10 De symptomen van fibromyalgie zijn minder gebruikelijk en bekend

Minder bekende symptomen van fibromyalgie

De meeste fibromyalgie patiënten ervaren veel voorkomende symptomen van de aandoening. Die – onder andere depressie, pijn, fibro mist, vermoeidheid, stijfheid, angst en het prikkelbare darm syndroom. Het is mogelijk dat als je fibromyalgie, u last heeft van de meeste van deze symptomen, maar niet allemaal.
Helaas heeft het overzicht van de symptomen niet ten einde. Er zijn talloze andere effecten (met inbegrip van fysieke en mentale) dat fibromyalgie patiënten ervaren, een beetje meer dan de andere gebruikelijke.
Nu is de vraag, welke van deze niet zo vaak voor fibromyalgie tekenen dat je hebt en hoe je omgaat met hen

1. Pijn op de borst

Ernstige pijn in de borst is een verontrustend gevoel en mag niet worden over het hoofd gezien omdat het vaak een aparte gezondheidsprobleem kan zijn. Het is echter vaak gekoppeld aan fibromyalgie, zoals de borst is een van de triggerpoints, waar fibro patiënten pijn voelen.
Af en toe, kan dit leiden tot een adem van kleingeestigheid, maar meer in het algemeen is het een ernstige pijn in de borst gebied zonder andere bijwerkingen. Sessions matige workout en diepe ademhaling kan helpen verlichten van de pijn en de zachte massage en warmte.

2. jeuk, droge huid

Sommige fibromyalgie patiënten kunnen ook symptomen zoals jeuk en droge huid. Vaak is de huid kan kijken, zoals een droge, schilferige en droge gebieden blijken vaak jeuk. Als u de huid krassen Een uitslag van fibromyalgie kunnen verschijnen of de huid te voelen pijn,.
In feite kan de irritatie een effect van de indicaties van de pijn wordt verkeerd ingeschat door de hersenen, dus het is zeer essentieel om je huid gevoed en probeer om wrijving te voorkomen.

Loading...

3. Tintelingen en gevoelloosheid

Tintelingen gevoelloosheid en het meest waarschijnlijk symptomen ieder geval de meest voorkomende herkend. Gevoelloosheid en tintelingen spier, paresthesie, gebeurt zoals gewoonlijk in de voeten en handen als gevolg van intensief gebruik en massage of rust kan ook helpen van tijd tot tijd het.
Hoewel uw tinteling kan worden veroorzaakt door angst als gevolg van kortademigheid dat de verminderde doorbloeding beïnvloedt. Diep ademhalen kan vaak worden ingesteld op paresthesie van fibromyalgie te verbeteren.

4. Extreme Zweten

Dit wordt veroorzaakt door autonome dysfunctie in het deel van de hersenen dat stoelgang, zweten en andere taken van het lichaam te controleren. Het kan gebeuren als gevolg van fibromyalgie en behoeften, zodat fibro patiënten om hun lichaamstemperatuur met de nodige voorzichtigheid, bepalen welke iets dat we allemaal zo vaak gewend om zoveel mogelijk slachtoffers fibro ontdekken de effecten van warmte / koelen onze pijn.

5. Ruimtelijke desoriëntatie en slechte balans

Het verliezen van balans is een veel voorkomende gebeurtenis voor sommige slachtoffers van fibromyalgie. We denk dat dat is waarom betalen we minder lage weerstand van het lichaam en de benen zijn niet zo constant. En om deze reden, we zijn minder in staat om ons evenwicht te brengen wanneer er een mogelijkheid om te vallen.

Niet alleen dat, maar ook het risico op vallen wordt vaak versterkt als alle omwille van ruimtelijke desoriëntatie (soms beïnvloeden fibro mist) en andere bijwerkingen die verband houden met de balans als wazig zien of een piep in de oren.

6. Verhoogde gevoeligheid

verhoogd gevoel van aanraking, ook wel allodynia, pijn resulteert in dingen die niet in het algemeen wat je nodig hebt. Hyperalgesie is het woord te veel pijn te detecteren. Beide situaties als onderdeel van fibromyalgie kan leiden tot massale problemen.

Bijvoorbeeld, iets dat afkomstig is van de pijn als het raken van je elleboog of je teen stoten kan pijnlijk om een ​​fibro patiënt zijn, en iets dat niet slecht zou moeten zijn allen als een vriend te tikken je op de rug toen hosting je kan leiden tot overmatige pijn.

7. PMS graven

Voor vrouwen fibromyalgie patiënten, het is een gemeenschappelijk ding om overmatige pijn dan normaal voelen tijdens hun periode. Vrouwen meestal lijden aan een verhoogde gevoeligheid en pijn op dat moment, dus het is geen verrassing dat de dingen blijken zelfs nog erger voor degenen onder ons met fibro.
Het deel van uw die verantwoordelijk is voor het reguleren van je menstruatie zenuwstelsel gevoelig is voor alle wijzigingen die je lichaam ervaringen, behandeling, zodat uw pijnbestrijding tijdens je menstruatie moeilijk kan zijn.

8. kaakgewricht dysfunctie (TMJ)

disfunctie van het kaakgewricht veroorzaakt pijn in de kaak en gezichtsspieren en kunnen soms verbonden met tandenknarsen. In sommige gevallen kan de pijn door een disfunctie van het kaakgewricht verspreid naar de nek en hoofd en kan spierspasmen of vergroting van het gelaat uit te voeren.

9. voeten en handen koud

Koud weer is vaak moeilijk voor fibro patienten, en vanwege onze gevoeligheid voor temperatuur, kan het moeilijk zijn om op te warmen. Enige ervaring bevriezen we koude voeten en handen die leiden tot extreme pijn. Houd je grenzen zo heet mogelijk is essentieel tijdens deze periode en zelfs als dat betekent het dragen van handschoenen in de zomer.

10. Restless Legs Syndrome

Restless Legs Syndrome is een aandoening die mensen maakt om hun benen te ongecontroleerd bewegen, in het bijzonder tijdens de slaap. Naar schatting 33% van de slachtoffers van fibro last van rusteloze benen syndroom, in vergelijking met slechts 3,1% van de rest van de mensen. Het syndroom van rusteloze benen verstoort meestal slapen, dus het veroorzaakt vaak andere complicaties van vermoeidheid en slaap voor fibro patiënten.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *