Is fibromyalgie gekoppeld aan uw bloedgroep?

Hoewel fibromyalgie is nog geen type autoimmuunziekte beschouwd, wordt deze aandoening vaak geassocieerd met gelijke auto-immuunziekte zoals lupus en reumatoïde artritis. Onderzoekers zijn nog steeds niet zeker wat de oorzaak van chronische pijn aandoening, hoewel verschillende theorieën naar voren zijn gekomen. Een van die links bloedgroep aan fibromyalgie. Kunt u bepalen of uw bloedgroep is vatbaar voor deze toestand van chronische pijn?
Hoe kan je bloedgroep worden gerelateerd aan fibromyalgie?

Type O is de meest voorkomende bloedgroep in de wereld. Volgens sommige deskundigen, kunnen patiënten met fibromyalgie met bloedgroep O positieve reacties zien als u zich aan een dieet vrij van tarwe voor een langere periode van tijd. Dit betekent echter niet de vraag of ze zijn van het type O zijn zeer gevoelig voor fibromyalgie te pakken.

U kunt diverse artikelen en publicaties op de fibro aanbevolen dieet hebben gevonden. Terwijl sommige patiënten vinden deze diëten effectief zijn voor hen, anderen hebben een ander resultaat. De waarheid van de zaak is dat er geen specifieke behandeling voor fibromyalgie nog. Echter, maak wat aanpassingen aan uw dieet en levensstijl kan helpen verlichten van uw symptomen, misschien een beetje meer.

tot slot

D’Adamo, auteur van een boek dat het verband tussen bloedgroep en fibromyalgie bestudeert, zei dat bloedgroep is de sleutel tot het begrijpen van de ziekte. Het helpt de deur open om de mysteries van de ziekte en de effecten op de gezondheid, fysieke vitaliteit, duurzaamheid en emotionele kracht van een patiënt. Je bloedgroep kan helpen bij het bepalen van hun gevoeligheid voor de ziekte, het soort voedsel dat je moet eten en hoe vaak je nodig hebt om te oefenen om de conditie te bestrijden. Dit komt omdat je bloedgroep is een factor in uw energie-niveau, je lichaam ‘s -efficiëntie in het verbranden van calorieën, je emotionele reactie op stress en zelfs zijn persoonlijkheid.
Ondanks alle verzamelde data, er voldoende bewijs dat bepaalde soorten bloed verhoogt het risico van fibromyalgie. Toch is het belangrijk om te merken dat de studie van D’Adamo is enigszins vergelijkbaar met de studie van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM). Over het algemeen is de kwaliteit van een patiënt ‘s bloed is een belangrijk kenmerk in de Chinese geneeskunde en kan helpen bij het bepalen van de aard van de behandeling door het individu. Op dezelfde manier kan uw bloedgroep het beste dieet en levensstijl voor de bestrijding van chronische pijn te bepalen.

Maar zijn boek biedt veel geldige dieet oplossingen die kunnen helpen mensen met fibromyalgie deal met symptomen die lijken ziekten, waaronder fibromyalgie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *