OM MENSEN TE HELPEN BEGRIJPEN HOE FIBROMYALGIE INVLOED OP HET LEVEN VAN DEGENEN DIE LIJDEN, “KLIK” AANDEEL.

Deze brief is gebaseerd op gesprekken met vrouwen en mannen over de hele wereld met fibromyalgie. Er zijn 10 miljoen mensen die lijden. Het kan helpen om ze te begrijpen. Je wilt niet om een ​​dag door te brengen in hun schoenen of in hun lichaam

Ik heb aanleg voor lijden chronische pijn, vermoeidheid en slechte concentratie.
Ik ging met de diagnose fibromyalgie, na maanden en jaren van fysieke en emotionele problemen.
‘Het is niet een nieuwe ziekte. In 1815, een chirurg aan de Universiteit van Edinburgh, Willam Balfour beschreven fibromyalgie.
-In tegenstelling ziekten, syndromen zoals fibromyalgie, geen bekende oorzaak, maar ze zijn een groep symptomen en tekens, die helaas voor de patiënt onderhavige tegelijkertijd zijn.
-De meeste bijbehorende symptomen en emotionele problemen zijn niet psychologische oorsprong. Dit is niet een aandoening waarbij de “all in je hoofd.”
-kan worden uitschakelen en deprimerend, interfereren met de eenvoudigste dagelijkse activiteiten.
Het is chronische spiervermoeidheid, overweldigd door een zeer grote emotionele oorzaak, economische en emotionele problemen.

 

1) MY PAIN: Het is niet veroorzaakt door een ontsteking. Het nemen van artritis medicijnen me niet helpen. Mijn lichaam niet weerstaan. Het is niet de pijn die blijft in het ene deel van het lichaam. Het is nu op mijn schouders, nek, morgen kan het zijn in mijn benen, armen, of misschien is hij weg. Mijn pijn wordt veroorzaakt door de signalen die ze mijn hersenen niet goed te bereiken, mogelijk als gevolg van slaapstoornissen.

2) MI MOEHEID: Niet alleen voel ik me zo moe. Ik ben ernstig uitgeput. Ik wil graag deelnemen aan fysieke activiteiten, maar ik kan het niet. Gelieve niet boos zijn als ik gisteren zag winkelen of koken of gladstrijken om te vertrekken en nu kan ik niet bewegen. Het is niet dat ik niet wil. Ik betaal de prijs voor spanning mijn spieren dan hun nominale capaciteit.

3) MY concentratieproblemen: Je mag niet herinneren wat ik zei of deed. Dit heeft niets te maken met de leeftijd. Het heeft te maken met slaapstoornissen. Wat ook het maakt mijn uitzicht is altijd moe.

Loading...

4) mijn onhandigheid: Als ik dingen vallen uit de hand, of heb ik moeite naaien of schrijven, is dat ik geen controle over mijn spieren. Als het langer duurt me te lopen of iets anders, wees geduldig, deze dagen neem het leven en elke stap een voor een.

5) MI GEVOELIGHEID: Ik kan hier niet zijn!. Dat kan te wijten zijn aan factoren zoals fel licht, zeer scherp lawaai, drukte, geuren. Fibromyalgie is “de puinhoop alles erger” genoemd.

6) MI ONVERDRAAGZAAMHEID: Ik kan niet tegen de hitte, vochtigheid, te koud. Mijn interne thermostaat is kapot en niemand weet hoe het te repareren.

7) MY DEPRESSIE: Ja, er zijn dagen dat ik blijf liever in bed of thuis. Ernstige pijn is meedogenloos en veroorzaken depressie. Uw oprechte belangstelling kan me uit de afgrond.

8) MY STRESS: Mijn lichaam kan niet genoeg benadrukken goed te behandelen. Als ik niet kan werken of delegeren mijn huishoudelijke taken, niet te lui zijn. Dagelijkse stress en routine kan mijn symptomen verergeren en onbekwaam.

9) Gewicht: I overgewicht of dun. Zijn zoals het is, het is niet mijn keuze geweest. Mijn eetlust is getroffen.

10) Mijn behoefte aan therapie: Als ik een dagelijkse massage hoeft niet te nemen als een lujo.No weet wat je kan doen voor mij, het kan pijnlijk, maar necesito.Puede hulp, hetzelfde als het doen van zwemmen zijn.

11) MY goedemorgen: Als je ziet me smile en normaal functioneren, niet van uit dat ik voel me goed. Ik heb last van chronische pijn en vermoeidheid die niet te genezen is. Ik kan een goede dagen en weken zijn in feite die dagen dat houdt me op de been.

12) mijn persoonlijkheid: Zelfs degenen die lijden aan fibromyalgie, niet gelijk zijn. Ik wil niet dezelfde symptomen als iedereen met deze aandoening hebben.

Ik hoop dat dit helpt u begrijpen hoe verwoestende deze voorwaarde kan zijn, leren leven met het als deel van mijn leven, proberen te doen wat ik kan om te verlichten.
Deze voorwaarde is zeer belangrijk, zo niet van vitaal belang, emotionele steun van familie en vrienden. A: Hoe voelt u zich vandaag, het stimuleren van mij om te vertrekken, een knuffel, alles voor de minst eruit is enorm voor één en die dag kan beter bewijzen.

 

Bedankt voor het lezen van dit en wijden uw tijd. Misschien nu kun je me beter begrijpen. Ik waardeer echt uw interesse en steun. “” Klik op “SHARE

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *