GUM MARIHUANA VOOR FIBROMYALGIA PIJN: ZOU JE DAN PROBEREN IT ???

Marihuana gom verlichting voor fibromyalgie pijn:

Het bedrijf haalt de unieke eigenschappen van de gom verlichting voor fibromyalgie pijn, waardoor gelijke delen THC en CBD direct verteren in de mond. Volgens Dr. George E. Anastassoy, MD, DDS, MBA, CEO van de Biotechnology Axim, het omzeilen van de lever, MedChewRx geeft: Gum verlichting voor fibromyalgie pijn bevat 5 mg CBD en THC 5mg, die voorzien zowel krachtig therapeutisch vermogen. Professor John Zajicek merkt op dat het kauwen, in plaats van slikken of ademen, zijn sommige bijwerkingen gemeld, en de drug toont een gebrek aan “piek” in verband met de geneeskunde ten opzichte van traditionele cannabis. De Zajicek leraar voert tests om het tandvlees AXIM Fibromyalgia pijnverlichting testen spasticiteit bij MS. Hij beweert ook dat kauwgom is meer sociaal aanvaardbaar dan roken of inname.

Voordelen van Chewing door hem – zelfs:

  Volgens het bedrijf, de handeling van het kauwen heeft voordelen van een eigen, nog verergerd door cannabinoïden. Hem – biedt zelfs kauwen “neuroprotectieve voordelen en neurostimulatie” op de geest. Kauwen verlicht stress, versterkt het cardio – vasculaire systeem en draagt ​​bij tot het cognitief verlies als gevolg van veroudering. De voordelen die zij toeschrijven aan de handeling van het kauwen zijn alle voordelen van het – zelfs cannabis op een grotere schaal. Maar door ze toe te wijzen aan de kaak, krijgen ze meer geldigheid. Waarom? Omdat mensen elke dag die niet dat cannabis gewoon begrijpen niet kan wikkelen mijn hoofd rond het feit dat het een uniek geneesmiddel met vele voordelen.

Een reality check:

  Blijkbaar AXIM bezit het patent op kauwgom voor fibromyalgie verlichting van de pijn als levering methode voor cannabinoïden en hebben al een CBD enkel product kan kauwgom kauwen, de markt gebracht als een voedingssupplement en overal verkocht CBD producten kunnen op de planken te zitten. Axim is ook begonnen met het testen voor CBG nieuws patent is aangevraagd voor eczeem en psoriasis. In Daarnaast zijn er zelfs  mondverzorging –  tandheelkundige en cosmetica in hun arsenaal. Medische Marihuana, Inc. bezit ongeveer 46% van de Axim en plannen op veel andere producten in verband met cannabis. Zij zijn de Zwitsers zakmes van cannabis bedrijven met hun handen in alle internationale markten veiligheidsdiensten. Was het maar zo eenvoudig voor de kleine jongens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *