Zwelling en Fibromyalgie

Artrose is de meest voorkomende musculoskeletale aandoening, gevolgd door fibromyalgie. Vaker wel dan niet, is fibromyalgie begrepen en verkeerd gediagnosticeerd. Kenmerken van deze stoornis / aandoening zijn spier- en gewrichtspijn / tintelingen, vermoeidheid, en vele andere symptomen. Heel vaak, individuen die fibromyalgie hebben ook ervaren sociaal isolement en depressie. Velen ervaren ook zowel zwelling en fibromyalgie.

Fibromyalgie is zeer moeilijk te diagnosticeren. De belangrijkste reden hiervoor is dat de symptomen van fibromyalgie zijn vaak in overeenstemming met de symptomen van andere ziekten, die naar de afzonderlijke verkeerd gediagnosticeerd. Een van de meest elementaire symptomen van fibromyalgie is zwelling en ontsteking. Als gevolg van deze fibromyalgie zwelling, kan het soms worden verward met artritis. Dit komt door het feit dat zowel fibromyalgie en artritis invloed op de gewrichten.

Vergelijken van fibromyalgie en artritis

Hoewel fibromyalgie heeft veel van dezelfde symptomen vertonen van artritis en de twee voorwaarden worden vaak verward, zijn er enkele verschillen.

Personen die fibromyalgie hebben meestal meer van het gevoel dat hun gewrichten in plaats van zijn zwelling dan de gewrichten daadwerkelijk zwelling. Bovendien, een persoon die fibromyalgie daadwerkelijk kan ervaren wat bekend staat als een “griezelig crawly” gevoel op hun lichaam, dat is zeer ongemakkelijk voor hen heeft. Hoewel het bijna hetzelfde als met artritis, de “zwelling” van de gewrichten die deel uitmaakt van fibromyalgie is niet echt zwelling helemaal niet, maar een gevoel van zwelling.

Artritis is eigenlijk zwelling en schade in de gewrichten. Personen die worden getroffen door artritis kan ook worden beïnvloed door fibromyalgie. De zwelling die wordt veroorzaakt door de fibromyalgie in dit geval meestal in de voeten en handen.

Dit kan worden gebruikt om te zien of het individu lijdt aan fibromyalgie of artritis. De zwelling van de handen en voeten van mensen die lijden aan fibromyalgie lijkt eigenlijk oedeem, terwijl de zwelling in die lijden aan arthritis is voornamelijk gelegen in de gewrichten.

Er is geen specifieke oorzaak van fibromyalgie. Er zijn echter een aantal risicofactoren die bijdragen aan het ontstaan ​​van artritis in individuen.

Genetische variaties zou kunnen bijdragen aan artritis, hoewel de onderzoekers de rol van de genetica in deze aandoening niet helemaal begrijpt. Vanwege het feit dat als individuen leeftijd, het kraakbeen wordt veel brozer en verliest haar vermogen om zichzelf te herstellen.

Gewrichtsschade afhankelijk van de hoeveelheid gewicht dat de voegen moeten ondersteunen, zodat het lichaamsgewicht kan leiden tot een individu om artritis te ontwikkelen. Deze factoren en anderen kunnen allemaal bijdragen aan artritis, maar hoeft niet per se iets te maken met een individuele ontwikkeling van fibromyalgie.

Hoe te controleren Fibromyalgie zwelling

Een van de belangrijkste dingen om te onthouden is dat de zwelling bij mensen met fibromyalgie nooit zal worden gevestigd in de gebieden die pijnlijk zijn. Het bedrag van de zwelling en fibromyalgie is eigenlijk direct gerelateerd aan de hoeveelheid stress die de getroffen persoon momenteel ondergaat.

Als het individu is onder zeer minimale emotionele stress, zal de zwelling op hun lichaam nauwelijks merkbaar zijn. Als het individu is onder grote emotionele stress, dan zal de zwelling duidelijk zijn. Daardoor is de hoeveelheid van de zwelling op het lichaam van het individu geeft aan hun huidige emotionele toestand. Dit verergert zwelling en fibromyalgie.

Als u vindt dat als een fibromyalgie patiënt, ondervindt u zwelling en fibromyalgie, doe wat je kunt om te kalmeren en te ontspannen. Hoe meer stress je krijgt, hoe meer je zal beginnen te zwellen. De rustiger je bent, des te meer dat de zwelling is van plan om weg te gaan.

Zwelling is een van de meest voorkomende symptomen die een persoon met fibromyalgie ervaren. Zowel de zwelling en ontsteking zijn een van de eerste wat een individu zal merken wanneer er een diagnose van fibromyalgie. Dit is wat maakt het zo moeilijk om diagnose- de zwelling neemt op het uiterlijk van artritis. De zwelling kan eigenlijk op elk moment en vrijwel overal op je lichaam. Het kan een korte tijd of een lange tijd duren.

Inzicht Zwelling en Fibromyalgie

Vele malen, medische professionals zullen artritis diagnose, terwijl het in werkelijkheid de zwelling en ontsteking is eigenlijk als gevolg van fibromyalgie. Echter, zoals eerder vermeld, is er een groot verschil tussen de twee: artritis invloed op de gewrichten, terwijl de zwelling en ontsteking als gevolg van fibromyalgie niet. Aangezien de zwelling bij mensen met fibromyalgie is niet in de gewrichten, kan het eigenlijk meer op oedeem. De meeste van de tijd, zij die ervaren dit soort zwelling klagen ook dat de huid in de gezwollen gebieden blijkt rood-, maar dit is niet altijd het geval.

Hoewel de fibromyalgie zwelling kan bijna overal op het lichaam voorkomen, is het meest gevonden in de voeten en handen. Het merendeel van de tijd, degenen die aangifte doen zwellen in hun voeten vaak dat de zwelling zich uitstrekt tot in de richting van hun onderbenen. Sommige mensen zelfs melden dat hun zwelling is alleen op een aantal van hun tenen.

Zwelling in verband met fibromyalgie kan verdwijnen en verschijnen zonder ook maar een waarschuwing. Het kan duren voor een paar uren, dagen of weken op een moment. Soms zullen mensen zelfs melden dat hun voeten zwellen zo groot dat ze niet hun schoenen kunnen dragen. Als u last heeft dit niveau van zwelling, moet u weten dat er een aantal dingen die je kunt doen om dit tegen te gaan.

Zoals eerder vermeld, veel mensen geloven dat een ontsteking en zwelling in verband met fibromyalgie direct is gekoppeld aan het niveau van stress in het leven van een individu. Dus, als je fibromyalgie en je lijdt aan zwelling als gevolg van uw aandoening, zal u wilt doen wat je kunt om reduce- of zelfs helemaal avoid- stress in je persoonlijke leven. Bovendien kan het krijgen van veel rust blijken te helpen verminderen of zwelling te voorkomen.

Hoewel de zwelling en fibromyalgie is heel gebruikelijk voor mensen die lijden aan de aandoening, het is niet hetzelfde ontsteking en zwelling, die bij artritis is. Bovendien, al is er niet echt een specifieke oorzaak of genezing die kan worden gewezen op, onderzoekers houden de hoop dat een paar eenvoudige veranderingen in levensstijl kunnen helpen om het te controleren. Door simpelweg het maken van zeker om veel rust en ontspanning te krijgen, en het elimineren van zoveel mogelijk stress uit je leven, kunt u ervoor zorgen dat de zwelling en ontsteking niet blijven optreden.

Loading...

58 thoughts on “Zwelling en Fibromyalgie

 1. Pingback: Google
 2. Pingback: realistic dong
 3. Pingback: sex toys room tour
 4. Pingback: Going Here
 5. Pingback: Web Developer
 6. Pingback: giant dildo orgasm
 7. Pingback: hundeseng i plast
 8. Pingback: iptv free tv
 9. Pingback: Don Juravin
 10. Pingback: vibrator reviews
 11. Pingback: testicle rings
 12. Howdy this is kind of of off topic but I was wondering if blogs
  use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding
  knowledge so I wanted to get advice from someone with
  experience. Any help would be enormously appreciated!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *