Ik ben zo ziek van ziek zijn met fibromyalgie ziekte

Door: Dr. Heather Morris

Het hebben van een chronische ziekte zoals Fibromyalgie Ziekte heeft echt zijn tol geëist, vooral als je een hoop andere dingen hebt, zoals ik. Het wordt en verdwijnt, maar het verdwijnt nooit, tenminste dat doet het niet voor mij. Op dit moment moet ik zeggen dat het net zo slecht is als het ooit is geweest. Het pijnniveau van mijn fibromyalgie heeft me zo ver gebracht dat zelfs mijn positieve kijk lijdt. Ik ben er zo ziek van om ziek te worden van de Fibromyalgia-ziekte. Mijn enige ontsnapping is de slaap die ik krijg, maar nu verdooft de Fibromyalgia Ziekte-pijn mijn dromen en ik kan er nu niet eens aan ontsnappen. Ik word zo erg wakker dat ik er alleen maar om wil gaan gillen. Ik ben zo moe als ik wakker word zoals ik was toen ik naar bed ging. Opluchting lijkt me tegenwoordig te ontgaan.

Krijg meer lichaamsbeweging, dat is wat ze zeggen. Ze hebben geen idee hoe moeilijk het is om te doen wanneer elke beweging ervoor zorgt dat je wilt terugdeinzen voor Fibromyalgia Ziekte-pijn. Wanneer je op enige afstand loopt, voelt je ruggenwervel alsof het uit elkaar valt en uit elkaar valt. Ik doe wat ik kan, ik loop korte afstanden, ik til mijn been op in mijn stoel, maar het is moeilijk. Ik wou dat anderen konden begrijpen hoe moeilijk. Verlies van gewicht. Ik probeer het, echt waar. Zonder dat je zo actief kunt zijn als je wilt, is het heel moeilijk om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, dat werd aangedaan na ziek worden, het erger maakt. Het maakt mijn zelfbeeld erger, wat de dingen helemaal niet helpt. Ik wou dat ik het kon verliezen en ik doe mijn best, maar het is een langzaam procesgevoel zoals ik.

Neem je medicijnen. Ik doe het, ik beloof het, net zoals ze me zeggen om te doen, maar het helpt niet genoeg. Ik heb ze gemist en had het geluk de dag niet opgerold in een bal op de grond door te brengen, dus ik weet dat ze helpen, maar ze doen niet genoeg. Er moet iets zijn dat me helpt mijn leven terug te krijgen. Onderdrukking? Natuurlijk heb ik moeite met depressie. Als er geen deel van je lichaam is dat de hele tijd geen pijn doet, ben je misschien ook depressief. Ik denk dat degenen onder ons die hiermee werken veel sterker zijn dan mensen ons loven.

Ik kan niet eens eten zonder symptomen te ervaren. Ik eet iets, het stuurt me naar de badkamer. Er is geen aspect van het leven dat Fibromyalgia Disease of de vele andere bestaande aandoeningen niet aanraken. U noemt het, er is een slecht effect om mee te doen. De symptomen voeden zich van elkaar, waardoor de anderen erger worden. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat dit zal slagen en ik zal me beter voelen, maar zelfs dan zal ik me niet goed voelen. Ik heb mijn goede spreuken, maar zelfs dan is er nog steeds de altijd aanwezige Fibromyalgia Disease pijn, depressie, maagproblemen enz. Toch zijn er betere tijden wanneer ik meer kan doen en meer kan genieten, maar wat moet ik in de tussentijd doen? versleten, fysiek, mentaal en emotioneel. Ik verlies de hoop dat er goede dagen voor zijn en dat er verlichting kan worden gevonden. Ik moet mezelf niet zo laten worden, Ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar nu is dat moeilijk. Ik moet vasthouden aan de gedachte dat ook dit voorbij zal gaan. Ik hoop alleen dat het snel voorbijgaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *