Kauw marihuana kauwgom om de pijn van fibromyalgie te verlichten

Fibromyalgie is meer dan alleen een chronische pijnstoornis: het kan ook vermoeidheid, slaap, spijsverteringsproblemen en geheugen- en stemmingsproblemen veroorzaken (1). Je kunt marihuana gebruiken voor fibromyalgie om verlichting te krijgen van het bovenstaande.

Voor velen is het vooruitzicht van het nemen van geneesmiddelen voor de rest van hun leven verre van aantrekkelijk, vooral wanneer sommige van de bijwerkingen worden overwogen. Dat is de reden waarom steeds meer patiënten met fibromyalgie medicinale cannabis gebruiken om hun symptomen te beheersen.

MARIJUANA FIBROMYALGIA GOM

Na meerdere onderzoeken werd bevestigd dat cannabisolie kan helpen chronische pijn, ontsteking, toevallen en nog veel meer te behandelen. Eén studie toonde aan dat een jaar cannabisbehandeling pijn, functie, kwaliteit van leven en cognitieve functie verbeterde bij patiënten met chronische pijn.

In het geval van fibromyalgie nemen veel patiënten er de voorkeur aan om medicinale marihuana te nemen om paracetamol te nemen, pijnstillers op recept, antidepressiva en anticonvulsieve medicijnen die gewoonlijk worden voorgeschreven. In feite is er al een “cannabis patch” ontworpen voor deze patiënten.

MedChewRx is een marihuanagom specifiek ontworpen voor patiënten met fibromyalgie die 5 mg CBD en THC bevatten, de werkzame stof in marihuana.

Loading...

Omdat roken een negatief effect heeft op de gezondheid van de longen en voedsel een tijdje kan duren om effect te hebben, is kauwgom een ​​veel snellere en veiligere optie. De zachte verbindingen worden opgenomen door de zachte weefsels van de mond, waardoor uw lever wordt vermeden voor een snelle verlichting.

  • Neuroprotectieve en neurostimulerende effecten in de geest
  • Stressvermindering
  • Stimulatie van het cardiovasculaire systeem
  • Verbetering van cognitieve verslechtering gerelateerd aan leeftijd

Het is ook veel discreter en sociaal acceptabeler dan roken. Het is ook draagbaarder dan CBD-olie.

DE TOEKOMST VAN MARIJUANA RUBBER

Professor John Zajicek, die klinische proeven met marihuanagom leidt, waarschuwt dat het nog wel even kan duren voordat kauwgom op de markt komt. Bijwerkingen werden gemeld en niet goed genoeg begrepen. Het ontbreekt ook aan het ontbreken van een typische “spike” piek in traditionele cannabis medicijnen.

Zoals elke medicatie, zal kauwgom alleen in de handel verkrijgbaar zijn nadat het op grote schaal is getest en bewezen veilig en effectief te zijn.

HUIDIGE CANNABIS-PRODUCTEN

De huidige opties voor marihuana voor mensen met fibromyalgie zijn CBD-hennepolie, die weinig THC-psychoactieve stoffen bevat die ook in cannabis worden aangetroffen. Het kan thuis worden gemaakt of worden gekocht in de vorm van pure CBD-hennepolie, verdunde tincturen, capsules en actuele producten.

Andere opties zijn rokende marihuana, die helpt bij chronische pijn, slapeloosheid en meer. Het biedt ook een meer gepersonaliseerde behandeling dankzij de vele variëteiten cannabis die alleen beschikbaar zijn in de vorm van een uitbraak.

Ten slotte, edibles doordrenkt met marihuana, zoals gebakken goederen, dranken, spreads en snoep. Het eten van cannabis is beter voor je longen en het is veel krachtiger.

Cannabis chum mogelijkheden er niet eindigen: AXIM Biotechnologies, Inc., de toonaangevende investeringsmaatschappij, en de Universiteit van British Columbia hebben in een Clinical Trial Agreement (CSA) om een ​​klinische studie voor cannabidiol CanChew kauwen Plus® initiëren ingevoerd (CBD) gum. Deze gom is speciaal ontworpen voor de behandeling door drugs veroorzaakte psychose bij volwassenen, ook wel “een stof geïnduceerde psychotische stoornis.”

Het ethiekbestuur van de universiteit ontwerpt de test samen met Health Canada om de kauwgom te testen, die 50 mg CBD bevat. Dit is slechts een voorbeeld van hoe cannabisproducten kunnen worden gebruikt voor een veelheid van ziekten.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *