Fibromyalgie Awareness maand

Mei is de Fibromyalgia Awareness-maand en als erkenning hebben we een lijst samengesteld van enkele van onze meest populaire artikelen over verschillende fibromyalgiesymptomen en enkele van de beschikbare middelen. We hebben ook enkele van onze populairste berichten van het afgelopen jaar opgenomen.

Fibromyalgie is een ernstig miskende ziekte, vooral omdat, zoals u weet, veel patiënten “er niet ziek uit mogen zien.” Daarom is de maand van de besmettelijkheid van fibromyalgieën zo belangrijk: als een zogenaamde “onzichtbare ziekte” nemen niet veel mensen het aan ernstig. Ook kan het moeilijk zijn om uit te leggen hoe fibromyalgie ons beïnvloedt: de constante, chronische pijn, de vermoeidheid, de fibro-mist. Hoe flare ups worden geactiveerd en wat dat voor ons betekent. Fibromyalgia Awareness Month is een kans voor ons om onze geliefden te informeren over wat fibro-strijders elke dag meemaken.

Hieronder vindt u een verzameling van enkele van onze meest populaire informatieve artikelen die u kunt delen met uw familie en vrienden tijdens de Fibromyalgia Awareness Month.

Fibromyalgia Awareness Month

Laten we beginnen met enkele basisprincipes, omdat veel mensen vragen: “Wat  is fibromyalgie eigenlijk?” Nou, we hebben je behandeld in deze sectie, met artikelen die uitleggen wat de toestand is, wat de oorzaak is, wat sommige van de grote symptomen zijn, hoe te vertellen of u het heeft en wat te doen als u de diagnose fibromyalgie heeft gekregen.

Hoe te weten of u fibromyalgie heeft

Rug- en ruggengraatziekte.  Close-upportret vermoeide vrouw die haar pijnlijke die hals masseert op grijze muurachtergrond wordt geïsoleerd.  Menselijke gezichtsuitdrukking.  Chronische vermoeidheidziekte

“Je gaat over je bedrijf in topconditie en het leven is goed. Plots wordt je op een dag wakker van tinteling en gevoelloosheid in je been. Je gaat naar de ER en ze sturen je naar huis zonder nieuws. Je huisarts is stumped. Hij stuurt je naar fysiotherapie, maar ze laten je de deur uit omdat het misschien een geknepen zenuw is. Je krijgt een MRI, EMG en een hersenscan. Ze verschijnen allemaal schoon. Je probeert een chiropractor en een holistische beoefenaar die je kunt vinden. Dan sta je op een dag voor een reumatoloog die je onmiddellijk kan identificeren en diagnosticeren met fibromyalgie. Eindelijk . ”

Fibromyalgia vragenlijst

dokter

“Fibromyalgie kan een harde ziekte zijn om een ​​diagnose voor te krijgen, omdat zo weinig mensen het  begrijpen  . Maar is er een eenvoudige manier om erachter te komen of u fibromyalgie heeft? Welnu, alleen al door deze vragen te beantwoorden, kunt u ontdekken of u fibromyalgie heeft. En als je voor de zekerheid naar een dokter moet gaan. ‘

Wat te verwachten bij de diagnose fibromyalgie

-Female-arts uit te leggen diagnose-to-her-female-patiënt

Als je een fibromyalgie-diagnose hebt gekregen, heb je al te maken gehad met een lijst met symptomen en aandoeningen die het leven moeilijk hebben gemaakt of gewoon de hel. Het goede nieuws is dat een arts eindelijk heeft bevestigd wat je al zo lang zegt –  er is iets mis . Het slechte nieuws is dat de diagnose uw symptomen niet echt verandert. Je kunt ook een van die mensen zijn die proberen te achterhalen wat er in vredesnaam aan de hand is met je lichaam en die als een gek aan het graven zijn omdat niet één arts de schuldige heeft kunnen identificeren. Als dat het geval is, dan zal wat er in de toekomst wordt gezegd waarschijnlijk geen schok veroorzaken. Hoe dan ook, hoewel dit niet gemakkelijk zal zijn, is het  wel te  doen.

Fibromyalgie Symptomen bij vrouwen

fibromyalgie symptomen bij vrouwen

“Waarom lijken fibromyalgiesymptomen bij vrouwen slechter te zijn dan bij mannen? En wat zijn enkele van de fundamentele fibromyalgiesymptomen die u laten weten wanneer het tijd is om naar een arts te gaan? ”

Fibromyalgiesymptomen bij mannen

fibromyalgie symptomen bij mannen

“Veel mensen denken aan fibromyalgie als een ziekte die vrouwen treft, maar de realiteit is dat fibromyalgiesymptomen bij mannen net zo ernstig kunnen zijn. En het probleem waarmee  veel mannen worden geconfronteerd,  is dat ze het vaak moeilijker hebben dan vrouwen om de diagnose te stellen. Dat komt omdat het idee dat fibromyalgie een aandoening is die vrouwen treft zo wijdverspreid is dat artsen fibromyalgiesymptomen bij mannen niet altijd herkennen  . Dus hoe beïnvloeden de symptomen mensen anders dan vrouwen? En hoe weet u of u fibromyalgie als een man hebt? ”

6 Zeldzame symptomen van fibromyalgie

zeldzame symptomen van fibromyalgie

“Fibromyalgie kan een rare ziekte zijn. Uw arts kan zeggen dat vermoeidheid en pijn de enige echte symptomen van fibro zijn, maar u kunt niet anders dan zich afvragen of uw laatste ongemakkelijke symptomen kunnen worden toegeschreven aan uw ziekte. Hier zijn enkele van de zeldzame symptomen van fibromyalgie die je zou kunnen ervaren. ”

6 pijnloze symptomen van fibromyalgie

pijnloze symptomen van fibromyalgie

“En omdat veel van deze symptomen geen dingen zijn die mensen doorgaans associëren met fibromyalgie, blijven ze vaak onopgemerkt, wat het stellen van een diagnose kan vertragen. Dus, hier zijn enkele pijnloze symptomen van fibromyalgie waar je op moet letten. “

One thought on “Fibromyalgie Awareness maand

  1. I’m pretty pleased to find this web site.
    I want to to thank you for your time for this wonderful read!!
    I definitely really liked every bit of it and i also have you book marked to see new things on your web site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *