CANNABIS OLIE-CAPSULES KUNNEN DE BESTE BEHANDELING VAN FIBROMYALGIE ZIJN

Behandeling voor fibromyalgie

De behandeling van fibromyalgie, als behandeling voor alle ziekten, begint vaak met de beheersing van de symptomen. Met deze aandoening vormen de symptomen een ketting van gevoelige punten langs het lichaam. Koppelen met extreme vermoeidheid en een onvermogen om te slapen en je hebt een fictie doorzeefd voor een zeer slechte kwaliteit van leven met pijn en ongemak.

Beeldresultaten voor cannabisoliecapsules kunnen de beste behandeling zijn voor fibromyalgie

Cannabis medische behandeling voor fibromyalgie

De prevalentie van fibromyalgiebehandeling neemt toe naarmate de persoon ouder wordt, maar 80-90% van alle gevallen zijn vrouwen. Het is bekend dat de symptomen verslechteren met persistentie naarmate het vordert en verergerd worden door tijd, ziekte en stress. Een cannabinoïde profiel dat goed is aangepast aan deze pathologie is geïdentificeerd bij patiënten met CBD. Er wordt gesuggereerd dat patiënten een medicijn krijgen dat rijk is aan CBD. Door synergistisch een cbd-rijke olie te koppelen met een olie die weinig THC bevat, wordt extra verlichting aan de patiënten verschaft.

Volgens een rapport van de National Pain Foundation en National Pain Report is medicinale cannabis geëvalueerd als een van de meest effectieve behandelingen om de pijn van fibromyalgie te verminderen. Vele 1300 patiënten met fibromyalgie reageerden dat ze door de FDA goedgekeurde medicijnen hadden geprobeerd. Eén patiënt legde uit dat er veel meer negatieve bijwerkingen waren voor door de FDA goedgekeurde medicijnen dan positieve.

Gevraagd naar de werkzaamheid van Cymbalta (Duloxetine), zei 60% van degenen die het medicijn gebruikten dat het niet voor hen werkte, terwijl 8% zei dat het zeer effectief was. 32% gaf aan dat Cymbalta hielp. Van degenen in de studie die Pfizer Lyrica (pregabaline) probeerden, gaf 61% aan dat er geen verlichting was. 10% meldde dat Lyrica zeer effectief was, terwijl 29% zei dat het hielp.

Savella-classificatie (Milnacipran) Forest Laboratories, 68% van degenen die het medicijn volgen, zei dat het niet werkte. 10% zei dat het zeer effectief was en 22% meldde een lichte opluchting.

Uit een vergelijking van de resultaten van de studie met degenen die vanwege hun symptomen medicinale cannabis hadden geprobeerd, zei 62% dat het zeer effectief was. Nog eens 33% zei dat hij een beetje hielp, terwijl slechts 5% geen verlichting meldde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *