Fibromyalgie en voet pijn.

De pijn van fibromyalgie elk deel van het lichaam beïnvloeden. Artsen die betrokken zijn bij uw behandeling kunt u ook helpen met je voeten, maar anders dan dat, is het raadzaam om de specifieke behandeling, die zich richt op de voet te zoeken. A 2011 studie gepubliceerd in Arthritis Research and Therapy bleek dat ongeveer 50% van de mensen met fibromyalgie geeft hen pijn aan één of beide voeten.

Dezelfde studie rapporteerde dat 91% ervaart pijn in de nek en 79% in de heup. Je moet aandacht besteden aan deze kwestie, omdat de pijn in de voeten van de manier waarop je loopt van invloed kan zijn, en dit kan een negatief effect hebben op de rug, heupen en knieën.

Als u nog fibromyalgie en pijn in de voet, kan dit een enorme lijden geworden. sokken vinden (kousen) en schoenen die de hele dag kan nemen lijkt misschien onmogelijk.

Zo beschreef een aantal lezers van de pijn in de voeten:
“De zolen van mijn voeten brandt. Dit type van pijn komt en gaat weer, soms Het duurt een paar maanden. ”

“Toen ik op bepaalde punten op mijn voeten, pijn is zoals knoppen veroorzaakt een elektrische schok.”

Ik heb aanvallen van pijn in de voeten, ik voel dat, hoewel ik de blote voeten benen op de grond. Alles wordt alleen maar erger. Het doet pijn niet alleen de voeten, maar ook op de wreef.

Het is mogelijk dat mond pijn wordt veroorzaakt door fibromyalgie. Onze zenuwen zijn erg gevoelig. Echter, kan mond pijn in verband worden gebracht met verschillende ziekten:

Reumatoïde artritis 
Lupus 
syndroom van Raynaud 
Myofascial pijnsyndroom
Pijn in de voeten kan een heel andere oorsprong te hebben en misschien niet eens worden gerelateerd aan fibromyalgie. Je hebt misschien liepen verwondingen of een van deze problemen:
De fasciitis plantaris (ontsteking van de fascia)
De druk van de heupzenuw of andere

Als u lijdt aan ernstige pijn in de voet, dat meer dan een paar dagen duurt moet gaan naar uw arts, kan hij passende behandeling te bevelen.

Als er blijkt uit dat de pijn in de voet wordt niet verlicht door fibromilagia voor medische behandeling, moeten we manieren om de pijn onder controle te houden.
Sommige mensen met fibromyalgie helpt hen:

Zacht gevoerde schoenen 
Diabetische sokken 
zachte zolen

Het weken van de voeten Epson zouten 
Milde soepele 
massage zacht 
ijs koude 
Orthotics (alle elementen die wat beweging of een afwijkende positie corrigeren arme lichaam)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *