Wat elke fibromyalgie lijder moet weten over het nemen van een douche

Voor de meeste mensen die niet leven met chronische pijn voorwaarden, een douche in de ochtend helpt hen een fris gevoel, helemaal wakker en klaar voor de dag. Helaas, dit is niet de ervaring dat veel fibromyalgie patiënten hebben. Het lijkt erop dat zo’n klein ding, maar als je leeft met deze aandoening, zelfs het nemen van een ochtend douche kan uitputtend zijn.

aanverwant

Een douche kan heel fysiek veeleisend voor iemand die worstelt met fibromyalgie, waardoor pijn, vermoeidheid en waardoor het moeilijk is om iets anders te doen dan te herstellen voor de rest van de dag.

Er zijn vier REDENEN nemen van een douche KAN uitputting FIBROMYALGIA LIJDERS:

Lichamelijke inspanning : mensen met fibromyalgie strijd met bijna constante vermoeidheid en zelfs de eenvoudigste fysieke activiteiten kunnen uiterst nemen. Douchen is meer fysieke inspanning dan de meeste mensen zouden aannemen. Denk eraan: je staat, stretching, bukken, reiken en ga zo maar door. Voor iemand met fibromyalgie, kan het erg moeilijk zijn.

Ontspanning : Een warme douche kan worden ontspannen, maar als je het vechten bent vermoeidheid en met een harde tijd wakker worden in de eerste plaats kan ontspanning precies wat je niet nodig hebt.
Temperatuur Gevoeligheid: Temperatuur gevoeligheid is een veel voorkomend symptoom van fibromyalgie en het krijgen in een warme douche kon werpen je temperatuur evenwicht en maken het moeilijk om terug af te koelen, waardoor je zweten en daarna uitgeput.

Vertigo : Duizeligheid is een ander veel voorkomend probleem voor mensen met fibro en bewegen in de douche in combinatie met het warme water kan maken het erg moeilijk om je evenwicht te bewaren. Niemand wil duizelig of neem een val als ze in de douche, die een echte beangstigende ervaring kan zijn.

Gevoelige zenuwen : Als u een overactieve zenuwstelsel (wat je ook doet, als je fibro), kan de sensatie van water raken van je in de douche pijnlijke op zich zijn of ertoe leiden dat u bijzonder gevoelig voor de rest van de dag, wat leidt om de pijn over je hele lichaam.

HIER is een snelle manier om te douchen zonder dat uitgeput:

 • Probeer het douchen vlak voor het bed in plaats van in de ochtend. De vermoeidheid veroorzaakt door de inspanning van het douchen zou zelfs kunnen helpen wat broodnodige slaap te krijgen.
 • Probeer te schakelen naar baden. Hoewel baden hebben een aantal van dezelfde nadelen als douches, hoef je niet zo staan ​​ze kan een beetje minder fysiek veeleisend.
 • Als de temperatuur gevoeligheid is een probleem voor je, probeer het nemen van een douche of bad met de badkamer deur op een kier te laten stoom en hete lucht ontsnappen en houdt de kamer koeler. Dit kan ook helpen om sneller af daarna af te koelen.

Wat te doen als je bent te moe om een ​​douche of een bad nemen:

Wanneer uw pijn en vermoeidheid zijn gewoon te veel en je kunt niet geconfronteerd met het vooruitzicht van douchen, dan kunt u zich opfrissen met doekjes. U kunt doekjes vooral voor je gezicht te vinden; ongeparfumeerde babydoekjes zijn geweldig voor de rest van jullie. Het is niet iets wat je wilt elke dag op vertrouwen, maar als je met een heel slechte dag en gewoon uit bed is genoeg van een strijd, kan dit een redder in nood. Ik heb ook gekregen verslaafd aan de  Mary Kay Dry Oil Mist  die net uit. Het sprays op, heeft een aangename geur en droog is niet vettig. Wat ik graag over het is dat het kan je glad en zacht voelen en ruiken prachtige, zelfs wanneer u lousy voelen. Aan opgeruimd kan een beetje beter over jezelf voelt u zich en geven u de pick me up je nodig hebt om te vechten via een andere dag met de chronische symptomen van fibromyalgie.

Loading...

43 thoughts on “Wat elke fibromyalgie lijder moet weten over het nemen van een douche

 1. It is appropriate time to make some plans for the long run and it is time to be happy.
  I have read this post and if I may just I want to suggest
  you some attention-grabbing issues or tips.
  Perhaps you can write next articles referring to this article.

  I want to learn even more things about it!

 2. Pingback: Google
 3. Pingback: liteblue
 4. Pingback: neon dildo
 5. Pingback: Don Juravin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *