Ik ben zo ziek van ziek zijn met fibromyalgie ziekte

Door: Dr. Heather Morris

Het hebben van een chronische ziekte zoals Fibromyalgie Ziekte heeft echt zijn tol geëist, vooral als je een hoop andere dingen hebt, zoals ik. Het wordt en verdwijnt, maar het verdwijnt nooit, tenminste dat doet het niet voor mij. Op dit moment moet ik zeggen dat het net zo slecht is als het ooit is geweest. Het pijnniveau van mijn fibromyalgie heeft me zo ver gebracht dat zelfs mijn positieve kijk lijdt. Ik ben er zo ziek van om ziek te worden van de Fibromyalgia-ziekte. Mijn enige ontsnapping is de slaap die ik krijg, maar nu verdooft de Fibromyalgia Ziekte-pijn mijn dromen en ik kan er nu niet eens aan ontsnappen. Ik word zo erg wakker dat ik er alleen maar om wil gaan gillen. Ik ben zo moe als ik wakker word zoals ik was toen ik naar bed ging. Opluchting lijkt me tegenwoordig te ontgaan.

Krijg meer lichaamsbeweging, dat is wat ze zeggen. Ze hebben geen idee hoe moeilijk het is om te doen wanneer elke beweging ervoor zorgt dat je wilt terugdeinzen voor Fibromyalgia Ziekte-pijn. Wanneer je op enige afstand loopt, voelt je ruggenwervel alsof het uit elkaar valt en uit elkaar valt. Ik doe wat ik kan, ik loop korte afstanden, ik til mijn been op in mijn stoel, maar het is moeilijk. Ik wou dat anderen konden begrijpen hoe moeilijk. Verlies van gewicht. Ik probeer het, echt waar. Zonder dat je zo actief kunt zijn als je wilt, is het heel moeilijk om te doen. Ik weet dat mijn gewicht, dat werd aangedaan na ziek worden, het erger maakt. Het maakt mijn zelfbeeld erger, wat de dingen helemaal niet helpt. Ik wou dat ik het kon verliezen en ik doe mijn best, maar het is een langzaam procesgevoel zoals ik.

Neem je medicijnen. Ik doe het, ik beloof het, net zoals ze me zeggen om te doen, maar het helpt niet genoeg. Ik heb ze gemist en had het geluk de dag niet opgerold in een bal op de grond door te brengen, dus ik weet dat ze helpen, maar ze doen niet genoeg. Er moet iets zijn dat me helpt mijn leven terug te krijgen. Onderdrukking? Natuurlijk heb ik moeite met depressie. Als er geen deel van je lichaam is dat de hele tijd geen pijn doet, ben je misschien ook depressief. Ik denk dat degenen onder ons die hiermee werken veel sterker zijn dan mensen ons loven.

Ik kan niet eens eten zonder symptomen te ervaren. Ik eet iets, het stuurt me naar de badkamer. Er is geen aspect van het leven dat Fibromyalgia Disease of de vele andere bestaande aandoeningen niet aanraken. U noemt het, er is een slecht effect om mee te doen. De symptomen voeden zich van elkaar, waardoor de anderen erger worden. Ik probeer positief te blijven. Ik weet dat dit zal slagen en ik zal me beter voelen, maar zelfs dan zal ik me niet goed voelen. Ik heb mijn goede spreuken, maar zelfs dan is er nog steeds de altijd aanwezige Fibromyalgia Disease pijn, depressie, maagproblemen enz. Toch zijn er betere tijden wanneer ik meer kan doen en meer kan genieten, maar wat moet ik in de tussentijd doen? versleten, fysiek, mentaal en emotioneel. Ik verlies de hoop dat er goede dagen voor zijn en dat er verlichting kan worden gevonden. Ik moet mezelf niet zo laten worden, Ik moet altijd geloven dat er hoop is, maar nu is dat moeilijk. Ik moet vasthouden aan de gedachte dat ook dit voorbij zal gaan. Ik hoop alleen dat het snel voorbijgaat.

9 thoughts on “Ik ben zo ziek van ziek zijn met fibromyalgie ziekte

 1. Thanks , I have just been searching for information about
  this topic for ages and yours is the greatest I have found out till
  now. However, what concerning the bottom line?
  Are you sure concerning the supply?

 2. Unquestionably imagine that that you stated.
  Your favourite justification appeared to be at the internet the easiest
  thing to consider of. I say to you, I definitely get annoyed whilst folks consider
  concerns that they just do not know about. You controlled to hit the nail upon the top
  as smartly as outlined out the whole thing without having side effect , other people can take a signal.
  Will likely be again to get more. Thank you

 3. Great post. I was checking continuously this blog
  and I am impressed! Extremely useful information specially
  the last part 🙂 I care for such info much. I was looking for this
  particular info for a long time. Thank you and good luck.

 4. Hi, Neat post. There is an issue together with
  your website in web explorer, would check this?
  IE nonetheless is the market chief and a good element
  of folks will leave out your great writing because of
  this problem.

 5. Hey I know this is off topic but I was wondering if you knew of any widgets I could add to my blog that automatically tweet my newest
  twitter updates. I’ve been looking for a plug-in like
  this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something
  like this. Please let me know if you run into anything.
  I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

 6. Wow that was strange. I just wrote an really long comment but after
  I clicked submit my comment didn’t show up. Grrrr…

  well I’m not writing all that over again. Regardless, just wanted
  to say superb blog!

 7. My programmer is trying to convince me to move to
  .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs.

  But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type
  on numerous websites for about a year and am nervous about switching
  to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress posts into it?

  Any help would be greatly appreciated!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *