VACCIN GEEFT NIEUWE HOOP CENTENNIAL GEMEENSCHAP VAN FIBROMYALGIE

Door Donna Gregory Burch Als iemand kan een vaccin dat haar fibromyalgie zou genezen, zou je geven? Dat klinkt misschien als een droom, maar het is dichter bij de realiteit dan je zou denken. Biomedical stevig EpicGenetics en onderzoekers van het Massachusetts General Hospital zijn op zoek naar goedkeuring van de Food and Drug Administration de VS (FDA) om een ​​klinische proef volgend jaar om het vaccin Bacillus Calmette-Guerin (BCG testen ) als een potentiële behandeling van fibromyalgie.
“BCG is een generieke tuberculose vaccin dat bijna 100 jaar heeft en is veilig toegediend miljoenen keren,” zei Dr Denise Faustman, directeur van het Laboratorium Faustman van Massachusetts General Hospital. “Al meer dan 10 jaar, onze onderzoeksgroep in het Massachusetts General Hospital is actief onderzoek naar de rol die de BCG-vaccinatie zou kunnen spelen bij de behandeling van verschillende vormen van auto-immuniteit. Onze huidige focus is type 1 diabetes, maar over het algemeen BCG wordt getest in een aantal auto-immuunziekten. In de komende twee jaar zullen we beginnen met klinische proeven van BCG in fibromyalgie. ”
Volgens om de World Health Organization, meer dan 100 miljoen kinderen krijgen het BCG-vaccin elk jaar. Het wordt voornamelijk gebruikt in ontwikkelingslanden waar TB is nog steeds actief. De BCG-vaccin is niet beschikbaar in de Verenigde Staten als gevolg van de lage risico van infectie. In de Verenigde Staten, wordt BCG gebruikt in een klein aantal patiënten voor de behandeling van blaaskanker.
Dus, voor de hand liggende vraag is waarom een vaccin voor een infectieuze longaandoening wordt gebruikt voor fibromyalgie? Het antwoord ligt binnen het immuunsysteem.
Vaccins worden meestal gegeven aan gezonde mensen om infectie te voorkomen. In dit geval echter, het BCG-vaccin aan patiënten met fibromyalgie toegediend in een poging om de symptomen te onderdrukken.
Toen EpicGenetics opdracht kreeg om een diagnostische test voor fibromyalgie te creëren voor meerdere jaren, onderzoekers voerden allerlei laboratoriumproeven bij patiënten met fibromyalgie om uit te vinden hoe zij verschilden van gezonde controlepersonen en wat kan worden uw symptomen veroorzaken. De onderzoekers vonden een aantal afwijkingen van de witte bloedcellen bij patiënten met fibromyalgie, wat leidt ze tot de conclusie dat de symptomen die worden geassocieerd met een onderdrukt immuunsysteem.
“Wij geloven dat [de term] Fibromyalgie is een verkeerde benaming , ” zei Dr Bruce Gillis, CEO van EpicGenetics. “Deze mensen zijn niet lijden aan iets dat van invloed is op de spieren, om te zeggen. Wat zijn lijden, is dat je immuunsysteem niet normaal hoeveelheden beschermende eiwitten kan produceren. … Er zijn cellen in het immuunsysteem genaamd mononucleaire cellen uit perifeer bloed. Ze zijn niet de productie van normale hoeveelheden van beschermende eiwitten genaamd chemokines en cytokines. ”
De constatering heeft geleid tot de ontwikkeling van de analyse FM / a voor fibromyalgie. De test zoekt op niveaus van vier chemokines en cytokines gevonden op lagere niveaus bij patiënten met fibromyalgie. Deze vier chemokines en cytokines zijn dezelfde als die worden aangedreven door BCG-vaccinatie.
“Gezien wat er is in de medische literatuur gepubliceerd, zijn wij van mening dat dit vaccin zal de afwijkingen van het immuunsysteem [fibromyalgie] te keren , ” aldus Gillis.
Gillis en Faustman zijn op zoek naar FDA goedkeuring aan de eerste vaccins BCG patiënten begin volgend jaar toedienen met fibromyalgie.
“Dit is de eerste keer dat een directe behandeling van fibromyalgie wordt gedaan , ” bovengenoemde Gillis. “Zoals u weet, drugs [op de markt] voor fibromyalgie alleen de symptomen te behandelen. Ze hebben geen immuunsysteem voordelen. [Farmaceutische bedrijven] erkennen dat ze alleen het behandelen van de symptomen, maar wat je nodig hebt om de ziekte te behandelen, en dat is de reden waarom we voortgang maken met de uitvoering van de [FDA] “vaccin.
Gillis Als de theorie waar is, dan “chemokines en cytokines die deficiënt zijn bij patiënten met fibromyalgie zijn zullen niet langer deficiënt zijn [zodra de BCG-vaccin wordt toegediend] , ” aldus Gillis. “De productie niveaus zullen normaliseren, en dan moeten we ervan uitgaan dat hun symptomen verdwijnen. … We geloven dat we aan de vooravond van iets belangrijks. ”
Omdat het vaccin heeft een lange geschiedenis, het is naar verwachting geen significante bijwerkingen bij patiënten veroorzaken.
Verwacht wordt dat BCG-vaccinatie kost tussen de 20 en 25 dollar per dosis, een nominaal bedrag in vergelijking met de voortdurende kosten van het nemen van drugs elke dag.
“Wij geloven dat een fibromyalgie patiënt zou één of twee maximale doses nodig hebt, zodat u kunt begrijpen waarom ik niet krijgen veel steun van farmaceutische bedrijven , ” aldus Gillis.
In Naast het testen van vaccins, EpicGenetics werkt samen met de Universiteit van Californië, Los Angeles (UCLA) en de Universiteit van Illinois College of Medicine in Chicago om de genomen van 250.000 patiënten te sequencen met fibromyalgie.
“We zijn op zoek naar eventuele patronen en afwijkingen of genetische mutaties , ” aldus Gillis.
Patiënten die positief testen voor fibromyalgie door FM / a genomic test kan iIn het onderzoek deelnemen. FM / test kost momenteel $ 936, maar wordt gedekt door sommige verzekeringsmaatschappijen en Medicare. De EpicGenetics support team helpt patiënten te bepalen of uw verzekeringsmaatschappij zal de test te dekken. Een interest – gratis betaling plan is beschikbaar voor mensen die onverzekerd zijn of waarvan de verzekering zal de test niet te dekken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *