Cannabisoliecapsules kunnen de beste behandeling zijn voor fibromyalgie

Behandeling voor fibromyalgie

De behandeling van fibromyalgie lijkt sterk op behandelingen voor elke ziekte. Het begint vaak met de behandeling van symptomen. Met deze aandoening creëren de symptomen een ketting van gevoelige punten door het hele lichaam. Combineer dit met extreme vermoeidheid en een onvermogen om te slapen, en je hebt een brouwsel voor een drastisch slechte kwaliteit van leven geplaagd door pijn en ongemak.

Cannabis medische behandeling voor fibromyalgie

De prevalentie van behandeling van fibromyalgie neemt toe naarmate een persoon ouder wordt, hoewel 80-90% van alle gevallen vrouwen zijn. Het is bekend dat de symptomen verergeren met persistentie naarmate ze vorderen en verslechteren als gevolg van weer, ziekte en stress. Een profiel van cannabinoïden dat zeer geschikt is voor deze aandoening, patiënten zijn geïdentificeerd als CBD. Er wordt gesuggereerd dat patiënten medicijnen verkrijgen die rijk zijn aan CBD. Door synergistisch een cbd-rijke olie te combineren met een olie die een lage THC bevat, wordt extra verlichting aan de patiënten geboden.

Volgens een rapport van de National Pain Foundation en National Pain Report is medicinale cannabis beschreven als een van de meest effectieve behandelingen om pijn veroorzaakt door fibromyalgie te verminderen. Veel van de 1300 fibromyalgiepatiënten die op de enquête reageerden, zeiden dat ze alle 3 de door de FDA goedgekeurde geneesmiddelen hadden geprobeerd. Eén patiënt legde uit dat er veel meer negatieve bijwerkingen waren voor door de FDA goedgekeurde medicijnen dan positieve eigenschappen.

Gevraagd naar de werkzaamheid van Cymbalta (Duloxetine), gaf 60% van degenen die het medicijn hadden geprobeerd aan dat het niet voor hen werkte, terwijl 8% meldde dat het erg effectief was. 32% meldde dat Cymbalta iets hielp. Van degenen in de studie die Pfizer’s Lyrica (pregabaline) testten, rapporteerde 61% geen verlichting. 10% meldde dat Lyrica zeer effectief is, terwijl 29% zei dat het iets hielp.

Bij de kwalificatie van Savella (Milnacipran) van Forest Laboratories zei 68% van degenen die het medicijn volgden dat het niet werkte. 10% meldde dat het zeer effectief was en 22% meldde een lichte opluchting.

Uit een vergelijking van de bevindingen van de studie met degenen die medicinale cannabis hadden geprobeerd vanwege de symptomen van deze aandoening, zei 62% dat het zeer effectief was. Nog eens 33% zei dat het iets hielp, terwijl slechts 5% meldde dat er geen verlichting was.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *