Leven met hyperalgesie – een pijnlijke aandoening van fibromyalgie

Het is heel gewoon geworden om de term fibromyalgie horen. Mensen uit verschillende delen van de wereld voelen een vreemde pijn in je lichaam en als ze gaan voor de diagnose, is het moeilijk om de werkelijke oorzaak van de pijn te vinden.

Voor sommige patiënten wordt de pijn steeds veranderende en problemen in hun leven.

Hoewel het onderzoek niet de oorzaken, op basis van de ervaringen van mensen die deze aandoening is geweest, is het nu gemakkelijker om meer over fibromyalgie te begrijpen en nemen een aantal eenvoudige stappen om pijn te verminderen.

Bij aanhoudende pijn symptomen zich voordoen, maar het kan ook worden hyperalgesie ander genaamd   ervaren door patiënten met fibromyalgie symptoom   . Als je eenmaal weet de medische termen, wordt het gemakkelijker voor u om uw probleem uit te leggen met uw arts.

Pijn symptomen die patiënten ervaren fibromyalgie is ook van verschillende soorten en elk van de symptomen van de pijn heeft een andere naam.

Loading...

Mensen hebben verschillende ervaringen die zij hebben gedeeld. Op basis van deze ervaringen pijnklachten worden ingedeeld.

Hyperalgesie is een symptoom van de pijn gevoeld door particulieren. Dit probleem kan worden veroorzaakt door fibromyalgie of kan als gevolg van verslaving aan opioïden, wat kan leiden tot problemen van fibromyalgie.

Meer informatie over hyperalgesie

De hiperalgesia is een term die gebruikt wordt om pijn te beschrijven in het lichaam exceso ervaren door een individu. Dit is een van de belangrijkste symptomen ervaren door mensen met fibromyalgie.

Met fibromyalgie pijn voorwaarde dat wordt ervaren door het individu wordt meestal versterkt. Normaal pijnsignalen worden vermeerderd zodat individuele ervaring meer pijn in een lichaamsdeel.

In vergelijking met mensen die niet beschikken over een normale fibromyalgie pijn kan meestal draaglijk, maar bij mensen met fibromyalgie, is zelfs een kleine symptoom van pijn versterkt tot intense pijn te produceren in hun lichaamsdelen.

Medicijnen worden toegediend om de symptomen van de pijn ervaren na fibromyalgie te onderdrukken.

Deze medicijnen zijn over het algemeen gericht op het terugdringen hiperalgesia.Algunos hyperalgesie data zijn:

  • De ervaringen van een aantal mensen die gebruik maken van opioïden zeggen dat kan een reden om hyperalgesie te veroorzaken. Wanneer mensen nemen hoge doses opioïden voor algemene gezondheidsproblemen, zoals pijn in een lichaamsdeel of wanneer ze een chronische hoofdpijn of migraine, kan hyperalgesie veroorzaken.
  • Mensen die chronisch opioïdbehandeling hebben geleden meldde ook hyperalgesie.
  • De opioïde geneesmiddel is ook verantwoordelijk voor de amplificatie van pijnsignalen die zelfs ontstekingstoestand kan veroorzaken in het getroffen gebied. Dit kan gebeuren met hyperalgesie.
  • Voor sommige mensen, hyperalgesie is een aandoening die nog steeds veroorzaakt fibromyalgie. Echter, voor sommige mensen, fibromyalgie het eerste symptoom bekend dat mensen die lijden aan chronische neuropathische pijn. Dit leidt dan tot hyperalgesie. Het kan worden in beide richtingen.
  • Voor patiënten die een operatie opioïden hebben ondergaan zijn gebruikt om postoperatieve pijn te onderdrukken. Bij deze patiënten wordt hyperalgesie nadat het geneesmiddel waargenomen opioïde gesuspendeerd.

Hyperalgesie en fibromyalgie

opioïdverslaving, oorzaak hyperalgesie

Fibromyalgie kan een component van neuropathische pijn geven een storend effect voor de meeste patiënten. Het kan het gevolg zijn van opioïde afhankelijkheid die een persoon wordt blootgesteld te zijn.

Als een persoon wordt voorgeschreven opioïde drugs, krijgen gemakkelijk verslaafd aan omdat het zorgt voor verlichting in de vorige stappen.

Het heeft uitgevoerd recent onderzoek naar de effecten van opioïden te identificeren bij patiënten met fibromyalgie. Het is gebleken dat mensen die opioïden voor langdurige behandeling krijgen de bijwerking van hyperalgesie.

Als post-operatieve behandeling, wordt een opioïde gegeven aan patiënten om pijn te verminderen. Dit kan ook een tijd waarin mensen kunnen wennen aan opioïden en kunnen in plaats daarvan om te zetten in verslaving.

ontwenningsverschijnselen geeft ook een aantal symptomen die een patiënt moeilijk te fibromyalgie hanteren gevonden. Het duurt enige tijd om te wennen aan ontwenningsverschijnselen.

Als mensen aan hoge doses opioïden worden beschouwd ontwenningsverschijnselen van hyperalgesie en allodynie.

Vanwege de verslavende aard van de pil, compleet opioïde medicijnen patiënten voorgeschreven voor hen, nog voor de deadline.

Dit kan leiden tot een dosis of opiaten afhankelijkheid. Ze hebben niet het geduld om uw arts te zien bij de volgende, maar uiteindelijk zal kopen winkelstraat opiaten.

In andere gevallen, mensen die afhankelijk zijn van opiaten zijn bezoek hun artsen vaak genoeg om een ​​vulling. Het is een medische term voor deze aandoening heet opioïden veroorzaakte hyperalgesie.

In deze toestand worden de patiënten afhankelijk zijn van opioïden en ook verslaafd in sommige gevallen zullen ze niet in staat zijn om zonder opioïden worden.

Effecten van hyperalgesie van fibromyalgie-patiënten

Het negeren van het feit dat opioïden zijn de belangrijkste bestanddelen van de symptomen van hyperalgesie, ook fibromyalgie patiënten hyperalgesie verder te ervaren.

In deze toestand mensen ervaren fibromyalgie overgevoeligheid in het centrale zenuwstelsel. Dit zal leiden tot hyperalgesie.

Patiënten met fibromyalgie zijn een persoon die al wijdverbreide chronische pijn in hun lichaam. Op zoek naar enige opluchting, mensen zijn gebruikt voor de diagnose van opioïde afhankelijkheid na hun symptomen van pijn zoals fibromyalgie.

Bij patiënten zullen symptomen van de pijn hyperalgesie zeer hoog zijn. Als ze een kleine verwonding te krijgen in het lichaam, zal de pijn ervaren worden tien keer die van een normaal persoon deze ervaring.

Vanwege de hoge pijn signalen van de hersenen, het lichaam is moe en dit zal leiden tot een hoop stress en depressie.

Wanneer een pijnsignaal wordt uitgezonden door de hersenen worden deze signalen versterkt door de pijnbanen uiteindelijk leidt tot de ervaring van pijn en server ondraaglijke pijn in lichaamsdelen.

Er zijn een aantal natuurlijke factoren in het lichaam om pijn te verlichten. Omdat deze zeer versterkte signalen, zullen enkele van de manieren om pijn in het lichaam moeilijk onderdrukken pijnsignalen die liggen.

Op deze manier kunnen ze maken het individu zich meer pijn in vergelijking met wat een normale ervaring van de persoon.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *