6 RARE SYMPTOMEN VAN FIBROMYALGIE

Fibromyalgie kan een vreemde ziekte. Uw arts kan zeggen dat vermoeidheid en pijn zijn de enige echte symptomen van fibro, maar je kan het niet helpen, maar vraag me af of je laatste ongemakkelijke symptomen kunnen worden toegeschreven aan uw ziekte. Hier zijn enkele van de zeldzame symptomen van fibromyalgie die u kunt ervaren.

Zeldzame symptomen van fibromyalgie

Niet-cardiale pijn op de borst 

Dit is een van de engste van de zeldzame symptomen van fibromyalgie. Elke keer dat je het gevoel ernstige pijn op de borst, het is normaal dat uw eerste zorg zal zijn dat je met een hartaanval. Veel fibro patiënten omgaan met pijn op de borst als gevolg van niet-cardiale oorzaken, ook wel angina. Als u dit ervaart, zal het voelen als een pletten, knijpen druk in je borst. Een aanval van dit symptoom kan heel eng zijn en zal waarschijnlijk stuurt u naar een meldkamer, alleen te horen dat je boete. Echter, fibromyalgie-patiënten hart-en vaatziekten hetzelfde als iemand anders kan hebben, en het is de nummer een moordenaar van de Amerikanen. Als je voelt pijn op de borst, get it uitgecheckt, want het is veel beter het zekere voor het onzekere nemen.

Gevoeligheid voor geluid en licht

Als de nabijgelegen tafel van krijsende kleine kinderen in een restaurant lijkt je meer dan iedereen lastig vallen, is het waarschijnlijk een fibro symptoom. Hoewel de meeste artsen je die gevoeligheid voor geluid zal het leren, in het bijzonder hoog of uitzonderlijk hard geluid, is geen fibromyalgie symptoom, genoeg fibro patiënten doen ervaren deze kwestie dat het niet zelden moeten worden overwogen. Veel fibro patiënten zijn ook zeer gevoelig voor fel licht.

Alcohol intolerantie en meer bijwerkingen van medicatie

Je begint het gevoel alsof je veel te veel alcohol na slechts een glas hebt gehad of twee van de wijn, terwijl je vrienden de hele nacht lang kunt drinken. Of je krijgt alle mogelijke slechte bijwerking van medicijnen, waardoor uw arts verdacht over de reden waarom drugs nooit lijken om u te helpen te zijn. Dit is eigenlijk niet ongewoon bij mensen met fibromyalgie hebben, maar niemand weet waarom.

Problemen met uw zintuigen

Veel fibromyalgie-patiënten het gevoel dat hun visie is niet helemaal goed. U kunt moeite hebben met het rijden ‘s nachts of kunt u de mogelijkheid om het verschil tussen de kleuren te onderscheiden verliezen. Sommige mensen zijn gevoeliger voor sterke geuren, dat is niet hetzelfde als allergisch voor bepaalde geuren. Sommige fibro patiënten zelfs verliezen hun gehoor.

huidproblemen

Fibromyalgie patiënten hebben vaak problemen met hun huid. U kunt het gevoel dat je huid kruipt, jeuk, prikkelend of branden, een symptoom genaamd parasthesie ervaren. Sommige fibro patiënten omgaan met acne tot ver buiten de adolescent jaar. Weer andere mensen met fibromyalgie hebben gevlekte huid die eruit ziet alsof hij heeft rode vlekkerige vlekken.

tissue Overgrowth

Overmatige groei van lichaamsweefsels kunt u zowel intern als extern beïnvloeden. Bij vrouwen, interne weefselovergroei leidt tot een pijnlijke aandoening, de zogenaamde vleesbomen, die ervoor zorgen dat goedaardige tumoren om te groeien in de baarmoeder. De meest voorkomende symptomen van vleesbomen onder zware bloeden en uiterst pijnlijke menstruatie. Vleesbomen kan ook leiden tot pijn in het bekken. Andere vormen van weefselovergroei omvatten frequent ingegroeide haren, verklevingen en zwaar, splitsen opperhuid. Om onbekende redenen kan weefselovergroei vaker voor bij mensen met fibromyalgie.

Omdat de medische gemeenschap nog steeds niet een groot begrip van fibromyalgie, het is heel goed mogelijk dat de zeldzame symptomen van fibromyalgie uw arts ontslaat inderdaad een deel van uw ziekte kan zijn. Ongeacht de oorzaak van uw symptomen, is het belangrijk om open met uw arts en zich inzetten voor de zorg voor jezelf te zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *