CANNABIS VOOR FIBROMYALGIE KAN EFFECTIEVER ZIJN DAN ALLES WAT OP DE MARKT

Fibromyalgie is een slopende ziekte die miljoenen Amerikanen treft elk jaar. In feite, tussen 3 en 6 miljoen mensen zijn getroffen, en de meeste zijn vrouwen. Het is een mysterieuze aandoening, en er was een tijd dat hij samen met “hysterische vrouwen”, zelfs als vandaag is het serieus wordt genomen en velen zoeken kuren of behandelingen op zijn minst.

Wat is fibromyalgie?

Fibromyalgie is een aandoening gekenmerkt door spierpijn en gevoelige gebieden van het lichaam. Getroffenen kunnen lijden aan depressie, hoofdpijn, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen en vermoeidheid en vele andere symptomen zoals spierpijn en tederheid meedogenloos. Voor degenen die lijden aan het kan moeilijk zijn om de dagelijkse taken en activiteiten uit te voeren, en sommigen kunnen zelfs moeite om uit bed Niemand weet wat de oorzaak van deze aandoening en er is geen officiële genezen, maar er zijn bepaalde soorten geneesmiddelen op recept om de symptomen te behandelen. Deze drugs zijn sterk met ernstige bijwerkingen, volgens recente studies, de meeste mensen vinden dat ze niet effectief zijn bij de behandeling van pijn.

Vergelijkingen met behandelingen die momenteel op de markt

De Nationale Stichting van de pijn en pijn creëerde een online nationale enquête rapport om te bepalen of cannabis voor fibromyalgie is een haalbare vorm van behandeling. Meer dan 1.300 deelnemers werden geïnterviewd om een ​​idee van de effectiviteit van behandelingen die momenteel op de markt ten opzichte van cannabis te krijgen.

Cymbalta (duloxetine) Eli Lilly is een van de voor fibromyalgie voorgeschreven medicijnen. Van de ondervraagden, 60 procent meldde dat het geneesmiddel niet werkt voor hen. 8 procent zei dat het “zeer effectief” en 32 procent zei dat het een beetje geholpen. 3 resultaten waren zeer vergelijkbaar geneesmiddelen op recept. Bij Lyrica (pregabaline), Pfizer, 61 procent vonden dat niet werkt, 10 procent noemde het “zeer effectief” en 29 procent zei het een beetje geholpen. Ten slotte is er Savella (milnacipran) Forest Laboratories, met 68 procent van degenen die meldden dit niet werkt, 10 procent zei dat het “zeer effectief” en 22 procent zei dat het een beetje.

Reactie op de enquête over het gebruik van cannabis voor fibromyalgie

Terwijl 70 procent van de respondenten zei dat ze hadden nooit geprobeerd medische marihuana, de weinige mensen die de fabriek had gebruikt gedeeld interessante resultaten bij de analyse van de effectiviteit van cannabis voor fibromyalgie. 62 procent zei dat het “zeer effectief” voor de behandeling van uw fibromyalgie symptomen, 33 procent zei dat het een beetje en slechts 5 procent zei dat ze helemaal niet helpen. Deze resultaten zijn zeer bemoedigend factor dat deze patiënten niet kunnen zijn gebruikt cannabis speciaal ontworpen voor fibromyalgie en het merendeel van de respondenten nog nieuw aan het idee van het gebruik van cannabis voor fibromyalgie.

Andere studies van marihuana voor fibromyalgie

Dit is niet de enige studie, waarin de effectiviteit van cannabis voor fibromyalgie. Een studie van de Universiteit van Heidelberg in Duitsland en gepubliceerd in het tijdschrift Current Medical Research en aankondiging leverde ook significante resultaten. 9 mensen die lijden aan fibromyalgie werden behandeld met dagelijkse doses van THC, van 2,5 tot 15 mg over een periode van 3 maanden. Alle proefpersonen die deelnemen aan de studie rapporteerde een daling van de dagelijkse pijn en pijn elektronisch geïnduceerd.

Een studie gepubliceerd in het Journal of Pain was ook nuttig om de voordelen van cannabis te verduidelijken voor fibromyalgie. De dubbel-blind, placebo-gecontroleerde studie evalueerde het gebruik van een synthetische cannabinoïde genaamd nabilone bij 40 patiënten met fibromyalgie. Het is ook gevonden om de symptomen bij alle patiënten te verbeteren. Een studie uit 2010 aan de McGill University in Montreal zei ook dat kleine hoeveelheden nabilone bruikbaar voor het verbeteren van de slaap bij patiënten met fibromyalgie waren.

A 2011 studie door onderzoekers van het Hospital del Mar Research Institute in Barcelona, ​​Spanje, bleek dat cannabis voor fibromyalgie is een zeer effectieve vorm van behandeling. Niet alleen spierstijfheid en verbeterde pijn en aanzienlijk vergemakkelijkt, maar alle symptomen van fibromyalgie zijn op een bepaalde manier door cannabis behandeld, waaronder het verbeteren van kwaliteit van de slaap, verbeterde stemming, eetlust en de spijsvertering. De studie vond geen verergering van de symptomen na cannabisgebruik. Geestelijke gezondheid was significant beter onder degenen die cannabis kregen in vergelijking met degenen die dat niet doen. De studie merkte op dat “aanzienlijke verlichting van de pijn, stijfheid, ontspanning, slaperigheid en de perceptie van geobserveerd,

Waarom cannabis nuttig voor de behandeling van fibromyalgie kan zijnanti-inflammatoire eigenschappen van marihuana een kandidaat voor de verlichting van fibromyalgie

Er zijn veel theorieën over waarom cannabis behandelingen effectief bij de behandeling van de symptomen van fibromyalgie waren. Cannabis is bekend om zijn anti-inflammatoire en analgetische eigenschappen. Cannabis en beide verbindingen THC en CBD staan ​​bekend als zeer effectief bij de behandeling van pijn. Er kan echter nog een andere factor die betrokken zijn. Het zou het effect van cannabis het endocannabinoïdensysteem (ECS), die het verschil maakt worden. ECS is een systeem ontworpen om de homeostase van het lichaam te ondersteunen. Dit betekent dat regelt stemming, eetlust, slaap, de immuniteit, het zenuwstelsel en nog veel meer. De ECS bestaat uit CB1 en CB2 receptoren vinden in de tekst, organen en spieren. Wanneer de receptoren geactiveerd, zijn ze in staat om de gezondheid te reguleren in het lichaam. Normaal gesproken zou dit worden gedaan met chemische stoffen die in het lichaam, maar leeftijd, ziekte, stress en andere factoren van het leven kan het lichaam om chemische stoffen die activators ECS gezondheid ontvangers produceren voorkomen . Zowel THC en CBD activeer de CB1 en CB2-receptoren, het herstel van de gezondheid van het lichaam als dat nodig is.

Verdere studies zijn nodig om de details van de verbindingen, stammen te bepalen en doses zijn het meest effectief bij de behandeling van fibromyalgie. Veel bestaande studies geven aan verschillende factoren die het vermogen van cannabis om de symptomen van de ziekte te behandelen en hoe meer gegevens die we hebben over de manier waarop de verbindingen werken in het veld, hoe beter de middelen die we nodig hebben om te vinden en zo aan te tonen mogelijke effectieve behandeling. Ondertussen, voor degenen die in staten waar medische marihuana legaal wonen, het nieuws is meer dan goed. Behandeling beschikbaar is en de symptomen van fibromyalgie niet hoeft te grote schade aanrichten in het leven van een persoon.

22 thoughts on “CANNABIS VOOR FIBROMYALGIE KAN EFFECTIEVER ZIJN DAN ALLES WAT OP DE MARKT

 1. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed!
  Extremely useful info specifically the last part 🙂 I care for such
  info much. I was seeking this particular information for
  a very long time. Thank you and best of luck.

 2. Hello! I’m at work browsing your blog from my new
  apple iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward
  to all your posts! Keep up the fantastic work!

 3. whoah this blog is great i like studying your articles.
  Stay up the good work! You understand, lots of individuals
  are looking round for this information, you could help them greatly.

 4. you’re in point of fact a just right webmaster.
  The website loading pace is incredible. It seems that you are doing any unique trick.
  In addition, The contents are masterwork. you’ve
  performed a great job in this subject!

 5. I’m not that much of a internet reader to be honest but your sites really nice, keep it
  up! I’ll go ahead and bookmark your website to come back
  later on. Many thanks

 6. An interesting discussion is definitely worth comment. I
  do believe that you should publish more about this subject, it may
  not be a taboo subject but typically folks don’t speak
  about such subjects. To the next! Many thanks!!

 7. Its like you learn my thoughts! You appear to grasp so much
  approximately this, such as you wrote the ebook in it or something.
  I think that you can do with some % to power the message
  home a bit, but instead of that, that is magnificent blog.

  A great read. I will certainly be back.

 8. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web browsers and both show the same results.

 9. I used to be suggested this web site via my cousin. I’m not
  certain whether or not this put up is written by him as no one else realize
  such precise approximately my difficulty. You are amazing!

  Thank you!

 10. Hmm it appears like your blog ate my first comment (it was extremely
  long) so I guess I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying your blog.

  I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to the whole
  thing. Do you have any tips and hints for inexperienced blog
  writers? I’d certainly appreciate it.

 11. For most up-to-date news you have to go to see world wide web and
  on the web I found this web page as a most excellent website for latest updates.

 12. Howdy outstanding website! Does running a blog like this take a great deal
  of work? I’ve virtually no expertise in coding however I was hoping
  to start my own blog soon. Anyway, if you have any ideas or techniques for new blog owners please share.

  I understand this is off subject but I just needed to ask.
  Thanks a lot!

 13. I’m not sure where you’re getting your information, but
  great topic. I needs to spend some time learning more or understanding more.
  Thanks for wonderful info I was looking for this info
  for my mission.

 14. Magnificent beat ! I wish to apprentice while
  you amend your website, how could i subscribe for a blog website?
  The account helped me a acceptable deal. I had been tiny
  bit acquainted of this your broadcast offered bright clear idea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *