Waarom fibromyalgie maakt beha’s pijnlijk om te dragen

Iedereen met chronische pijn weet dat er bepaalde dingen die ervoor zorgt dat de pijn oplaaien. Degenen die fibromyalgie hebben zijn bijzonder kwetsbaar voor dit, want er zijn een heleboel dingen die ze niet kunnen doen.

Afbeelding resultaat Bras Huiduitslag

Slapen wordt steeds moeilijker, want het is pijnlijk vast te stellen en te slapen. Uitgaan en neigt naar de tuin wordt niet aan de orde, zoals leunend over te pijnlijk is.

Hetzelfde geldt voor de kleding die je draagt. Waarschijnlijk, hoe losser de kleding is, hoe beter. Daarom bh’s worden niet aan de orde.

Het maakt niet uit of ze zacht zijn, sportbeha’s of degenen met een draad aan de voorkant, zullen ze pijn doen. Ze drukken in een aantal van de meest pijnlijke plekken voor mensen met fibromyalgie.

Loading...

Veel mensen die fibromyalgie hebben een zeer moeilijke tijd vinden van de juiste bh voor hen had. Ze hebben waarschijnlijk besteed veel geld proberen om de perfecte bh voor hun behoeften te vinden, maar zijn niet in staat geweest. Het kost veel tijd en moeite om de perfecte beha.

Er zijn een paar dingen die je moet altijd in gedachten houden wanneer je gaat op zoek naar een nieuwe beha. Dit zijn alle benodigdheden voor degenen die fibromyalgie en kan niet langer dragen de bh’s ze houden.

Dingen om in gedachten te houden

Als u een lijder van fibromyalgie, vindt u het misschien moeilijk te halen uit de juiste bh’s. Sommigen van hen lijkt te werken, maar dan niet. Anderen jij zal nooit werken.

Echter, het is altijd goed om een ​​lijst van dingen om te onthouden wanneer u uit winkelen voor die nieuwe beha te hebben.

Geen Kunststof

Het is waar dat synthetische beha’s zijn niet alleen goedkoper, maar zeer gemakkelijk te vinden. Ze zijn echter niet goed als je zweet.

Ze hebben geen lont weg het vocht, maar in plaats daarvan te houden waar het is. Voor degenen die al fibromyalgie, dit maakt het dragen van een beha die veel pijnlijker.

Dit brengt u naar de eerste plaats van katoen of zijde bh dragen. Ze kunnen geen enkele synthetisch materiaal in hen als je het kan helpen, als ze nodig hebben om te kunnen zoveel mogelijk te ademen.

Als je absoluut niet van synthetische materialen als gevolg van de begroting of allergieën, probeer dan iets dat een microfiber mengsel.

Microfiber is gemaakt om lont weg het zweet dat zich ophoopt, waardoor je minder kans om meer pijn dan je nodig hebt.

Geen Rug Sluitingen

Voor degenen die fibromyalgie, u waarschijnlijk al opgevallen dat het hebben van sluitingen in de rug maakt het allemaal des te pijnlijker.

Gewrichten zijn enkele van de belangrijkste dingen die pijnlijk met fibromyalgie zijn, zodat het bereiken van achter je aan je bh gesloten gesp is moeilijk

Zelfs als u over het algemeen gesp in het front en dan verplaatsen naar de rug, is het nog steeds waarschijnlijk pijnlijk voor de bandjes op je schouders te zetten.

Daarom moet je kijken naar de voorkant sluiting bh meer dan al het andere. Het is veel makkelijker om een ​​beha te sluiten aan de voorkant met alle pijn die je wordt blootgesteld aan. De pijn die je zou kunnen hebben is drastisch verminderd als u klaar bent op deze manier.

Een groot ding dat komt met dat is het feit dat de beha’s met voor- sluitingen zijn over het algemeen veel soepeler in de rug.

Dit zal helpen als uw belangrijkste bron van de pijn van bh’s is op je rug. Zelfs als het niet is, zal het nog steeds voorkomen dat sommige pijn kunnen komen.

Zijn beugels Bad?

Dit komt neer op iets dat is meer een persoonlijke voorkeur dan iets anders. Sommige mensen houden van hen.

Ze geven een goed bedrag van de steun en ze houden je borsten waar je wilt dat ze zijn. Ze hebben niet het gevoel dat ze vallen uit en kon nergens heen.

Echter, anderen niet van hen, omdat ze erg ongemakkelijk zijn. Zelfs degenen die worden gevoerd over de draad misschien te ongemakkelijk. Ze kunnen het gevoel alsof ze zijn steken sommige mensen, zelfs als ze dat niet zijn.

Voor mensen met fibromyalgie, komt het neer op de vraag of deze maken de pijn erger of verander niets.

Als u een front clasping beha die is gemaakt van natuurlijk materiaal, het krijgen van een met of zonder beugel hangt af van wat je gelooft voelt de beste te vinden. Probeer degenen met en degenen zonder om te zien of men voelt zich meer comfortabel.

Zorg ervoor dat het de juiste maat

Het is verbazingwekkend dat zo veel vrouwen nog steeds niet hun grootte weten wanneer het gaat om bh’s. Veel gewoon gaan met wat zij denken dat goed voelt. Echter, als je het niet dragen van de juiste maat beha, kan het zo zijn dat later ontstaan.

Iedereen die fibromyalgie heeft u waarschijnlijk zeggen dat een beha die te klein is uiterst pijnlijk zal zijn. Daarom, als u over de juiste maat, kan het aantal van de meer intense pijn te verlichten.

Om erachter te komen wat uw maat is, zijn er tal van sites online dat de informatie die u hen en om te zetten in de juiste maat neemt.

Dit zijn metingen die u of iemand anders van uw borsten kan nemen, met inbegrip van hoe lang het is overal om je romp en hoe groot uw borsten zijn.

Ga naar een Professional

Wilt u ervoor zorgen dat u de juiste grootte, moet u waar iemand kan grootte je naar een winkel te gaan.

Niet alleen kunnen ze maat je, maar als je ze de problemen die je ondervindt probeert om een ​​beha te vertellen, kunnen ze geven je bh uit te proberen.

Door middel van dit, zult u iemand die actief helpt u erachter te komen wat de beste zijn en welke degenen om over te slaan hebben.

Als u een lokale winkel die u kunnen helpen met deze, moet je zeker gaan en probeer het uit. Je zou verbaasd zijn hoe makkelijk het is om de bh’s die u nodig hebt.

Conclusie

Het is gek om te denken hoeveel een enkele ziekte je leven kan beïnvloeden. Fibromyalgie is niet alleen pijnlijk, maar kan een groot deel van de dingen die je doet op een dagelijkse basis onmogelijk maken.

Het dragen van een beha is iets wat veel vrouwen doen, maar als het is pijnlijk, kunnen ze worden gedwongen om niet dragen van een.

Afhankelijk van uw keuze, moet u misschien de perfecte beha te dragen vinden. Hopelijk een aantal van deze zou kunnen helpen erachter te komen wat beha je moet kopen en wat men u zal kopen

2 Comments

  1. Terrilyn Shack August 17, 2018 Reply
  2. Manuel Bishard August 28, 2018 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *