29 ONVERWACHTE TEKENEN VAN FIBROMYALGIE. VELEN VAN HEN ZULLEN NOOIT BEREIKEN

Fibromyalgie is een ziekte die door alle medische organisaties (en de World Health Organization sinds 1992) wordt herkend. De prevalentie is zonder twijfel hoger bij vrouwen.

Vandaag fibromyalgie is een uitdaging voor de wetenschap en de geneeskunde, omdat de klinische profiel en de symptomen zeer breed kan worden, variërend van chronische musculoskeletale pijn in prikkelbare darm stoornissen van een overactieve blaas, aandoeningen slapen bruxisme …

Fibromyalgie is een ziekte die door alle medische organisaties (en de World Health Organization sinds 1992) wordt herkend. De prevalentie is zonder twijfel hoger bij vrouwen.

Vandaag fibromyalgie is een uitdaging voor de wetenschap en de geneeskunde, omdat de klinische profiel en de symptomen zeer breed kan worden, variërend van chronische musculoskeletale pijn in prikkelbare darm stoornissen van een overactieve blaas, aandoeningen slapen bruxisme …

Om een ​​beter inzicht in de verschillende manieren waarop deze ziekte mensen kunnen beïnvloeden, vroegen we onze krachtige gemeenschap om een ​​aantal van de fysieke symptomen van fibromyalgie die verrast te delen. Heeft u te maken met onverwachte fibro symptomen? Laat het ons weten in de reacties hieronder.

Loading...

Hier is wat de gemeenschap met ons gedeeld:

1 . “Het hebben van een pijn spurt leidt mij tot misselijk en zo lichamelijk ziek voelen.”

2 . “De niet aflatende jeuk die willekeurig lijkt, heeft geen rijm of reden komt soms met netelroos of rode vlekken. Jeuk is onverzadigbaar en beweegt van de ene plaats naar de andere. ”

3 . “De constante gevoel van moe. Ik slaap tussen 8 en 12 uur per dag en ik ben nog altijd moe. ”

4 . “Vergeten de woorden die ik gebruik elke dag.”

5 . “[T] overactieve blaas.”

6 . “Alle andere medische aandoeningen die gepaard gaan met … migraine, prikkelbare darm syndroom [IBS], Raynaud fenomeen, chronische vermoeidheid, slapeloosheid, en nog veel meer. Het wordt zelden gediagnosticeerd op zijn eigen. ”

7 . “De gevoeligheid van de huid. Als iemand me vertelde zelfs gebruikte borstels licht is dat ik zijn sterk beïnvloed. ”

8 . “Horrible menstruele cycli die [mij] te laten in bed met een verwarming pad op [mijn] maag en hijgend in de foetushouding.”

9 . “Het gevoel ‘geschift.’ Ik voel me alsof ik dronken ben. Ik verloor zelfs mijn evenwicht tijdens het lopen. ”

10 . “De mogelijkheid om wazig zien, zelfs met een bril, zie je dingen door het water.”

11 . “De constante hoofdpijn / migraine ik omgaan met op een dagelijkse basis.”

12 . “Vreemd gevoel huid en het gebrek aan controle van de temperatuur.”

13 . “Absolute klutziness. Ik struikelen over mijn eigen voeten en enkels rol mijn wandelen in het gras. Dit is een extreem geval van gebrek aan coördinatie. ”

14 . “Blisters na blootstelling aan zon. Zelfs met zonnebrandcrème / no zon. ”

15 . “Ik voel me kruipen bugs me toch heb ik jeuken rauw.”

16 . “Ik was verbaasd dat zelfs mijn haar kan pijn doen.”

17 . “De constante zweten, zelfs wanneer het niet warm.”

18 . “Uitgaan in een golf zonder reden.”

19 . “De zwakte van mijn handen en pijn in de arm. Ik speelde viool voor zes jaar en had ongelooflijk sterke handen, maar toen mijn fibromyalgiesymptomen begon mijn handen waren het eerste wat aangetast en kracht nooit meer terug. ”

20 . “Verzonden maakt me dood ziek.”

21 . “Surprising symptoom? Geen idee. Meer schokkend is niet eens weten wat een symptoom geassocieerd met fibromyalgie meer en wat niet. Zo veel symptomen, zowel co-bestaande. Ik heb geen idee wat een symptoom van fibromyalgie. ”

22 . “Neurologische traagheid! Instant terugroepen van de armen. ”

23 . “De manier waarop een aantal symptomen kan duren [mij] voor dagen en dan worden gegaan, alleen maar om de volgende dag terug te keren.” Mijn handen trillen en schudden. Hij had nooit eerder tot nu toe. Het vreemdste ding ooit! Doet geen pijn, maar ik verloor mijn grip op de dingen.

24 . “Hair vallen! Wanneer ik heb genoeg haar I shampoo vallen op een pruik. Gelukkig heb ik een veel haar. ”

25 . “Spierspasmen Vaginale! Yep, laat intact niets! En nee, het is niet erg leuk! “Weet je wat? Niets verbaast me over fibromyalgie

26 . “Omdat het nooit comfortabel, nooit. Je zit en zenuwachtig en kronkelen en proberen om comfortabel te krijgen. Je slaapt en zenuwachtig en kronkelen en proberen om comfortabel te krijgen. Je probeert en twisten en kronkelen en proberen om comfortabel te krijgen. Niets is meer comfortabel. ”

27 . “Dat klinkt. Eigenlijk worden geïrriteerd door verschillende geluiden als [I] wijken [I]. Tintelingen en zwakte aan het eind van een drukke dag. Wij zijn van mening dat [mijn] lichaam probeert wanhopig om zichzelf te genezen als hij moe is. ”

28 . “Mijn huid altijd het gevoel dat het ernstig zon. Ik had nooit gedacht over de hoeveelheid kleding zou kunnen schaden. Ik nu winkelen meer voor het gevoel van de stof en vaagheid op mijn lichaam dan het uiterlijk. ”

29 . “Ik was hongerig maakt niet uit hoeveel ik eet of gedachte van voedsel maakt me ziek -. Er is geen tussenweg” Het water, het doet pijn. Het is zo moeilijk uit te leggen dat om een zwembad in te voeren of meer is koud is te pijnlijk voor mij. Zelfs de douche doet pijn

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *