De rechtbanken hebben bevestigd dat fibromyalgie is de grond voor het verklaren van een blijvende invaliditeit

De TSJ Sociale Kamer van Catalonië gehouden in een recent arrest, S 1403/2015 van 24 februari (Rec. Suplicación 6239/2014), fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) is de grond voor het verklaren van een “blijvende invaliditeit”

De verklaring verwijst naar een geval van een vrouw, werken de chemische industrie, die meer terugkerende depressies kader heeft geleden zonder psychotische symptomen ernstige aard, pijn in de nek en degeneratieve proces zonder de betrokkenheid van de wortel, fibromyalgie en CFS

In haar besluit, het Hooggerechtshof van Catalonië benadrukt de vaste rechtspraakover het instellen van de LGSS geleden over handicaps, waarin staat dat “de blijvende invaliditeit evaluatie moet worden gedaan naar aanleiding van de eerste plaats afgeleid functionele beperkingen van de werknemer lijden.”

Voor het huis, moet de handicap worden opgevat als het verlies van de capaciteit van ernstige anatomische of functionele reducties die verminderen of teniet te doen aan de mogelijkheid om te werken, en zonder remmen van de indeling van de mogelijkheid van herstel van het werk van de capaciteit als het aanwezig is als onzeker of zeer is langetermijn.

Dat wil zeggen dat niet alleen moet niet alleen worden opgenomen als zij geen fysieke mogelijkheid voor elke professionele werk, maar ook als zelfs het houden van vaardigheden om wat activiteit uit te voeren, niet om het te doen met een minimum aan doeltreffendheid, de uitvoering van een werk, zelfs hoewel eenvoudig, vereist een planning eisen, beweging en interactie, en zorgvuldigheid.

In het geval, de ziekte van de patiënt te worden -Als een beeld dat ‘voorkomt dat de goede uitvoering van alle soorten van werk, met inbegrip van sedentaire taken en milde karakter dat niet de prestaties van met name intensieve lichamelijke inspanning vereisen. ”

“Op dit moment wordt beïnvloed door een zware ernst van aandoening die optreedt met voldoende intensiteit om uw vermogen te annuleren om te werken, om die worden toegevoegd andere degeneratieve ziekten,” de beslissing.

De kandidaat heeft grote terugkerende depressies zonder psychotische symptomen van ernstige aard, pijn in de nek en degeneratieve proces zonder de betrokkenheid van de wortel, fibromyalgie en CFS.

Daarom is de TSJC verwerpt het terugdraaien bewogen door het Nationaal Instituut voor Sociale Zekerheid (INSS) tegen de Labour Court 1 Girona reeds gegeven in 2013 besluit.

IPA situatie van een sociaal pedagoog met fibromyalgie en CFS

De sociale kamer van het Hooggerechtshof van Catalonië, in arrest nr 1403/2015 van 24 februari (Rec. 6239/2014), die ook zei dat de IPA-situatie voor al het werk van een sociaal pedagoog met fibromyalgie en chronisch vermoeidheidssyndroom, bevestiging van het vonnis van de Labour Court en verwierp het beroep van het Nationaal Instituut voor de sociale zekerheid.

werknemer betaalde diensten, die educadora- leed zeer geavanceerde fibromyalgie en chronische vermoeidheid, graad III, met depressieve chronische ziekte, milde cognitieve stoornissen en antevenido carpaal tunnel syndroom en andere ziekten.

Denk aan de Tweede Kamer en alleen door de ernst van fibromyalgie en chronische vermoeidheid, de mate te lijden, moet worden erkend dat zelfs met vaardigheden om een aantal activiteiten te doen, heeft geen echte bevoegdheid om het werk te voltooien met een aantal effectiviteit.

Het is intense pijn voorwaarden die ervoor zorgen dat, serieus de productiecapaciteit in termen van prestaties, capaciteit en efficiency te ondermijnen, en zonder de mogelijkheid om licht werk gewoon niet meer uit te voeren om de verlammende situatie weerleggen rekening gewaardeerd permanente en absolute instantie.

Aan de definitie van LGSS terug in de blijvende invaliditeit is geweldig jurisprudentie die verantwoordelijk zijn voor het wijzen outthat is zo’n graad van invaliditeit moet niet alleen worden opgenomen als zij geen fysieke mogelijkheid voor elke professionele werk, maar ook wanneer, het houden van vaardigheden om wat activiteit uit te voeren, niet om het te doen met een minimum aan doeltreffendheid , omdat de uitvoering van een werk, ook al is eenvoudig, vereist een planning eisen, beweging en interactie, evenals zorg en aandacht.

De invaliditeit moet worden begrepen als het verlies van de capaciteit van ernstige anatomische of functionele reducties die verminderen of teniet te doen aan de mogelijkheid om te werken , en zonder dat de remmen de rating van de mogelijkheid van herstel van het werk van de capaciteit als het aanwezig is als onzeker of zeer lange termijn is

3 thoughts on “De rechtbanken hebben bevestigd dat fibromyalgie is de grond voor het verklaren van een blijvende invaliditeit

  1. After reading your post, you have a great website with interesting content. But I think you can improve your current google ranks by using SEO website traffic net. My friend uses it and it works great. Just google it, it’s very nice tool to bring you a lot of new readers on a daily basis. Keep up the quality work!

  2. After reading your post, you have a great website with interesting content. But I think you can improve your current google ranks by using this service. My friend uses it and it works great. Just check to https://bit.ly/2v7j3id, it’s very nice tool to bring you a lot of new readers on a daily basis. Keep up the quality work!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *