Beste cannabis stammen voor fibromyalgie

U hebt waarschijnlijk gehoord over mensen met behulp van medische marihuana om hun fibromyalgie te behandelen. Volgens veel mensen die dit hebben gedaan, is het eigenlijk een vrij effectieve behandeling. Net als bij vrijwel elke behandeling, hoor je mensen praten over hoe het hun leven veranderd voor het beter en mensen die zeggen dat het echt niet zo effectief. Als het gaat om fibromyalgie, iedereen is anders.

marihuana

Maar we weten wel dat cannabis heeft op zijn minst enige voordeel voor veel mensen met fibromyalgie. Dus hoe cannabis te leveren is het medische voordelen aan die worstelen met fibromyalgie? En wat zijn enkele van de beste cannabis stammen voor fibromyalgie?

Hoe werkt cannabis de behandeling van fibromyalgie?

U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe marihuana is zo’n wondermiddel toen de enige andere wat je weet over het is dat het een illegale straat drug. Wel, de waarheid is dat het nauwelijks een wondermiddel. De effectiviteit varieert sterk tussen de verschillende conditie en de mensen, maar het lijkt zeker nuttig om een ​​heleboel mensen te zijn als het gaat om de behandeling van fibromyalgie.

Dat komt omdat marihuana is vol van cannabidiol (of CBD), een stof die wordt getoond aan een groot aantal medische voordelen. En in tegenstelling tot de andere werkzame stof in marihuana, THC, cannabidiol laat je niet hoog als het roken van een gewone oude joint zou voelen. Als gevolg daarvan, veel mensen gebruikt CBD afgeleide producten zoals oliën of supplementen in plaats van het roken van hun medische marihuana.

En het CBD in marihuana is bewezen dat de pijn bij mensen met fibromyalgie verminderen zonder noemenswaardige bijwerkingen bij genomen als een hoogwaardige CBD olie of capsule. Maar als je meer in het idee van het roken van uw medicatie, en niet het potentieel voor het krijgen van een hoge niet erg vindt, kunt u een CBD zware cannabis stam die net zo effectief zal zijn te krijgen.

Wat zijn de beste cannabissoorten voor fibromyalgie?

Als je de keuze van de enkele van de beste cannabis stammen voor fibromyalgie, wil je stammen die een hoog CBD-gehalte hebben. Medicinale marihuana gewoonlijk beoordeeld door de verhouding tussen THC en CBD die het bevat. Overwegende dat iemand marihuana roken voor de geestverruimende effecten ziet er meestal voor spanningen met de hoge THC-gehalte, als je gewoon wilt iets om uw pijn te genezen zonder bijwerkingen, dan is de beste cannabissoorten voor fibromyalgie hebben een lager THC-gehalte en een hoger CBD gehalte.

Dus met dat in het achterhoofd, zijn hier een aantal te overwegen:

ACDC

ACDC is een van de beste cannabis stammen voor fibromyalgie omdat het zo’n hoge TCB content. In feite heeft de TCB aangetoond in deze stam op bijna 19%. Dat betekent dat het eigenlijk geen psychoactieve effecten. Dus je zou kunnen eigenlijk rook deze voor de medische voordelen en helemaal niet hoog te krijgen.

Dus als je het soort persoon die niet goed reageren op marihuana, maar wil dat de medische voordelen, ACDC is een goede keuze.

Harlekijn

Harlekijn is een ander hoog CBD-gehalte stam, waardoor het een van de beste cannabis stammen voor fibromyalgie maakt. Bovendien, ondanks het feit dat een sativa-dominante soort, het is ook een zeer ontspannende stam van cannabis te roken, en de lage THC betekent dat je niet hoog tussenuit te gaan. Dus het is geweldig om te ontspannen zonder dat een van de paranoia inducerende effecten van een traditionele Sativa gebaseerd marihuanaras.

Redwood Kush

De Redwood Kush stam is een zware Indica-gebaseerde stam. En dat is wat maakt het een van de beste cannabis stammen voor fibromyalgie. Terwijl dat betekent dat je het gevoel van alertheid die je zou krijgen van een Sativa niet, het maakt ook deze stam zeer geschikt voor het bestrijden van die-fibromyalgie veroorzaakte slapeloosheid dat maakt het moeilijk om een ​​goede nachtrust te krijgen. Redwood Kush wordt ook gebruikt om hoofdpijn en migraine, evenals lichaam en spierpijn te behandelen.Bovendien, als je een fibro patiënt voor wie het verlies van eetlust is een probleem zijn, Redwood Kush is bekend voor het geven van mensen die de hapjes.

Het THC-gehalte is iets hoger, maar het gebrek aan Sativa betekent dat je minder kans om dat paranoïde gevoel dat vaak gepaard gaat marihuana te krijgen.

Dynamiet

Dynamite is een iets hoger THC-gehalte stam, wat betekent dat je zal worden om hoog van het roken, maar het heeft ook veel CBD in, die helpt bij het beheren pijn. En in bijkomende feit dat dit is een Indica-gebaseerde stam betekent dat het een kalmerend effect zal hebben, rustgevende je zenuwen omdat het helpt bij het bestrijden van uw chronische pijn van fibromyalgie. Dus het is geweldig om te ontspannen of te proberen om daar te slapen in weerwil van fibro pijn. En, misschien wel net zo belangrijk, Dynamite is gebruikt voor de behandeling van stress en depressie, die te veel fibro patiënten zijn getroffen met.

Maar welke stam je ook kiest, je moet wel goed, zolang je een goed product te krijgen met veel CBD in het zijn. Laat het ons weten wel, denk je cannabis gebruikt voor fibromyalgie? Wat zijn de beste cannabis stammen voor fibromyalgie in uw mening? Laat het ons weten in de commentaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *