Fibromyalgie: de onzichtbare ziekte met zeer echte pijn.

Talrijke genen zijn geïdentificeerd in de afgelopen vijf jaar, dat verantwoordelijk is voor de neurotransmitter onbalans gevonden bij individuen met fibromyalgie kan zijn.
Als iemand ons vertelt dat ze een chronische ziekte, we (misschien onbewust) begon op zoek naar “tekenen” dat de persoon een medisch probleem of niet goed voelen. Zoals met veel gezondheidsproblemen en handicaps, fibromyalgie heeft geen symptomen per se iemand zou opmerken.

In aandoeningen zoals artrose, kunnen de artsen de interne schade met tests, zoals X-ray Fibromyalgie zien heeft het uiterlijk van het lichaam niet intern veranderen en medische professionals vaak de diagnose van deze aandoening op basis van wijdverspreide pijn en andere symptomen in het lichaam.

Heeft fibromyalgie nog toegankelijk voor andere symptomen?

Naar buiten, de meeste mensen met fibromyalgie zijn “normaal”. Mensen met deze aandoening vinden dit frustrerend want soms het gevoel dat vermindert de legitimiteit van hun ziekte; Zij kunnen ook vinden het als een zegen, omdat ze matig gezond lijken.

Actrice AJ Langer, die voor pijn en Winsten over hun strijd en hun uiteindelijke succes met fibromyalgie geïnterviewd, vertelde me dat hij in het ziekenhuis was bijna elk weekend voor een periode van tijd voor de symptomen van fibromyalgie en pijn vooral. AJ zei dat niemand wist dat zijn prestaties op het werk van zijn toestand: zou haar haar en make-up, die ze noemde haar masker op te lossen.

In termen van “test” de diepte van de pijn ervaren door mensen met fibromyalgie, AJ gedeeld dat zijn masseuse zei het beste.

“Als iemand fibromyalgie ondervraagt, alles wat je hoeft te doen is mijn handen op iemand die dat doet.” genoemde therapeut om verdikking en verharding van de fascia rond de spieren, die de beweging van spieren belemmert. , Waardoor stijfheid en diepe pijn, twee belangrijke kenmerken van deze pijnlijke aandoening.

Zoals we in onze laatste blog genoemd, de expert in fibromyalgie University of Michigan, Dr. Daniel Clauw, zei dat de pijn van fibromyalgie kan worden veroorzaakt door een verstoring van de neurotransmitters die leidt tot een “volume” ongecontroleerde, die betekent de pijndrempel van het lichaam het zenuwstelsel is zeer gering

Behandeling van fibromyalgie

Net als veel patiënten met fibromyalgie, AJ gevonden dat een combinatie van medicatie, lichaamsbeweging en alternatieve behandelingen was de beste manier om uw pijn te bestrijden en helpen u controle over je leven terug te krijgen.

“Als je naar een punt waar je verslaan en je lichaam werkt niet en lijkt het onmogelijk om te zorgen voor jezelf, je soms de steun van medicijnen nodig om de barrière te overwinnen.”

AJ zei het duurt een “Baby dosis” van Cymbalta (duloxetine) is een antidepressivum gebruikt voor de behandeling van fibromyalgie. Dit medicijn Lyrica (pregabaline) en Savella (milnacipran) is FDA goedgekeurd zijn voor de behandeling van deze aandoening. Daarnaast begon hij met het verkennen van activiteiten die haar gelukkig maakte en afgeleid haar pijn: hij begon te surfen meer en meer, en merkte iets op het water maakte haar een goed gevoel, net als zachte wandelingen en yogalessen genezing. Mine patiënten hebben geprofiteerd van de oefening, cognitieve gedragstherapie en acupunctuur ook.

Hoewel AJ zei dat hij voelt nog steeds pijn, vooral in de nek en rug, deze praktijken door de rust aangenomen mentaal en fysiek, zodat u uw leven ten volle te beleven.

Ik vroeg AJ wat hij had geleerd om in die plaats van hulpeloosheid toen het op zijn slechtst.

“Het leert een niveau van compassie voor ieder ander mens op deze aarde op een manier die mensen die niet hebben ervaren de pijn niet in staat zijn te doen,” zei hij.

The Mighty, een website gewijd aan het verbeteren van de levens van mensen die met ziekten, aandoeningen en beperkingen, onlangs een artikel over een vrouw die zegt dat mensen vaak reageren met ongeloof toen ze zegt dat ze heeft een ernstige medische aandoening, want het is “, gepubliceerd onzichtbaar”.

De vrouw plaatste een foto op Facebook van iemand een briefje achtergelaten in zijn auto in reactie op de banner uitgeschakeld op uw bord. De notitie te lezen: “Faker”. Nu is ze anderen aan te moedigen om hun boodschap te delen “in de hoop dat mensen wichelroede degenen die” lijken niet uitgeschakeld “zullen het zien en hebben een verandering van de geest”.

In dit artikel Buzzfeed, iemand die vecht tegen chronische ziekte van Lyme wordt beschreven hoe het is als niemand gelooft dat je ziek bent. Deze vrouw werd gediagnosticeerd met de ziekte van Lyme in augustus 2014 nadat hij ziek voor twee en een half jaar en het bezoeken van 13 artsen.

Hier links naar informatie over fibromyalgie en alternatieve behandelingen van pijn omvatten:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *