Fibromyalgie beïnvloedt de manier waarop zij spreken en zich uiten

Spraakstoornissen kunnen een symptoom zijn van fibromyalgie. Patiënten rapporteren vaak een aantal cognitieve prestatieproblemen, waaronder geheugenverlies, concentratiestoornissen, moeite met spreken, moeite met het begrijpen van letters en cijfers, onvermogen om het woord dat u zoekt te vinden, één ding denken, maar iets anders zeggen of schrijven, enz.

Fibromyalgie beïnvloedt de manier waarop zij spreken en zich uiten

manifeste spraakstoornissen bij mensen met fibromyalgie, vooral bij vrouwen. Het is een probleem van velen die fibromyalgie veroorzaken en komt ook voor bij myalgische encefalomyelitis. Patiënten zijn soms problemen met uw mening en meningsuiting. Het is iets dat ze in het begin moeilijk te accepteren vinden, maar uiteindelijk de patiënt en zijn omgeving om ermee te leren leven.

Oorzaken van problemen bij het spreken

Angstaanvallen en angst kunnen een aantal problemen veroorzaken die kunnen leiden tot spraakproblemen en problemen om uw gedachten in uw hersenen te krijgen. onduidelijke spraak is wanneer je woorden om een ​​zin te zeggen een mengvolgorde zijn. Het staat bekend als dysartrie, en het probleem is niet echt in hun eigen woorden.

Het probleem is meestal met de spieren die worden gebruikt om te praten. Het is hetzelfde als wanneer je te veel alcohol drinkt en je spieren niet goed werken. Het is mogelijk dat wat je hebt angst en angst is, spraakproblemen kan veroorzaken en andere symptomen die lijken op spraakstoornissen.

Een van de belangrijkste redenen waarom sommige mensen woorden verwarren, is omdat angst het erg moeilijk maakt om je hersenen te focussen. Andere vrij normale problemen kunnen ook spraak beïnvloeden. Als we bijvoorbeeld moe zijn, hebben we meer kans om spraakstoornissen te vertonen, omdat de hersenen niet werken met dezelfde behendigheid als wanneer we uitgerust zijn.

Spraak is ook de bijwerking van veel medicijnen die worden gebruikt om angststoornissen te behandelen. Inderdaad, deze medicijnen werken als spierverslappers en het is moeilijker om de spieren van de mond en het gezicht te bewegen.

Fibromyalgie heeft invloed op uw gesprek?

Als iemand tegen je praat en moeite lijkt te hebben met praten, of als je spreekt en woorden in zinnen worden gemengd, kan dit een symptoom zijn van fibromyalgie en myalgische encefalomyelitis. Deze twee aandoeningen hebben overeenkomsten en zijn ook moeilijk om een ​​persoon te herkennen omdat ze vaak geen fysieke symptomen vertonen.

Het is belangrijk om te onthouden dat als u in het gezelschap bent van een persoon met een van deze ziekten, u waarschijnlijk last zult hebben van pijn en veel andere symptomen zoals angst die u het gevoel kunnen geven dat er iets mis is met uw hersenen.

Onze hersenen zijn misschien wel het belangrijkste deel van ons lichaam, en diep van binnen zijn veel angstpatiënten bang dat je hersenen ze kunnen falen. Ze maken zich zorgen dat er iets mis is met je hersenen, zoals een tumor of multiple sclerose, en deze bezorgdheid zal leiden tot een andere toespraak. Ansiedade.distúrbios zijn een voorbeeld van angstsymptomen die ongelooflijk angstaanjagend kunnen zijn voor het slachtoffer.

Het komt vaak voor bij mensen die last hebben van angstaanvallen, maar in de meeste gevallen zegt niets over de gezondheid van uw hersenen. Misschien heb je een probleem met duidelijk spreken. Het lijkt erop dat de tong opzwelt en niet normaal reageert. U merkt misschien dat u een lisp lijkt te hebben. De slechtste situatie is voor mensen die in hun werk moeten praten. Ze moeten duidelijk communiceren.

De woorden gaan niet goed en de persoon kan de woorden niet vinden, zelfs niet vaak. Soms worden hele zinnen ergens tussen de hersenen en de mond gemengd. hij lijkt ook erg snel buiten adem te zijn en zijn woorden vervagen. Bovendien voelen ze dat ze geen diepe adem kunnen halen. Dan zijn ze geneigd om zorgvuldiger te denken voordat ze spreken en proberen zich meer te concentreren. Je weet wat je bedoelt, maar het specifieke woord gaat niet uit en verwarrende zinnen.

Sommige mensen hebben constant droge mond, en de eerste keer dat ze ‘s morgens opstaan, voelt de keel zich gesloten, ruw en droog en moet ze meestal een kop of twee thee nemen voordat je denkt dat je goed kunt praten. Het gevoel van beklemming in de keel is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie.

voelde pijn in de botten van de nek, het gevoel kan voelen als een zere keel of een strakke band om zijn nek. Zelfs speeksel doorslikken is erg moeilijk, maar na verloop van tijd opgelucht, meestal moet je gewoon een of twee kopjes thee of andere hete thee nemen, maar het is erg saai.

Dit kunnen ook de langetermijneffecten zijn van hoge doses medicijnen en misschien tijd om de dosis aan te passen of misschien zelfs overschakelen op verschillende medicijnen of zelfs natuurlijke alternatieven proberen als uw arts akkoord gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *