HEEFT UW VROUW HEEFT FIBROMYALGIE? HIER ZIJN 25 MANIEREN OM HET TE STEUNEN

Als uw geliefde heeft fibromyalgie, is het moeilijk om precies te begrijpen wat ze zouden gaan, tenzij je het zelf hebt meegemaakt. Waarschijnlijk is ze vereisen veel meer tijd om te slapen of rusten, en wat je voelt je niet tot aan heel vaak vertrekken. Fibromyalgie kan ook de mogelijkheid van een persoon om mee te werken te remmen, niet thuis te werken of zelfs doen alledaagse dingen zoals douchen en eten.

Als u een echtgenoot of partner ondersteuning maakt het verschil. Niet dat we pijn hebben en uitgeput. Het verandert je leven. U bent niet hetzelfde lichamelijk of geestelijk (mijn angst) veel dingen zijn gegaan. Ik weet dat iedereen voelt op dezelfde manier.

 resultaat image zieke vrouw

Als een persoon is een chronische ziekte, maar de andere gezond is, kan dit gemakkelijk zetten druk op zelfs de sterkste van relaties. Hoewel het moeilijk kan zijn in de andere schoenen te krijgen en een evenwicht te vinden waarin zowel voelen als gelijkwaardige partners in de relatie, zeker niet onmogelijk – elkaar en voor veel koppels, met uitzicht op obstakels als een chronische ziekte daadwerkelijk kan versterken zijn obligaties en verdiepen hun liefde voor elkaar.

We vroegen onze gemeenschap, “Leven met fibromyalgie en chronische ziekten” en “Leven met fibromyalgie” om manieren voor mensen om uw echtgenoot of partner te helpen met fibromyalgie te delen. Als uw dierbare wordt beïnvloed door een chronische aandoening zoals fibromyalgie, CVS, misschien wel de volgende manieren kan helpen om beter te begrijpen wat ze ervaren en bieden een aantal ideeën van dingen die je kon doen de wereld zou kunnen betekenen voor hen.

Dit is wat onze gemeenschap ons vertelde:

1.   Wanneer er zich een crisis, zij beweren, zullen we treuren en weet dat je er voor hen.

2.   Leer alles wat je kunt over. Het patiënt. Je mag niet begrijpen wat het maar dragen empathisch en luister naar uw partner of echtgenoot is zo belangrijk. Onvoorwaardelijke liefde.

3.   Vraag uw partner naar u te luisteren, en te lezen van mensen die ook fibromyalgie.

4.   Vermijd waardoor ze zich schuldig voelen. Geef vrede en liefde. Wees in bed en houd hen , vertel hen u bent in het voor de lange termijn. En serieus!

5.   in geloven eerste, tweede steun, zijn altijd beleefd en derde trek zijn gewicht in verhouding tot een praktische manier. Ze zijn niet van plan het meer dan hij deed en de twee zijn in hetzelfde schuitje, dus het zal helpen zowel de meeste van de reis te maken. Hoe meer steun je hebt des te eerder zullen zij hun eigen niveau van fitheid en gezondheid te vinden, maar het kost nogal wat tijd en je zal moeten door ze te staan en zo veel mogelijk te beperken hun fysieke en emotionele belasting.

6.   Toon liefde en niet te veel vragen in soms uitbraak vragen

7.   maak een warm bad, je haar te wassen, help ze uit, droog en borstel je haar. Dan gewoon luisteren zou fijn zijn.

8.   mildheid, patiënt, het delen van huishoudelijke taken, ondersteunend als anderen twijfelen aan de juistheid van de ziekte, moeten we bedenken dat deze ziekte is geen schuld of boete in zijn geval. Boven alles, niet stoppen met de liefde voor de persoon.

9.   precies doen wat u wilt dat uw liefde te doen voor u als waren de rollen omgedraaid.
Boven alles, wees vriendelijk, liefdevol, geduldig en plezier

10.   Geen schuld, een lil sympathie en auto-onderhoud. Soms kan ik alleen voor mezelf zorgen … maken het diner een keer per week. Vacuüm of een schone douche. Onthoud, wij kunnen geen dingen hetzelfde te halen, of kan niet tien pond en ik ben alles behalve versleten

11.   Niet alleen horen wat ze zeggen, maar echt luisteren!

12.   Vraag vaak over verschillende aspecten van de pijn, kleine dingen die hulppakketten-ijs, medicijnen, dranken, verwarming pad brengen … .lay hen te vertellen hoeveel u wilt te verwijderen. Begrijp hun strijd, onderzoek doen

13.  Vul de gaten .. verschillende vormen van ondersteuning waar tekortkomingen. Hij sprak zijn diepe verwachtingen, zodat ze weten en begrijpen dan begrijpen hoe het onmogelijk te bereiken zijn. Wees creatief. Hulp met pijn of slaap nodig hebt in het weekend, maar ik wil schoon, strand kammen, op zoek naar zee glas, kajakken is echter beperkt, volleybal (ik kan niet meer) Persoonlijk denk ik dat de verhuizing nodig is vorderen tot tintelingen in mijn onderbenen starten van de pijn. Als u het gevoel dat krampen in de benen Ik duwde hem omdat hij erg goed was. Ik ben het schilderen van de trim en ramen die een normaal, gezond persoon een zomer te hebben. Ik zal twee hebben. Ik ben met dat fijn.

14.   Nooit zeggen dat je lui bent

15.   Nooit snijd ze voor het niet goed voelen of niet in staat om dingen die ze voorheen niet konden doen. Ondersteunend, zelfs als je niet alles te begrijpen.

16.   houden hen uit stressvolle situaties. Het stelt hen in staat om te rusten wanneer ze het nodig is .
Als je ergens kunt leven veranderingen luchtdruk EWH ook- geen pijn!

17.   Er is een prachtig boek genaamd fibromyalgie voor dummies. Mijn zoon lees niet weten hoe vaak. Ik wilde echt te begrijpen en te helpen. Mijn man aan de andere kant links binnen een maand.

18.   Toen ze me te vertellen dat ik voel de energie die wordt afgevoerd van mij als een naald bloedafname laat me rusten omdat de pijn zweten griep en mist in de hersenen zijn net om de hoek.

19.   Zorg ervoor dat ze begrijpen dat, hoewel ze niet zo kunnen werken voordat een gewaardeerd lid van de familie blijven en ze zijn niet een last.

20.   Vraag uw   partner   wat je wilt en laat hen weten dat u wilt   om te helpen   op welke manier ze   kunnen  . Elke kleine gunst of helpen een verschil voor mij, maar we zijn allemaal verschillend. Sommigen geven de voorkeur de grootst mogelijke onafhankelijkheid. Velen verkiezen te worden gevraagd voordat er automatisch van uit wat je wilt of nodig hebt. Bieden om te helpen of dingen te helpen om het huis te doen zonder te vragen na te weten wat ik wilde en nodig had. Sommigen van ons voelen zich schuldig over het zetten van de last voor anderen.

Verzeker uw echtgenoot dat je er voor hen en hebben hulp niet kan schelen en willen ondersteunen en begrijpen van de best mogelijke manier kan een grote opluchting voor uw echtgenoot te zijn. Ik persoonlijk wil alleen mijn voeten gemasseerd met lotion. Andere gebieden zijn te gevoelig voor massage. Ik heb hulp nodig in het huis, winkels, etc. Ik moet rustig om te ontspannen.

Wat zou uw echtgenoot helpen? Wat zou helpen uw echtgenoot te voelen iets beter -een of meer comfortabel. Hij weet dat hij niet kan repareren of wijzigen van de ziekte, maar kan hulp en troost te bieden. Maar al te vaak mensen bieden ongevraagd advies en kan nog erger te maken, waardoor onrealistische verwachtingen en de druk meer over mij. Dan kan ik meer depressief zijn of voelen schuld en schaamte onnodig.
Ik hoop dat dit helpt. 💜

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *