HOE OM TE WETEN DAT INDIEN EEN PERSOON FIBROMYALGIE HEEFT

Hier zijn een aantal waarschuwingssignalen die wijzen op de mogelijkheid dat u of iemand anders fibromyalgie kan hebben.

problemen met de spijsvertering

Fibromyalgie patiënten klagen vaak van maagproblemen die meestal geassocieerd met het prikkelbare darm syndroom, dat symptomen, zoals diarree, buikpijn en constipatie heeft. Onderzoek heeft aangetoond dat het prikkelbare darmsyndroom (IBS) treft ongeveer 70% van de patiënten en manifeste fibro voordat een diagnose fibro. Beide aandoeningen hebben soortgelijke triggers.

Echter, elke conditie vereist een specifieke benadering van de behandeling. Ontspanning kan helpen bij het beheren problemen met de spijsvertering. Blijf weg van de beruchte irriterende voedingsmiddelen zoals cafeïne en kruisbloemige groenten en hun toevlucht tot drugs of supplementen die synergetisch werken met de behandeling van fibromyalgie.

De sensatie van pijn is een veel voorkomend

Fibromyalgie kan de gevoeligheid voor pijn in de spieren veroorzaken, maar kan ongemak in andere delen van je lichaam. Allodynia pijn van fibromyalgie wordt veroorzaakt door een eenvoudige aanraking, handdruk of eenvoudige schouderklopje. Neurotransmitter veranderingen en schade aan de zenuwen licht zijn de belangrijkste triggers, maar slechte kwaliteit van de slaap is ook de boosdoener.

Een soortgelijk probleem is de gevoeligheid voor geur en licht, vooral wanneer de geur en licht sterk. Fibromyalgie heeft ook invloed op de hersenen het vermogen om te sorteren door middel van zintuiglijke input die regelmatig uw lichaam te vullen. Dit kan een negatieve invloed hebben op elke richting hebben.

Loading...

hyperhidrosis

Overmatig zweten, ook wel hyperhidrosis, wordt niet beschouwd als een van de belangrijkste tekenen van fibromyalgie, maar de meeste patiënten met fibromyalgie klagen over dit problema.Los problemen met de hypothalamus klier in de hersenen kan zweten veroorzaken. Realiseer je dat de hypothalamus klier regelt de automatische functies in je lichaam.

Het goede nieuws is dat er bepaalde medicijnen en een aantal veranderingen in levensstijl die kunnen helpen om het koel. Nachtelijk zweten kan bijzonder schadelijk zijn om te slapen, dus je moet anti-transpirant gebruiken voor het slapen gaan. Als uw aandoening ernstig is, kan Botox-injecties in de getroffen gebieden uw beste optie.

Woede en wrok

constante vermoeidheid en pijn kan een diepgaand effect op hun dagelijks leven op een manier die niet van kon hebben gedacht te hebben. Studies tonen aan dat een aantal patiënten dat een fibro scheuren in hun relatie en slechts de helft van deze patiënten melden gelukkig en comfortabel met hun relaties.

Bijna 20 procent van de fibro patiënten melden dat hun partners niet geloven dat fibromyalgie is echt, en 1 op de 3 patiënten zeggen dat hun kinderen boos als ze niet in staat om te spelen met them.The liefde en genegenheid fade wrok wordt versterkt als in elke relatie . Om aan deze voorwaarde te overwinnen, worden patiënten aangemoedigd om positieve communicatie te overwegen.

mentale borden worden zo ernstig als lichamelijke tekenen

fibro patiënten lijden zowel fysiek als psychologisch. Idealiter, de meeste van deze patiënten lijden aan fibro mist, psychologische verwarring die diep bijna elk aspect van hun leven kunnen beïnvloeden. Voor sommigen kan de fibro mist nogal alarmerend en ernstig zijn.

Een onderzoek is gebleken dat ongeveer een derde van de mensen met fibromyalgie last heeft van ernstige psychische problemen, terwijl een ander derde lijdt aan psychische problemen moderados.Cuanto intenser is de fibrofog groeit, hoe groter de kans fysieke, emotionele en sociale lijden. Dit kan enige effecten op de kwaliteit van hun leven te hebben en in gevaar brengen zijn leven.

De uiteinden worden onrustig

Afgezien van de daarmee verband houdende FM (fibromyalgie) pijn, kan gebrek aan slaap worden veroorzaakt door een aantal andere voorwaarden. De meeste patiënten die lijden aan FM klagen crawly gevoelens in je benen en armen in de nacht. Anderen beweren dat ze het gevoel tintelingen in de vinger gewrichten.

Deze gevoelens zijn zo overweldigend en ongemakkelijk voelt zoals het verplaatsen, altijd wakker uit een diepe slaap. Gebrek aan kwaliteit van de slaap kan een negatieve invloed hebben op hun vermogen om de volgende dag te functioneren.

Vitamine D kan de pijn van de FM te verminderen

fibro pijn is geassocieerd met een tekort aan vitamine D. Voor mensen met fibromyalgie, kan vitamine D nuttig zijn als het gaat om het verlichten van pijn. Het kan ook een kosteneffectieve optie voor andere behandelingen. Onderzoek wijst uit dat 50 procent van de mensen hebben een tekort aan vitamine D.

Als je dat combineert met de verhoogde gevoeligheid, die wordt veroorzaakt door fibro, zul je beseffen dat je meer dan een dosis nodig hebben om pijn te vermijden. De meeste patiënten hebben een aanzienlijke hoeveelheid vitamine D nemen die pijn cool; ongeveer 1000 IE, in ernstige gevallen.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *