8 chronische pijn citaten die beschrijven het leven met fibromyalgie perfect

Leven met chronische pijn betekent het horen van een heleboel faux-wijsheid chronische pijn citaten van mensen die hebben besloten dat ze weten wat je doormaakt. Dus je zult vaak “je moet dit doen” of “heb je ooit geprobeerd dat?” En de raad die mensen geven out is meestal vrij nutteloos.

Vrouw in pijn

Ze gewoon niet weet niets over wat chronische pijn is eigenlijk net te leren kennen. Dus hoe kunnen ze weten hoe ze een zinvolle advies te geven? Maar er zijn genoeg mensen die er zijn die genoeg pijn hebben meegemaakt in hun leven aan een aantal echt diepgaande woorden van bemoediging te bieden. En als je lijdt aan de chronische pijn van fibromyalgie, soms moet je echt iemand om te helpen u uw pijn in perspectief nodig. Dus, hier zijn acht chronische pijn citaten te helpen omgaan met fibromyalgie.

8 Chronische Pijn Quotes

Mensen neem aan dat je niet ziek, tenzij ze de ziekte op uw huid, zoals littekens die een kaart van alle manieren waarop je pijn. Mijn hart is een gevangenis van heb je geprobeerd? 
Heb je geprobeerd te oefenen? Heeft u geprobeerd het eten beter? 
Heeft u geprobeerd niet triest, niet ziek? 
Heeft u geprobeerd die meer als ik? 
Heeft u geprobeerd het zwijgen? 
Ja, ik heb geprobeerd. Ja, ik ben nog steeds, en ja, ik ben nog steeds ziek. 
Soms monsters zijn onzichtbaar, en soms demonen je aanvallen van binnenuit. Gewoon omdat je niet de klauwen kunnen zien en de tanden betekent niet dat ze zijn niet scheurend door mij. Pijn niet moeten worden gezien te worden gevoeld. Vertellen mij is er geen probleem zal het probleem niet oplossen. 
Dit is niet hoe wonderen worden geboren. 
Dit is niet hoe de ziekte werkt.”
– Emm Roy,  The First Step

Een van mijn favoriete chronische pijn citaten van auteur Emm Roy vat echt hoe het is om te leven met chronische pijn van een aandoening, zoals fibromyalgie, die niemand kan zien. Immers, dat is een van de meest ergerlijke dingen over fibromyalgie. De manier waarop mensen gewoon weigeren te accepteren dat je lijdt voelt zo oneerlijk. En dit is een goede herinnering dat alleen maar omdat je lijden is gemakkelijk te zien, betekent niet dat het niet is lijden.

“Of pijn, kon je maar één ding willen: dat het moet stoppen. Niets in de wereld was zo slecht als fysieke pijn. In het gezicht van de pijn, er zijn geen helden.”- George Orwell, 1984

Een veel geciteerde auteur maakt ook onze lijst van chronische pijn citaten. Shot in de keel tijdens de Spaanse Burgeroorlog, schrijver George Orwell wist pijn heel goed. En hij begreep dat alle manieren waarop mensen praten over blijvende pijn met een aantal rustige stoïcisme zijn over-vereenvoudigen. Dit citaat vat het echt goed wanneer het zegt dat, “In het licht van de pijn, er zijn geen helden.” Schaam je niet als je pijn krijgt het beste van je soms. Dat is wat pijn doet.

Loading...

“Je doet het gewoon. Je jezelf dwingen om op te staan. Je jezelf dwingen om de ene voet voor de andere zetten, weigeren u te laten met u op. Jij vecht. Jij huilt. Je vervloeken. Dan ga je over het bedrijf van het leven. Dat is hoe ik het heb gedaan. Er is geen andere manier.”- Elizabeth Taylor

Beroemde actrice Elizabeth Taylor doorstaan ​​veel pijn in haar leven, zijn gegaan via verschillende chronische aandoeningen. En dit citaat van haar echt spreekt over hoe je moet leven met chronische pijn. Je moet jezelf te dwingen in weerwil van de voortdurende ellende te leven. Er is gewoon geen andere optie.

“Als je aan het einde van je touw, een knoop en hangen.” – Theodore Roosevelt

Teddy Roosevelt geconfronteerd met een veel tegenslag in zijn leven. Hij groeide op een ziekelijk kind en zag zijn vrouw en dochter sterven op dezelfde dag, toen hij een jonge man was. Maar hij overwon dat alles en was een van onze meest geliefde president. Deze chronische pijn citaat is een goede herinnering dat je dat soort geest van veerkracht nodig. Je kan niet vechten door middel van pijn, je kunt het niet te overwinnen, kunt u alleen doorstaan.

“Iets heel mooi gebeurt er met mensen wanneer hun wereld uit elkaar valt. Een nederigheid, een adel, een hogere intelligentie komt precies op het moment dat onze knieën raken de vloer.”- Marianne Wilson

Natuurlijk, er zijn niet al te veel positieve kanten aan chronische pijn. En in feite, is er waarschijnlijk niet zoiets als een zilveren randje aan deze wolk, maar deze chronische pijn citaat door Marianne Wilson is waarschijnlijk het dichtst. Het is een goede herinnering dat je pijn je een sterker persoon kan maken. En in vele opzichten, heb je meer diepte van karakter, meer capaciteit te verduren, en een beter begrip van de wereld zoals hij werkelijk is als je hebt geleefd met chronische pijn.

Het heeft geen pijn “nuttig”, zoals mensen vaak zeggen, maar het is tenminste iets.

“Je bent zo dapper en stil, dat ik vergeet dat je lijdt.” – Earnest Hemingway

Dit citaat van  A Farewell to Arms  is een herinnering dat maar al te vaak de enige beloning die je krijgt voor blijvende pijn met stille moed is dat mensen vergeten dat je pijn hebt. Dat betekent niet dat je moet proberen om meer te klagen, het is gewoon een ding dat is moeilijk te behandelen als het gaat om chronische pijn. En misschien als je iemand die lijdt weten, deze chronische pijn citaat is een goede herinnering aan hoe belangrijk het is om hen te laten weten dat je weet dat ze pijn doen.

“In de diepte van de winter, leerde ik dat in mij lag een onoverwinnelijke zomer.” – Albert Camus

Dit citaat van schrijver Albert Camus is een poëtische manier om de aard van de kracht die komt van binnen uit te drukken, en maakt onze lijst van chronische pijn citaten. Als je leeft met chronische pijn, moet je de kracht door te leven te vinden of je niet de neiging om er doorheen te wonen. Dat is waar, dat onoverwinnelijke zomer van positiviteit komt in. Het is niet een gevoel dat de wereld zal alles goed komen op het einde, maar het is te weten dat wat er ook gebeurt, kun je het verdragen.

“Uit het lijden van de sterkste zielen naar voren zijn gekomen; de meest massieve karakters worden aangebraden met littekens.”- Khalil Gibran

Dit citaat door dichter Khalil Gibran herinnert ons eraan dat het lijden maakt je sterk in één zin. Mensen die nooit de chronische pijn hebben geweten niet ontwikkelen van de diepe reservoir van geest die je wil. En terwijl dat maakt de pijn een goede zaak, en het is zeker niet maken het “de moeite waard”, is het een eenvoudige waarheid dat je enige troost kunt nemen. Je bent sterk genoeg om de pijn te verdragen, dus je bent zeer sterk inderdaad.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *