6 stadia van fibromyalgie

stadium 1

Je begon te pijn en vermoeidheid ervaren dan voorheen, u niet zeker weet wat er gaande is, maar het doet pijn en is moe. Het kan een baan te houden, kun je het maken door uw dag, maar je weet dat er iets niet klopt … dus het is iets dat zal beginnen te onderzoeken.

stadium 2

Je bent veel pijn, soms het nemen van een anti-inflammatoire geneesmiddelen of wat dan ook. Ze doen niet veel verlichting geven, en heeft het feit dat dit is iets dat een tijdje zal duren geaccepteerd. het voelt veel pijn en bijna elke dag te hebben bereikt, maar vooral om vooruit te gaan en houden van een baan, kun je nog steeds naar gebeurtenissen, tijd doorbrengen met vrienden en geliefden, en hebben een goede tijd hier en daar.

stadium 3

Loading...

Je bent in constante pijn, die voortdurend moe, kan men zich afvragen of het in staat om normaal te functioneren zal zijn. Gezien het feit dat je niet kan werken omdat ze niet langer de energie die je ooit gehad hebt, kom je thuis van het werk en alles wat je kunt doen is rust. Je moet uitnodigingen dalen, heb je geen energie meer over om uit te rusten gewoon om terug te komen morgen. Op dit moment begin je meer alleen en meer en meer mensen beginnen te zeuren te denken te voelen. Deze fase kan een lange tijd, misschien wel jaren duren.

stadium 4

Je bent in niet aflatende pijn de hele tijd, goede dagen zijn er maar weinig tussen. Je belt ziek over wat er nog steeds doet om te werken. U bent in bed een groot deel van de dag. Wanneer u een goede dag u profiteren van het, en doet zo veel mogelijk, alle dingen die zijn achtergelaten in de afgelopen weken te krijgen in uw dag, wetende dat het morgen gaat betalen. Zijn flares meerdaagse. Op dat moment je vrienden plannen maken zonder dat je, ze weten al hun excuses en vrijwel zeker niet in staat zijn om mee te doen met het hotel. Zijn familie begint te denken dat fibromyalgie gebruikt als een excuus om niet om dingen te doen, voor 1-3 fasen waren in staat om veel meer dan wat nu niet kan worden gedaan. Ze denken dat ze met behulp van zijn ziekte als een excuus, je eenzaam, geïsoleerd, bezorgd, emotioneel, verdrietig voelen. Dit stadium kan jaren duren.

stadium 5

Die is al ontslagen of stoppen met je baan, je vragen te stellen over blijvende invaliditeit en hoe lang het duurt om het te krijgen. Je hebt horror verhalen over mensen die weigerden en het proces van het nemen van jaren gehoord. U moeite om rond te komen. Misschien bent u met een persoon die om je geeft. U besteedt het grootste deel van de dag in bed, maar geniet nog steeds een dag van tijd tot tijd. Je pijn, zoveel pijn, rouw veel, het voelt als een gevangene in zijn eigen lichaam. Voor nu zijn vrienden die nog steeds voelt goed om te worden uitgenodigd, zelfs als je niet uitgelegd. Gebleken is dat de enige mensen die kunnen betrekking hebben op die in een vergelijkbare situatie. U wilt dat uw vrienden en familie kon begrijpen.

stadium 6 (de laatste trap)

Je kan wel of niet nog steeds te wachten op het invaliditeitspensioen. Je kunt geen baan te houden. Fibromyalgie is nu hun levensstijl, de meeste van haar vrienden zijn leven met zichzelf fibromyalgie, heeft alles wat je doet zijn kostbare energie, eenvoudige dagelijkse taken die vanzelfsprekend vonden in de vroege stadia, toiletgebruik, wassen doorgebracht haren, douchen, aankleden, koppelverkoop schoenen, neem alles wat je kunt geven. Hij ergert zich aan het haar of kleding die je huid te raken, heb je geen energie of de wens op “het gezicht” te zetten voor vertrek, geen energie om een schoon huis te houden. Met alle medicijnen die u nu of hebt geprobeerd, zijn de bijwerkingen en constante pijn.

Je bent een mens en nog steeds genieten van een aantal dingen, zoals tv kijken. Je probeert de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen ten aanzien van fibromyalgie, in de hoop dat ze dichter bij het vinden van een remedie. De meeste van zijn oude vrienden zijn niet meer rond, ze hebben dingen te doen. Je moet veel rusten. Het is gemakkelijk om overweldigd in dit stadium voelen, omdat de dingen opstapelen om hen heen: rekeningen, kleding, gerechten. Het maakt het elke dag een beetje, duw je zodat je niet het gevoel dat de dag wordt verspild in bed, hij voelt zich schuldig dat ze niet langer hun eigen gewicht te trekken in het huis. Uw kinderen, echtgenoot of familielid om dingen meer dan ooit te doen. Ze proberen om het te doen op een leuke manier, maar het voelt nog steeds als een last, kan zich niets herinneren, ik kan geen namen of data en de gedachtengang midden in een zin te onthouden verloren. Het is ook meer informatie over fibromyalgie bekend op dit moment, dan is uw eigen arts en eigenlijk lacht als het gaat om een nieuw geneesmiddel. U bent wanhopig dezelfde oefening als voorheen, dezelfde resultaten, niets helpt.

Bedankt voor de tijd neemt om dit artikel te lezen. Als u vond deze informatie nuttig is, gelieve te delen met je vrienden en familie. Uw steun in onze inspanningen om gratis informatie te delen zou zeer gewaardeerd worden.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *