruikt, loopt het een veel lager risico op het veroorzaken van verslaving, verslaving en misbruik.

Helaas is dat niet het geval en is het moeilijk om van cannabis afgeleide geneesmiddelen te krijgen. Marijuana-eetwaren, die geen sterke geur hebben, zijn een veel discreter en gemakkelijker te verbergen manier om de medicinale waarde van de marihuana ondanks de wet te gebruiken, niet om te impliceren dat  Fibromyalgia-behandeling  of iemand anders pleit voor het overtreden van de wet. (We kunnen de kennis echter beschikbaar stellen aan degenen die het nodig hebben.) Ze zijn te vinden op wettelijke dispensaria in alle staten waar de verkoop van cannabis niet beperkt is. De meeste cannabis-eetwaren worden verkocht in containers van 80 mg of 100 mg, waarbij 10 mg de standaarddosis vertegenwoordigt. Deze kunnen tussen $ 15 en $ 30 dollar bedragen, waarbij de meeste vallen rond $ 20, of $ 1- $ 2 per dosis.

Of je cannabis nu als een haalbare optie beschouwt voor het verminderen en behandelen van chronische pijn, het potentiële nut van de plant is het waard om beter begrepen te worden. Marihuana is, net als andere medicijnen, niet voor iedereen geschikt en mensen zullen enorm verschillende ervaringen hebben tijdens het gebruik ervan. Dat gezegd hebbende, de bijwerkingen van cannabisgebruik zijn bijna altijd tijdelijk, gemakkelijk te beheersen en veel minder verstorend dan de sedatie en het gebrek aan werkzaamheid van traditionele geneesmiddelen. Als rokende pot niet jouw ding is, maar je toch van het medicijn wilt profiteren, zijn eetwaren een optie die het overwegen waard is. Ze zijn langdurig, hebben bijna geen bijwerkingen op de lange termijn bij verantwoord gebruik en behandelen veel verschillende symptomen die fibro-patiënten moeten overwinnen. Alles wat pijn vermindert en mensen helpt te slapen, lijkt waarschijnlijk een wondermiddel voor mensen met fibromyalgie, maar dat is het niet. Fibromyalgie is een complexe en uitdagende ziekte om te begrijpen, en behandeling zal nooit gemakkelijk zijn. Maar met cannabis als optie hebben veel mensen eindelijk een pad voorwaarts om hun leven opnieuw te kunnen leven zoals vroeger. Iedereen zou die kans moeten krijgen.

34 thoughts on “Marihuana-eetwaren zouden het antwoord kunnen zijn voor fibromyalgie

 1. Wonderful beat ! I would like to apprentice while you amend your website, how could i subscribe for a blog web
  site? The account aided me a acceptable deal. I had been tiny bit
  acquainted of this your broadcast offered bright clear concept

 2. What’s Happening i am new to this, I stumbled upon this I
  have found It positively useful and it has aided
  me out loads. I’m hoping to give a contribution & assist other users like its helped me.
  Great job.

 3. I was very happy to uncover this website. I wanted
  to thank you for your time due to this wonderful read!!
  I definitely appreciated every bit of it and i also have you
  saved to fav to check out new things in your site.

 4. Hey There. I found your blog the use of msn. This is a really smartly written article.
  I’ll be sure to bookmark it and come back to read
  extra of your useful info. Thank you for the post.
  I’ll certainly comeback.

 5. Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or
  something. I think that you could do with a few pics to drive the message home a bit, but
  other than that, this is great blog. An excellent read.
  I will definitely be back.

 6. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and
  in accession capital to assert that I get actually enjoyed account your blog posts.
  Any way I will be subscribing to your augment and even I achievement you access
  consistently rapidly.

 7. We’re a group of volunteers and opening a new
  scheme in our community. Your site provided us
  with valuable info to work on. You’ve done a formidable
  job and our entire community will be thankful to you.

 8. Hey there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that
  would be okay. I’m undoubtedly enjoying your blog and look forward
  to new updates.

 9. Great website you have here but I was curious about
  if you knew of any message boards that cover the same topics talked about here?
  I’d really love to be a part of community where I can get advice from
  other knowledgeable people that share the same interest. If
  you have any recommendations, please let me know. Many thanks!

 10. I really like your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website
  yourself or did you hire someone to do it for you? Plz respond as I’m
  looking to design my own blog and would like to know where
  u got this from. thanks a lot

 11. It’s genuinely very complicated in this busy life to listen news on TV, so I simply use internet for that reason, and obtain the newest news.

 12. Hi there, just became alert to your blog through Google, and found that it is
  truly informative. I’m going to watch out for brussels. I’ll appreciate if you continue this in future.
  A lot of people will be benefited from your writing.
  Cheers!

 13. Outstanding post however I was wondering if you
  could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you
  could elaborate a little bit more. Many thanks!

 14. Oh my goodness! Impressive article dude!
  Many thanks, However I am having problems with your
  RSS. I don’t understand the reason why I cannot subscribe to it.

  Is there anyone else having identical RSS problems? Anyone
  who knows the answer will you kindly respond?
  Thanks!!

 15. When someone writes an paragraph he/she maintains the idea of a user in his/her mind that how a user can understand it.
  Thus that’s why this paragraph is outstdanding. Thanks!

 16. Wonderful site you have here but I was wanting to know if
  you knew of any message boards that cover the same topics talked about here?

  I’d really like to be a part of community where I can get feedback from
  other experienced individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know. Cheers!

 17. Hi, i believe that i saw you visited my blog thus i came to go back the desire?.I am attempting to
  find things to improve my website!I guess its good enough to
  make use of a few of your concepts!!

 18. Whoa! This blog looks exactly like my old one!
  It’s on a entirely different topic but it has pretty much the
  same page layout and design. Excellent choice of colors!

 19. We are a group of volunteers and opening a new scheme
  in our community. Your web site provided us with valuable information to
  work on. You have done an impressive job and our whole community will be
  grateful to you.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *